41

Анонимен

преди 3 години

Москвич наш каран от бонадясъл алкаш.

40

пенсионер

преди 3 години

Преди около 40 години близо до Слънчев бряг се удариха Мерцедес и Запорожец.Мерцедесът беше с разбита предница, а пътниците в него здрави.Запорожецът дори не беше одраскан, но шофьорът беше целия в кръв.

39

До 35

преди 3 години

Това важи за тежки удари. За по-леките бронята пруижинира или се троши, макар и външно да не личи.Тоя с ягуара ще сменя броня със сигурност. При челен удар тея в москвето нямат шанс.Позната катастрофира челно, тя с Ауди А6, насреща бус Пежо. И 2та със 70 км/час, но шофьора на буса се разсеял с телефона и влязал в насрещното. Тя се появи същия ден на работа, тоя от буса едва оцеля. МПСтата- тоталка естествено. Сега тя пак е с А6

38

Анонимен

преди 3 години

Смяната на компютъра на ягуара ще струва поне 60 бона.

37

Автотекенеджия

преди 3 години

Абе някой от тук пишещите философи да му се е случвало да удари куче, заек, фазан с новата си кола? Не Московец, а животинче?И тогава да обяснява колко му е 'здрава' колата...

36

Нищо странно...

преди 3 години

Москвича е кола на 60+ години... какво има да се изненадваме? Дори да е била по-здрава при производство... времето не прощава на нищо и никого.

35

До УжасТ

преди 3 години

Много бъркаш! Новите коли са по сигурни - така е, но не са по здрави! Дори са направени нарочно да се 'смачкват' - защото това поема енергията на удара и запазва хората в купето.Докато Москвето (ако бе ново) нямаше да се смачка - но хората вътре щяха да имат сериозни травми, а тези в новата кола - щяха да имат нагънати ламарини и лека уплаха.

34

До 4

преди 3 години

Хахаха. Вярно е.Трима японци гледат МАЗ на руски път, чудят се и си говорят:- Еееее, какво ли няма да измислят тия руснаци, само и само да не построят пътища.

33

Анонимен

преди 3 години

32 по катастрофите виждаме кой лети с 200, кой се забива в спрели на светофар, не, не са таратайките наркоманчо.

32

До 32

преди 3 години

Факт. Мен най-ме притесняват водачи на дърти коочини и жени в малки колички. Тея са най-опасните на пътя.Не броя лошо гледащите в разни голфове и БМВта. Те са отделна порода убийци на пътя.

31

Анонимен

преди 3 години

Части за москвичи има във всяка железария- то пирони, тел, малко гипс, боичка и го правиш да изглежда по-добре от нов. Защо да не може да се оправи?

30

Анонимен

преди 3 години

Цената ии състоянието на един автомобил до голяма степен дават представа и за собственика му.Видите ли някой с таратайка бъдете внимателни, защото в 99% от случаите шофьора в нея вероятно е абсолютен карък и неудачник....Такива хора не пазят себе и още по-малко другите участници в движението.

29

Анонимен

преди 3 години

за този москвич не знам, обаче един познат си купи москвич алеко за 120 лв:), запазен и нарочно не го прехвърли, а го държеше с шуменската регистрация. кара го по работа в големия град и го питам - как се оправяш, а той се хили дяволито и вика - много ме пазят по кръстовищата, много. особено ония, дето фара им е по 500 лв бройката :)

28

Анонимен

преди 3 години

Аз като гледам едва са се подпрели. Джугана е ударен странично с предницата на другия. Така е и с яйцата по великден, ако удариш странично печелиш, но това е хитруване. Статията изглежда е поредната плоска пропаганда. Да се чудиш кой ходи да вземе снимка от телеграм канал и да пише глупости по нея.

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22"От прочетеното по-долу става ясно, че *** все още си мисли, че здравината на колата се определя от дебелина на ламарината"Ми, пасва, кво?Техническите познания на повечето тук са на нивото на познанията по медицина, икономика, право, и т.н. т.е. КИБИЦИ

26

Анонимен

преди 3 години

Със същия модел москвич преди 37 години блъснах два казана на един завой в махалата, а на москвича му нямаше нищо! Не ми се вярва пластмасовата броня на ягуара да издържи никелираната желязна броня на москвича!

25

НЕВМЕНЯЕМ

преди 3 години

Стана ли ви зелето?

24

Анонимен

преди 3 години

Няма части за Москвето.

23

ДДРОнег

преди 3 години

Колко вица има такива :):):)Къде е дресьорът ... на делфините,пингвините, оппа, треньорът на "тюлените" ?!

22

Анонимен

преди 3 години

От прочетеното по-долу става ясно, че *** все още си мисли, че здравината на колата се определя от дебелина на ламарината