9

Анонимен

преди 3 години

8, глупости, точно си е провокация на рашките, как може да бъдете такива коне с капаци, осъзнайте се, лично Путин го е организирал

8

Анонимен

преди 3 години

Нищо ново под слънцето!Тия ако не се стрелят 1 ден, значи света е почнал да се върти на обратно.

7

Анонимен

преди 3 години

Явно ония с москвичите са пратили в космоса някакво мощно оръдие, с което изстрелват звук на бик и кравите като го чуят и почват да мучат неудържимо. Мда! Как иначе такива мирни и дружелюбни кравета и бичета ще се ръгат един друг с рогите?

6

българина

преди 3 години

Херо мустафа щени посъветва ли нещо за малцинствата??? и тяхната интеграция

5

Анонимен

преди 3 години

Поредната провокация на Путин. Застрашава мира и демокрацията.

4

Лекар

преди 3 години

Дребни провокациики, за да се изземе личното оръжие на населението, че скоро може на белия американец да му писне и да вземе нещата в свои ръце

3

Ян Козина

преди 3 години

Някой ако си мисли, че САЩ е райско място за живеене, много се лъже. Това е страна на имигрантите и престъпността направо бълва - постоянно има убийства, кражби, сбивания, хулигански прояви и т. н. Там живеят чернокожи, латиноси, азиатци. Просто са много далеч от демокрацията поради различни причини.

2

Анонимен

преди 3 години

Браво тези новини ме зареждат с позитивна енергия!Това значи ,че САЩ уверено отиват към разпада!И означава че Велика Русия и цар Путин се виздигат!Нещо за което се моля от 20 години!И да знаете бърлогата на Сатаната е на Уолстриит.

1

Еврогей

преди 3 години

Клетите американчуги...докъде ги докара тоя изверг Путин....