349

Хайде, хайде

преди 3 години

Нали не си правите илюзии, че нещо зависи от нас! Боцко получи червен картон от щатите. В същото време нещо и Путин не го долюбва. Тия игри не са чак толкова сложни. Но, идеята е, че Герб се сюрнаха по спиралата на забравата. Като НДСВ. Обаче, ако ние не се обединим да им поискаме сметка за кражбите, очевидно не сме народ! Всеки трябва да си плати за гадориите!

348

Ко? Не?

преди 3 години

Тоя не спира да се излага. Тропа с краченце като малко дете, че ЦИК вече не било негово. Нещо да седне, да помисли, да анализира защо се стигна до тук, то пожарникарестото се чуди какви лъжи и компромати да съчини. Ама понеже е с мисловен дефицит, и не му се получава.

347

Анонимен

преди 3 години

Човека непрекъснато се опитва да ни доказва колко е елементарен и некомпетентен. ЦИК се съставя от партиите. За гебрб-4, за итн-3, за бсп-3 и т.н.. До кога ще лъже като дърт ц.....н. Той като е ***, хората не са. Сам се закопава с тези празни приказки и жлъчни обвинения. Завистта му е умопомрачителна.

346

Анонимен

преди 3 години

Мутри ВЪН!!!

345

Анонимен

преди 3 години

Тоя не спря да реве, вече е супер досаден. Все някой му крив.

344

Анонимен

преди 3 години

едно правителство, проформа ако трябва какъвто е в момента парламентът, обслужващ интересите на кандидат-президента Радев------Гражданинът Борисов си позволява да обижда цялата Нация в лицето на нейния Парламент...и Президент... Това е сериозно посегателство срещу Държавността ни. Ние знаем, че той по принцип не е такъв човек, той е добър гражданин, следователно може би има развитие шизофренията му и старческата му деменция.

343

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Винаги пп.Герб е била "токсична",защото който се е докоснал до нея и не видял бъдеще и ето примери --Реформаторски блок,АБВ и Патриотичния блок......Къде са сега?.......Във момента е заложено бъдещето на Родината,ако този "тумор" продължава да играе някаква роля във политическия живот!!!Тази "колониална клика"(много добре зная кои интереси и държави обслужва)трябва да отиде където отиде НДСВ и там и е мястото ако искаме да вървим НАПРЕД и НАГОРЕ,а не НАЗАД И НАДОЛУ както е във момента.

342

чисто зло

преди 3 години

Погледнете Борисов в подпухналото лице и ще видитие чисто неподправено зло.

341

коментар

преди 3 години

Браво на коментарите на 388 и 390!Точно така трябва да се действа, а също да не сепропуснат световните медии и организации като"Репортери без граници".

340

Господин Борисов,

преди 3 години

Време е за солиден отпор срещу този държавен преврат!!!1. Спешно поканете посланниците на страните членси на ЕС,САЩ и Обединеното кралство и ги запознайте подробно свсички нарушения в 45 НС и до какво биха довели изменениятав ИК. 2. Изпратете всички материали на евродепутатите от ГЕРБ и ОП,които да организират спешни срещи за изясняване ситуацията у нас,пълзящия преврат от проруски сили и мафиоти.3. Не влизайте в заседание на парламента, но отидете подготвенипри Радев!

339

Анонимен

преди 3 години

ПРИ БАЙ ТОШО КРАДЕХМЕ СИЧКИ А СЕГА САМО НЕКОЙ НО ЗА ВСИЧКИ И ОТ ВСИЧКИ. АЗ КАЗАХ.

338

Алтернатива

преди 3 години

Борисов, или дай отпор, както те съветват от ПИК чрез сезиране на всички посолства, европейските структури и медии, за това погазване на демокрацията и конституцията с опит за смяна на системата, или ще се окажеш слаб стратег и по-лошо-страхливец! Недопустимо е да решаваш свободни хора дали да протестират! Ти си виновен за терора, който изтърпяха софиянци от ***! Остави процесите да се развиват спонтанно и не се бъркай! Ако не го разбереш хората, които подкрепяха Герб ги губиш!

337

SS

преди 3 години

тва на снимкат пак лъже:Не 'Отровното трио', ами Йордан Цонев от ДПС в парламента в живо предавне пред цял народ назова герб 'токсична партия', и съвсем ясно обясни защо това е така.А тва на снимката продължава и продължава да лъже, да се оптва да манипулира и да трови политическата обстановка в България. Разбира се, накрая ще се побърка. Което е жалко, понеже вместо при бай-Ставри, ще го видим на 4-ти км ...

336

протестъри

преди 3 години

само славчо чалгата заедно с парите на маджо и подкрепата р. радев ще ни оправят..

335

протестъри

преди 3 години

само славчо чалгата може да ни донесе демокрация.. заедно с честните пари на божков от дубай и тези на баневи от затвора..

334

SS

преди 3 години

SS до Лили [#382] тоа на снимката не е диктатор. "Той може само да е карикатура на диктатор" - както правилно е написал Тома Биков (който сега старателно и услужливо му герб е ПОЗОР а България !

333

Не извратен тип

преди 3 години

От много близък човек до него,Борисов подготвя бягството си страната.

332

Лили

преди 3 години

ББ май още се опитва да диктатурства

331

Тикволандия

преди 3 години

Три мандата ЦИК беше с гербаджийско мнозинство Бойко. Стига ти толкова. Обърна се вече палачинката.

330

Анонимен

преди 3 години

През цялото време е печелил с *** и фалшиви резултати