32

Ха-ха

преди 3 години

До Подобно открадванеКато гледам историята(дори близката) ти е тъмна Индия!Великото народно събрание,което прие Конституцията,беше преди,а не след Ф.Димитров.

31

Друга тема

преди 3 години

Който е бивш ХулигАН, значи той трябва да е бъдещ ХАН ! Става въпрос за Живко от Варна !

30

Хм

преди 3 години

Че то ГЕРБ и ДПС наистина са едно и също нещо.

29

Хм

преди 3 години

Че то ГЕРБ и ДПС наистина са едно и също нещо.

28

Анонимен

преди 3 години

Е и!Да ги съборим, за да ги превърнем в бездомници ли?

27

До Дедо

преди 3 години

Не бе Дедко,мотика е грозна дума,кажи нещо за бизнесмените

26

Дедо ви

преди 3 години

Алооо демократите от днес.бг, що ми изтрихте коментара??? Щото казах че младите не помнят куманистите и за туй настъпиха мотиката ли? Айде на 150 място по свобода на словото.

25

Пян_Гъ

преди 3 години

"ГЕРБ и ДПС ще се опитат да внушат, че всички са едно"Хайде, ако обичате, да спрете да пакетирате ГЕРБ с ДПС (за да каляте ГЕРБ!). ДПС са съюзници на ЛЕВИЯ СЕКТОР - БСП/***/ИСМВ - и ИТН. В предишния парламент винаги ДПС са гласували ПРОТИВ ГЕРБ, като изключим 3 гласувания: за бюджета, за F-16 и още веднъж!!! Ако обичате, не лъжете!

24

Анонимен

преди 3 години

Ще роди,ще роди,само да пуснат балерините...

23

Анонимен

преди 3 години

Цялата жалката истина ще лъсне с пълна сила когато на антиГерб крякаща коалиция и се наложи да се залавя за работа на ползу народу,а не само на собствената си рода.Всички ще четкат егото на Трифонов докато им е удобен.После ще се обърнат срещу него.Първи ще са ДПС и Мая избеГалева.Тя го е правила неведнъж.А дУпЯсЕ са фурнаджийски лопати и само с този който е на власт.

22

пенсионер

преди 3 години

Кога Мика зачене от мене тогава ще се роди кабинет.

21

G

преди 3 години

Това е все едно да влезеш в един КУБ, и да кажеш, давайте да мислим и да даваме идей извън кубът. Да мислим абстрактно и иновативно, позитивно и градивно, толерантно и прогрсивно, за доброто на хората извън тази геометрия в която сме.

20

Анонимен

преди 3 години

Кюстендилската слива дали е запазила черните чували .......може да потрябват за да я изнесат от новото НС иначе много ще рита..

19

123

преди 3 години

Как ли са се чувствали нормалните хора в този парламент? Беше пълно фиаско. Хора, това ни очаква отсега нататък. викове, крясъци, обиди, защото там влязоха 3,4 егоцентрични лелки, които не могат по друг начин да комуникират. Те оцеляват само в агресивна среда.

18

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо всички пропускат един мого съществен детайл от изказванета на г-н Тошко Йорданов. За пръв път председател на парламентарна група в първата си реч се обърна към гражданите, към суверена и след това към присъстващите, които този суверен е избрал! Това е страхотно! За пръв път се почувствах човек, който е избрал свои предтавители в НС! Това е знак, към всички избиратели, че ще има кабинет!

17

Подобно открадване

преди 3 години

на вота на народа е имало само един път в съвременната демократична история - изборите след оставката на правителството на Филип Димитров. Тогава отново мимикриращите комунисти откраднаха изборите, за да може те да пишат Конституцията и да фалшифицират досиетата.

16

Щерю

преди 3 години

Някога римският поет Сенека описал глупостта на човечеството с думите:- Напънала се Планината и родила... мишка.Та и сегашният български парламент - Напънали се в НС и родили... червено ла й но...

15

Във всички

преди 3 години

НС до сега е имало задкулисие, но в това задкулисието направо ИЗПЪКВА. Чудно е как за 11 години управление ГЕРБ не можаха да наложат достатъчно контрол и пресяване на администрацията, така че да спрат подобни експерименти с България и народа и. И на слепия беше ясно, че с машинното гласуване и вота в чужбина се планира мащабно открадване на изборите от няКой /вероятно ДПС и обръчите/

14

Гуфу

преди 3 години

Не било време да говири и имало много въпроси към програмата. Баси малоумното изказване. Аланкоолу как избираш някой, който не говори и ще представи, не е сигурно, програма след като му дадът мандат?

13

Анонимен

преди 3 години

Май ще правят опити да се обърне НС в трибунал, но днес скучна работа! Бабек_ян трябваше да изкоманди да се носи развалена риба и запъртъци, зер в Народно събрание не са фъргали таквиз неща, само отвън, а пък сега имат сгода! Щеше да стане супер шоу! Ама има време!