128

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Жалко, че Бойко сигурно има нещо друго предвид за президентските избори, иначе щях с кеф да гледам на себеподобните ти как смеха им се превръща в нещо друго ..."Ха ха ха ха

127

Анонимен

преди 3 години

Требеше да е Красен Кралев ,як,голем българин, у Европата ,че останат впечатлени .Ама Боко го страх, от е по -голем и мощен от него, и че го засенчи у България и Боко требен да се пензионира!

126

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 146Жалко, че Бойко сигурно има нещо друго предвид за президентските избори, иначе щях с кеф да гледам на себеподобните ти как смеха им се превръща в нещо друго ... Наистина жалко. Щеше да е доста забавно.От друга страна, вие помните колкото 4 седмично коте, та ще смените "идеите" бързо ...

125

Анонимен

преди 3 години

До Сашо от Варна"Достоен Премиер ...Стойне от Чукурово"Тва е първото и засега единствено предложение от тия, дето лаят срещу Боцко.Затва и написах: че сте импотентни до един (имам предвид умствено).

124

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Приятел, ако Плевнелиев сега се яви на избори срещу Фигуранта ще го прегази като валяк касетка с домати."Ха ха ха ха

123

Сашо от Варна

преди 3 години

Най подходящ кандидат за премиер (не виждам друг по подходящ) и бих гласувал само за него е Стойне от Чукурово!!! Държи си на България и българските култура,морал и традиции...

122

Анонимен

преди 3 години

До до 139/142Викаш Плевнелиев каптагонец е шиткал, а?

121

..........

преди 3 години

Старите и новите смешници!!! Европа , НАТО и не знам си какви ориентации, но факт, че нито видяхме европейски заплати, пенсии и здравеопазване.... В пандемията блеснахме с лъжите си за всичко. Не вярвам на никого повече. Жажда за власт.....Старите и новите хрантутници.

120

до 139

преди 3 години

Забрави за агент Буда каптагона...

119

Анонимен

преди 3 години

До до 129/138Виж са, аз тук преди малко си направих един социален експеримент с теа, дето лаете така, и видех, че сте импотентни до един (имам предвид умствено).И преди да ми кажеш, че пиша едикак си, го правА нарочно, за да си мислите, че не съм ви на нивото: вие сте си първосигнални и трЕбва да си поиграя с вас, все пак!

118

Анонимен

преди 3 години

Ако Баце не предложи Плевнелиев, това ще го направи Слави Трифонов. Бойковото предложение - ако е Митов, няма да се приеме, но ако е Плевнелиев, ще се приеме - дали от Баце направено или от Слави. Човекът отдолу много добре се е аргументирал като доводи. Баце ще се готви за президент, това е ясно.

117

Анонимен

преди 3 години

До ти да видишЕ, друго си е Фигуранта, дето е подслонил половината ДС и другата половина руски агентчета, или па Агент Гоце с тройния шлем.Те винаги са и ще останат нумеро уно у сърцата на Червената гвардия у нас!

116

до 129

преди 3 години

Пич,събуди ли се вече?Вие гробарите сте верно големи фантазьори.То вожда ви като е такъв,на кого да се метнете...

115

Кармен Златарева

преди 3 години

Само това ни липсваше - еврейче премиер....

114

ти да видиш

преди 3 години

Ние едва се оттървахме от това недоразумение на природата-плевнелиев,гледам тука герберастите си го искат него за премиер.Боже опази България, вие верно не сте с всичкия си..

113

Анонимен

преди 3 години

Хе,кандидат заедно седмица )

112

Шопа

преди 3 години

Я сакам да е ПРОБЪЛГАРСКИ ориентиран, а не ПРОДЖЕДЪРСКИ.

111

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоПриятел, ако Плевнелиев сега се яви на избори срещу Фигуранта ще го прегази като валяк касетка с домати.

110

Абе ..

преди 3 години

До Анонимен 129.. не искам да ви разочаровам, но Плевнелиев никога няма да се навие за Премиер.Виж за Президент втори мандат ....

109

Калеко Алеко

преди 3 години

До 129Ти да не си пил газ бре, кой ще подкрепи Плевненлиев, като дори собствената му партия му биха шута, защото влезе в историята, като президента с най-нисък рейтинг.