23

Радо Шишарника

преди 3 години

Те като го оставиха това министерство да работи на спокойствие и всички си легнаха ... с представители на подземния свят ... и все мврейците бяха в ролята на булката.Там трябва да се рине с фадрома! Отделно дестеки проценти от получаващите заплата и облаги от там, са си директно за панделата.В МВР да се пипа нежно, докторите да ги пипаме нежно, учителите да ги пипаме нежно, администрациятя и те нежни ... аман от гьотферени.Иначе заплати да получават знаят, като опре до работа ... не ги търси!

22

Анонимен

преди 3 години

Викаш да оставят мутренските шофьорчета да са да министри, главни секретари и т. Н. Да си бият безнаказано граждани и да не носят отговорност. И тоя ми бил некъв шеф генерал, но явно с комунистическа закалка.

21

бай ганю

преди 3 години

едни от най големите глупости които съм чувал

20

?!?

преди 3 години

Кирил Радев е прав. Лошото в нашата действителност, че в България новата власт не управлява системата. Тя кадрува, дамгосва. Разделя, прави българската полиция, администрация или други служби на наши и ваши. Тъжно.

19

Анонимен

преди 3 години

До Един реподборИмаш право, но той говори за националната сигурност, те са различни от куките :)) Не вервам да назначат некой резак и ония да си прави каквото иска, ако е верно това, по добре да престанем да съществуваме като държава :))

18

Анонимен

преди 3 години

Май в България още не са се научили, че директорските позиции са ветровити и трябва да има мадатност.

17

Един реподбор

преди 3 години

Ще им каже кой на кого е човек и т.н.т . Затова шефа на полицията трябва да се избира от хората в града и да си гледа полицейската работа ,а не да е човек на еди кой си и да угодничи на политици . И на това трябва край да се сложи.

16

Децо

преди 3 години

МВР е най нереформираната герберушка чета с ушеви за 70г.Ни един от тях не заслужава една стотинка от заплатите си брат тва е курупция ирекетнасган.

15

Анонимен

преди 3 години

Метежи... До дупка... иначе няма оправия...

14

Анонимен

преди 3 години

Чисти яко ново управление нови лица

13

Анонимен

преди 3 години

Протестърите ще разрушат МВР в угода на мафиотските групировки, които ги подкрепят.

12

Анонимен

преди 3 години

Чалгари но българи, службите се ориентират :)) Иначе Русата е добра женица с форми, но само до там :) Не може тези които ни гледат сигурноста, да се съобразяват с ромските избиратели на Боко, требва да се разкара :))

11

Анонимен

преди 3 години

1,2 ГЕРБ да не са луди да останат, тъкмо, като се провалите, вкупом пред съда.

10

Това беше преврат

преди 3 години

Немските фирми се изнасят от България.Всички построени промишлени зони с пари дадени от ЕС ще ги прилапат Иво Прокопиев, Цветан Василев, Арабаджиеви, Баневи, Васил Божков, Бобекови не без любезното участие на Иван Костов и Корнелия Нинова и вие ще сте им роби и ще ви лашкат-яко.Част от вас ще си стегнат куфарчетата на запад да бачкат каквото и да е за повече пари, но на запад става пренаселено.Ще си вкарат и работници-бежанци, украинци, турци, азиатци.

9

59138

преди 3 години

МВР трябва да помни, че гражданите очакват сигурност за живота, здравето и имуществото си. За това работещите в МВР трбва да имат хладна глава, чисти ръце и топло сърце, като го е формулирал навремето Дзержински, Феликс Едмундович. Как ще се разделят с досегашните си другарета от престъпния свят, те си знаят, но сътрудничеството вече не е възможно.

8

Анонимен

преди 3 години

Направо да се закрие, и без това не върши никаква работа.Милиционерчетата да минат към министерство на отбраната и толкова

7

Анонимен

преди 3 години

Моята любимка с големите "очи" този път се е направила като хората, нема кич :))) Генерала не е прав, гледат службите, тревожност нема, това че Русия и Украйна са били пред война, нас не ни засяга :) Опитват се ЦРУ да внесат смут, че чехите (руснаците ги накарали) щели да взривят бомба в БГ, ама празни опити :)) Просто Бокича си отива, нормално е да са объркани руснаци и американци :))

6

Анонимен

преди 3 години

Сменя се ориентацията на България от проевропейска към проазиатска, Държавата от демократична- към тоталитарна -чистките са белег за това.Ще ни управляват-това е тоталитарната система.При демокрацията политиците координират интересите на гражданите, тоталитарната система налага терор.

5

Анонимен

преди 3 години

И не само МВРАми държавната администрация?От МВР пловината поне аут.От администрацията трябва да остана не повече от 1/4 до 1/6И ето ти 8 млрд в бюджета.И какви са тия бонуси на държавна служба?????До сега това бяха само платени гласоподаватели.Сега е момента да се оправят нещата.

4

Анонимен

преди 3 години

Кирчо обслужва задкулисието от време оно-нема да остане на сухо.....