35

В тая ситуация:

преди 3 години

Питате ме кой е най-виновен, ама най-виновния - или най-опасния ? Най - виновен е Сакскобурга за целия му лобизъм и за цялото свеждане на страната на колене и тотално зависима от запад, изток и юг като ресурси. Кой е най-опасният ?Калимявките, че хвърлят прах в очите да не можеш да видиш ясно какво трябва да се направи, а това което трябва да се направи е показно да бъдат подрязани крилцата на БПЦ!

34

Всяка империя:

преди 3 години

Ето сега ще кажа нещо, което наистина много ще ви промени начина на мислене. Остатък от коя империя е християнската религия? Римската. А можем ли да кажем , че има такова нещо като християнска империя - която е доста по-невидима от една северноамериканска империя? А тази империя има ли своите лостове за влияние, чрез които да манипулира и контролира? Има ги? А тя пред разпад ли е? За съжаление не - те са оцелеле 1500 години пледирайки за невинност и безобидност,но всички знаем, че не са на въже

33

Всяка империя:

преди 3 години

Има своя разпад и разруха - обикновено отвътре - това е което американеца се опитва да избегне - да води войната извън негова територия - не е важно аз да съм добре, важно е другите да са зле - до това се свежда цялата им външна политика в момента. Обаче ако на всички нас ни е писнало да ни водят за носа - и всички им спрем по нещо без което могат - ще обърнат другия лист за малко, обаче не трябва да им вярвате при никакъв случай - на свещенник и на САЩамериканец не вервам както и на емигранти

32

Верно последно:

преди 3 години

Бай Мангггггау какво си мислиш, че ще направят с вас ония от запад, от изток и от юг като им свършите мръсната работа?Ко си мислиш, че ще направят с вас? Ония от юг има два милионна армия, ония от запад ще ви уморат от глад, а за ония от изток не ми се обяснява какви ги могат. Така че ако ще удряш някой гледай да е Божков, Костов, Сакскобурготски, Доган и т.н. Остави българите дето не са на конци намира!

31

Обаче:

преди 3 години

Ще ти каем нещо - има едни експерти по оцеляването при всякакви обстоятелства у тая държава - калимявките - и точно те, ама точно те го слагат най-много и на роми и на българи и на чужденци - турат го на сите ни !Само и само банковата сметка на БПЦ да е на плюс тая година!

30

Последно:

преди 3 години

Много пъти бай *** съм скачал срещу българските о.т.р.е.п.к.и и мое си сигурен, че много повече бой са яли от мене отколкото от вас, ама тамън да претрепа некой от тех и некой от запад или от изток или от юг хване та го опази. Ама от север никой не ги ще и никой не иска да им варди задниците .... което трябва ти говори много неща!

29

Анонимен

преди 3 години

христо христов - г ъ з гъзов

28

И да кажем на ромите

преди 3 години

Кажете на бай си Мангауууу, че аз ви не мразя - работя и с българи и с ццццииигании и с чужденци все наравно и несегрегирано, тоест мойте класове са все шарени, обаче вие сте расистите, а не ние в тая ситуация, а знаеш ли що си мислите, че можете без българите по-добре? Що българите с едни о.т.р.е.п.к.и не могат да се оправят дето вие в гетото ще ги смелите от бой. Ама тия о.т.р.е.п.к.и - конците им ги дърпат от запад, изток и юг - а нема никой от север да дърпа конците на някой тук, а сега?

27

Знаете ли финала?

преди 3 години

Знаете ли финала на грандиозния план Ран/Ът - до такава степен да се балканизират не Балканите, а България, че накрая тъпите 52 процента да свършат останалото от мръсната работа за да избият и доизбият тоя народ. Тоест това дето някога го наричахте малцинство, вече не е малцинство -питайте Костов как станаха мнозинство. И тук идва великата мисъл на Айнщайн - малко знание е опасно, затова по-добре да е много. И в същото време някой наля 10 милиона в църквата. Тоест даде им техните джобни за месец

26

Христо Христов

преди 3 години

Обективните факти показват, че Брекзит беше, въпреки отстъпките на Лондон по Коледа, успешна стъпка за британцитеПП. Но как робският балкански комплексар, чието битие се свежда то дова кой да го яха, да разбере какво е мисленето на нация, на която дядовците и учителите на бащите им са владеели половината свят?!

25

Пепи

преди 3 години

Англия е с територия колкото две Българии а имат 60 милиона население.Тоест е отрицателна държава.

24

Стига вече

преди 3 години

Тръмпизма не работи!

23

Анонимен

преди 3 години

Ааа,работи, работи

22

Анонимен

преди 3 години

Ей сега Ристо Комунисто ще ви обЯсни колко хубаво е извън ЕС и как всичко цъфти и връзвааааа и как Рюте лъже и Паси е спасил Луканов (няма общо, но той така или иначе си го пише).;)

21

Анонимен

преди 3 години

Джонсън скоро ще го гонят с камъни и дърве. Популизмът е до време, не може да се разчита вечно на него.

20

Анонимен

преди 3 години

Западна Европа завладя пазара на Източна Европа през 1989 година без да плати за него.Западна Европа забогатя двойно от този пазар.

19

Анонимен

преди 3 години

Вместо с източно еропейци ще се напълнят с гладни индийци.Англичаните са едни непризнати гении,И в *** да ги заключиш - гладни няма да останат.

18

Анонимен

преди 3 години

Да изнасят за Индия. Имат 2 милиарден пазар от образовани от тях индийци.Европейския съюз няма такъв пазар.

17

Анонимен

преди 3 години

А не, не ми пука. Да се оправят!

16

Анонимен

преди 3 години

Мамата им се емба на тия пияндури и наркомани на острова. Сега като вече нямат достъп дори до колониите в Източна Европа и съвсем ще сдадатбагажа.