10

До 7

преди 3 години

Финансовата култура е тук в Австрия. Заплатата ми е 3 000 евра. Карам паследен модел БМВ. Купих къща двуетажна с 1 декар двор.----------Спрях да чета до тук. С тия смешни заплати дето си писал 3000 и 5000 евро (което е доста съмнително банков служител в Австрия да взема 5000) просто нямаш шанс за последен модел БМВ, еле пък за двуетажна къща с декар двор. Освен, ако не си взел заробващ заем за следващите 50 години. Знам цените в Австрия, я посмалки малко.Желанията ти НЕ са факти!

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Къща в Австрия е 5 милиона евра. С 3000 евро трябват 100 години за да я купиш.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Децата ти не говорят български.

7

високи финанси

преди 3 години

Финансова култура има но няма финанси. Частните фирми не дават високи заплати а само безработицата е висока. Само парламента е добре но там е само за боговете.

6

Анонимен

преди 3 години

Финансовата култура е тук в Австрия. Заплатата ми е 3 000 евра. Карам паследен модел БМВ. Купих къща двуетажна с 1 декар двор.Децата ми учат в елитно училище. Не са лишени от нищо. Съпругата ми работи в банка 5 000 евра и е заплатата. Като знам как живеех в оная мутренска ко..чина преди 20 години тръпки ме побиват. Неможех да си платя тока водата парното гладувах. Заплатат ми преди 20 г. беше 300 лв. Тока 60 лв вода 30 в парно 80 лв. Оставаха ми 130 лв за ядене. Добре че нямах семейство.

5

Даам...

преди 3 години

''Помислете за вариант, в който всеки месец между 5% и 10% от заплатата ви (без значение от размера ѝ) да бъдат спестявани. Това може да се случи например със спестовен план", съветва Виктория Блажева''Я качете една снимка на Виктория Блажева... да я посъветвам нещо.

4

Кривондел

преди 3 години

Пак правописна грешка!Да се чете "фиЗкултурата ни гарантира здрави финанси" :)))

3

ДЕДО ЛЕВОН

преди 3 години

ДЕДО ЛЕВОН ЩЕ ЗАХЛЕБИ :D

2

тинтири минтири

преди 3 години

мн млади работещи-бедни едвам свързват двата края , живеят в ап и мебели от баба им.и едни други млади деца на Крадльовци с палати за Милиони в полите на Витоша с коли за 250 000 .

1

Анонимен

преди 3 години

Моята финкултура е всеки месец заделям по 500 лева в бета и играя... Излидам и на плюс някой път, зависи