32

к1

преди 3 години

Ами направете правителство, кой ви пречи? Най малкото , направете правителство в сянка, презентирайте си програмата, защитавайте я и то народа сам ще прецени действията си.

31

Гроби Таласома

преди 3 години

"Винаги готови, винаги готови, че сме готови, да се престроим! Няма каак, няма каак, няма как...";)))А уж за ГЕРБ властта не бе самоцел! Оказа се, че Властта е всичко за ГЕРБ,т.е. те са призвани да управляват, независимо дали светът ще загине или не, въпросът е, да са те и Буци, па да е министър председател. Техните социолози и политолози, помним как внушаваха медийно преди 2 години, че няма нужда от нови избори, защото щели да възпроизведат сегашното Статукво, но то не се възпроизведе!

30

Анонимен

преди 3 години

Драги Георг, дори и да направите правителство, няма кой да подкрепи крадците

29

ДДРОнег

преди 3 години

До азКак кой ще го подкрепи, когото успеят да купят, малко ли политици купуваха досега !!!Сега има яки пазарлъци !!!

28

аз

преди 3 години

Ами да съставят, какво се мотаят? Само че нещо не виждам кой ще ги подкрепи до 121. Инъче всичко друго е добре

27

Отчето

преди 3 години

Трай коньо за зелена трева!Бог Ви се разсърди чада крадливи и лицемерни!Нищо хубаво не чакайте и се благодарете , че Нинова няма да е премиер!

26

Анонимен

преди 3 години

Правителство на ГЕРБ+СДС за една година и после смяна. Докато има пандемия и икономическа криза генералът не се сменя. После може и трябва. Задържането във власта е вредно- самозабравят се. Слави е непознат в ЕС и ще му спрат парите, а ние ще затънем съвсем.

25

Главчо

преди 3 години

Тоя туп напудрен *** пак ни занимава с това, какво са му казали да говори от централата. Тази опаковка без мозък и каквото и да е собствено мнение.

24

Анонимен

преди 3 години

"Молим ти се Славчо, качи се сам на столчето и слагай глава в примката. Ние обещаваме да не ритаме столчето, стабилност да има !"Това им е предложението. Ако Славчо реши да направи каквито и да е реформи които да им навредят ( с други думи всяка една възможна реформа), си късат обещанието и ритат столето. С други думи, като се издъни, ГЕРБ ще се изпишат като тотално невинни, щото "кабинета няма да е техен"Слави не е много умен, но трябва да си терминално ***, че да приемеш такова предложение

23

Анонимен

преди 3 години

Слави и корнела ще сьставят стабилно правителство според менВиждам нинова премиер

22

Анонимен

преди 3 години

Слави ще ви оправии с 2000 много скоро.

21

Обективно

преди 3 години

СЛАВИ ЩЕ ВЪРНЕ МАНДАТА ОТ СТРАХ, ЧЕ МОЖЕ ДА ГО ОДОБРЯТ.

20

Смех

преди 3 години

Нещо многократно взе да се оливаш

19

Анонимен

преди 3 години

Този Георг знае ли, че изборите минаха и 75 % не са за ГЕРБ ?

18

Анонимен

преди 3 години

Хахаха още ли се гърчите.

17

Анонимен

преди 3 години

егати кефа, нови избори и Гроб на колене!!

16

баба мара

преди 3 години

никога повече герб 12 години стигат

15

Анонимен

преди 3 години

Браво

14

Отвратен

преди 3 години

*** ДупИИдавец и блюдолизееец. До оня ден лижеееше *** на ЦЦ и ББ сега прави дудутки на ББ..така се прави в герб ---лижеш правилният шнур! Ще се запомни с огромното му предателство в договора със Северна Македония---поне да беше прочел какво подписва (пъленнннннннн дебиллллллл)

13

.!.

преди 3 години

Значи нека това изкзване да го перефразирам за да ме разбере и тиквуня най-накрая па и другите гербави, че то при тех интелекта не е много много на почит! Та то и аз съм готов да ида до космоса само, че требе някой да ми плати 20-30млн. долара за билет до космоса! Кой ше се навие! Та такова и положението с тиквата! Той мое да е готов и папа да стане ама ше стане ли???