100

123

преди 3 години

До 106Ами не, не съм. На никого не казвам "мри от глад". Отишли сте да работите в чужбина, това е ваше право. Помагате на родителите си или на децата си, това също е ваше право и ваш избор. Има хора, които живеят в България и също помагат на родителите си, така са решили. Не малка част от българите в чужбина получават и второ гражданство и гласуват на изборите в съответната страна. Нормално е - живееш там и гласуваш там. Как не гласувате за местни избори в България? Така и за национални.

99

Анонимен

преди 3 години

ДПС НАЛИ ИМАТ 300 000 ИЗБИРАТЕЛИ ПО 5 ЛЕВА СА 1 500 000 ЛЕВА НА МЕСЕЦ ЗА ГОДИНА 18 МИЛИОНА ТАМАН ЗА ЕДНО САРАЙЧЕ.

98

Възмутен

преди 3 години

До АнонименКой то където има имот плаща на съответната държава. Имайте си доходите, работата и т.н., вие решавате дали да пращате пари на вашите родители, не на мен. но няма да гласувате за съдбата на България гледайки отвън. Ако искате тези промени , елате и живейте тук, борете се, не отвън

97

БЕЗПЛАТЕН ТРОЛ

преди 3 години

Другарко Нинова, вчера в парламента на трибуната паник атака ли видях, хубаво е да си обърнете внимание и да отидете на лекар гледайте над вратата да пише ,,ПСИХИАТЪР,,. Аз по въпроса за ОНИЯ 6 000 000 лева. дето дължите от надвзети субсидии не че съм закъсал ама КАТО ЗАГРИЖЕН ГРАЖДАНИН ВИ ПИТАМ КОЙ ЩЕ НАСЛЕДИ ДЪЛГОВЕТЕ НА СТОЛЕТНАТА ПАРТИЯ КАТО УМРЕ.

96

гост

преди 3 години

Българи живеещи трайно в чужбина, да нямат право да гласуват. Това е справедливото решение. Много от тях дори нямат намерение да се връщат, но искат да се месят в решенията тук, не е честно.

95

гост

преди 3 години

До Анонимен 108 ти ще дадеш ли 2-3хил.лв, айде да не се лъжем. Никой редиви гражданин не би го направил, но тези с по 10 хил.лв заплата че и отгоре, не могат да издържат цялата партия. Пък и си има членски внос.

94

123

преди 3 години

До Анонимен 103Как точно реши че съм "моме"? Ходи си по почивки, кой ти пречи. Работи в която компания решиш, това си е твой избор. Чети с разбиране, ако можеш. Дали ще гласуваш, решаваш ти - ако живееш в България.

93

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 96Напротив, ГЕРБ им показва колко е абсурдно предложението. Всички гласуват против, сега едва ли ще подемат наново тази тема, след като така масово е отхвърлена. Същото е и със субсидията за партиите. Тук харесвам казаното от ДПС и ги подкрепям, нищо, че хич не ги харесвам. Но това е разумното в случая, БСП също са против намаляване на субсидията. С тази субсидия партиите имат някаква независимост в издръжката си, това е свободата им. Но трябват точни отчети за разходването им.

92

Анонимен

преди 3 години

Значи гласът на хората не значи нищо ... И се игнорират ВСИЧКИ далавари и не се прави разслдеване! Забравихте за човалчетата с бюлетини, нали?

91

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 107АХхаха ... а хора, дето изкарваме милиони и правим каквото си искаме, може, нали?И какъв ти е зора с двойното граждансто? Имам прекален много имоти и пари на карта, че да дам на пoмяp, да ми казва какво да става.

90

Анонимен

преди 3 години

Субсидии? АКо си привържаник на партия, внеси 2-3000 лева, напъни се малко!

89

Анонимен

преди 3 години

Не на двойното гражданство! Плаща си данъците в България - гласува! Не може хора, които 1 лв не са дали, не знаят български да определят бъдещето на моите деца!

88

Анонимен

преди 3 години

До 123"И малко ме интересува кой на кого изпраща пари. Това е личен избор."Не е много личен избиор, когато си от малко градче, ама не си добър по матекамитка, че да станеш банкер или програмист, а реакцията на повечето хора е откровенно "МИ мри от глад, бе" (да, точно такива сте).

87

Анонимен

преди 3 години

До ВарненецАми да премахнем и президенстките тогава.

86

До Словянин

преди 3 години

Бъди спокоен. Депутатите отдавна са купени да гласуват за лобистки тестове и промени. Тези хора нямат съвест и морал! От една страна огромни субсидии, от друга огромни заплати и привилегии и най-важното участие в далавери..

85

Анонимен

преди 3 години

До 98Моме ... аз ходя на почивки редвно и работя в компания, която дава близо 0.5% от БВП на България. Моята компания допринася повече на година, отколкото твоето село за 1000 ...Сега искаш аз д ане гласувам. Ок. Няма зор. Но няма да плащам и данъци.

84

Варненец

преди 3 години

Няма по-несправедливи избори от мажоритарните. Те не отговарят и на Конституцията, защото изчезват от 25 до 75 % от гласовете. Ако гласуваш за партия с 16 - 20 % на Първи тур и спечели друга, която на първи тур има 25 %, се губят 75 % от гласовете. При мажоритарните избори печелят кандидатите на богатите, отделно ромските купени гласове.

83

Сашо

преди 3 години

Да гласуват българите в чужбина по пощата - и изведнъж ще се окаже,че зад граница има 10-15 милиона българи....или избирателна активност там 150-200% хахахахаха.И някакви неизвестни и нищо не направили в БГ ще са "избрани" с гласове от чужбина.Честито на печелившите - вашите избраници за "промяна" в момента вместо да правят нещо за народа - те се борят как да се бетонират в парламента - нещастници!Трифонов и компания продължават да продават фалшив патриотизъм....

82

Анонимен

преди 3 години

Вече се намират свидетели за някоi далавери. Очаквайте след няколко седмици да се заведат дела и прочие. Гешев ще контрира каквото минава през прокуратурата, но не всичко минава от там ;)

81

Първа задача

преди 3 години

на новите измислени партии е да изпълнят договорките с ДПС и указанията, за които са получили *** грантове.