85

До 104

преди 3 години

Хаха...абе...не знам но...подобни Гретени като теб...май са по опасни 😁

84

До 102

преди 3 години

Оо..един епл или линукс фен.И какво? Отричаш приноса на майкрософт и бил гейтс в развитието на сферата?Или казваш и без него можеше?Еей...такива дървени философи като теб...направо.Все едно да кажеш..абе и без питагор можеше математиката...или абе...и без ДВГ можеше...или без електричество...че нали...можехме и по друг начин да използваме енергия...

83

А сега сериозно

преди 3 години

Гейтс, първо да обяви кое го притеснява повече : Че Земята е пренаселена? Или че хората измират и намаляват? Такова двойствено човеколюбие минава само пред Гретени.Не може и от двете цицки да цица, без да му се отрази на филантропския имидж.Без значение за колко такива хвалебствени статии плаща.

82

до 97

преди 3 години

Абе и...от не е само уиндоус на света, не мисли че всички го ползват.Ти като не можеш да си позволиш друго поне мълчи и мисли преди да говориш глупости.

81

До 99

преди 3 години

До Уйлям ГейтсОткрадни и ти бе 1 млн. А след това направи продукт, който ползва цял свят и си направи милиардите.Или, казваш...ти си много по-честен от него...имаш ценностна система...много по-морален си и за това...хайде, няма да го направиш.Но..ще си знаеш, че си повече от него...ей така..са собствено самочувствие :)

80

Do 94

преди 3 години

До BATMANАко малко си чел някакви новини или си се поинтересувал за Бил Гейтс, той е напълно наясно, че не може да си ги вземе с него.За това е решил, след смъртта си да дари 99% от състоянието си, за различни каузи.И каузите не са - да имаш ти повече ракия и кюфтета, да ядеш.Или пък, да спонсорира Пайниър, че да може да ти доставя качествена чалга до живот.

79

Уйлям Гейтс

преди 3 години

Зора беше докато открадна първия милион, след това е по-лесно да се трупат

78

Трипонеца

преди 3 години

Какъв добър човек!Ако всички бяха като него светът щеше да е много по добро място за живеене.

77

До 92

преди 3 години

И ти написа този коментар за Гейтс, използвайки неговия продукт.Каква ирония. И според мен не би било зле да го има Гейтс. Такива като теб нямаше да могат да пишат коментари по форумите.

76

До 93

преди 3 години

Ами..защото той управлява световните медии и е начело на цялата конспирация.Последните милиарди ги натрупа само от ваксинирането на тутракан и факта, че вече следи всички негови граждани през 5Г мрежата.Изсмуква енвргията им, трансформира я и я продава на Илон Мъск...за елвктромобилите му.Послвдно дочух, че се е съсредоточил изцяло към населвнивто на България. Иска да ограби нашия честен народ и да го управлява. Зашото ни завижда, колко сме кадърни.Та..всичко е от завист...и алчност.

75

били унищожителя

преди 3 години

дълга статия за 128млрд. а не пише нищо за ковид 19 . защо ли ?

74

BATMAN

преди 3 години

Jalko che na nebeto nqmq dagi vzeme s sebe si.. glupeco

73

Иван

преди 3 години

Защо не се споменава, че в момента активно се опитва да затрие човечеството ... или поне една част от него ...

72

6

преди 3 години

Този нагъл дядка кога ще ни освободи от присъствието си?Смятам че населението на Земята трябва да се намали като се започне от Бил Гейтс и семейството му, да дадат полезен пример като се гръмнат всичките вкупом

71

IT-спец

преди 3 години

До Вирус 89къде отиваш толкова късно с Windows XP, говоря за първите Прозорци още които не са имали графики през 80-те години, отделно да не казвам че самата Windows OS не е писана от Геитс и също я краде ама то е подробност, гледам нещо по-доло си споменал за Линукс, еми и да не беше Торвалдс щеше да е FreeBSD или Solaris ...у дома всичко е FreeBSD и GNU/Linux, както и всичките ми VPS сървъри тук и там из Европа и САЩ..

70

Вирус

преди 3 години

Добре е некои нашенци да се заинтересуват от фамилното дърво на фамилията Гейтс, за да не се получи накрая, че Бил (Уилиъм) Гейтс е брат на Баце, брат'чед на Хитлер и свекър на Чърчил. ;)

69

245

преди 3 години

Малка незначителна подробност- и е от стар богат, еврейски род и крадец на интелектуална собестеност от Стив Джобс.Сега се изживява като виден учен,лекар и пророк

68

Вирус

преди 3 години

До ПроСоТо@"колко ГЕНИАЛНИ открития е използвал тоя ТАРИКАТ БЕЗПЛАТНО"------Колко ?! LolЩото ако не беше Гейтс, щеше да е Линус Торвалдс, който беше заимствал яко от САЩ, но така или иначе има не само операционна система, но и доста промени, специално в кодировката, което прави Линукс дистрибуциите по-сигурни в доста отношения.Най-интересното по време на интервю с журналисти, един от тях го попита: ЗАЩО всички във вашето семейство ползват Уиндоус, а не Линъкс ? (настъпи всеобщ смях).

67

IT-спец

преди 3 години

пропуснали сте да кажете че също се дължи на факта че знае как да краде, открадва идеята за компютърните графики от Apple по точно от Стив Джобс понеже това недоразумение Microsoft Windows не е имало никакви графики ..

66

Анонимен

преди 3 години

А дали не е просто крадец на код, изобретения и патенти? Казва го самия Стийв Джобс по повод на проекта Apple Lisa, който е вдъхновен от разработки на Xerox. Мрежовия стек е взаимстван от Линукс и т.н.