17

Джендю до 17

преди 3 години

Един смислен коментар! Благодаря ти.

16

Анонимен

преди 3 години

Следващия път да се избръсне бе, егати военния.

15

Путин

преди 3 години

А вие защо биете чернокожите ?

14

Анонимен

преди 3 години

"Защо тоя черен интелегент спори с полицаите вместо да слезе от джипа"Виж колко ти е акълчето. И ти си от хората на които ако полицай им каже да си бръкнaт отзaд и да си оближат пръста, ще го направят. Полицията има лимит в правата си, разберете го най-после!Негpoто е прав да не слиза, както става ясно той пита какво е сгрешил. Той умно си държи ръцете да се виждат.Провокират го да слезне, за да има повод да бръкне с ръка да отключи вратата и това да бъде повод да го застрелят уж има оръжие.

13

ДДРОнег

преди 3 години

Тъй, тъййй ...Значи държавата сащ, която постоянно пледира за демокрация, антирасизъм и прочие е пълна с расизъм ???!!!Мисля, че първо трябва да си оправиш къщата и после да раздаваш акъл на тези, които не са ти го поискали !!!

12

Анонимен

преди 3 години

Нередното в случая е, че тия така наречени "служители" не би трябвало да имат право да спират, когото им скимне и да го тормозят без повод, както е в конкретната ситуация. Затова на прасетата са им сложили камери, но те са толкова прости, че явно не се усещат, на всичкото отгоре се вижда, че човекът е военен. Цветът на кожата няма значение, има клипове как правят същото и с бели, а такова поведение е недопустимо, полицията не е репресивен апарат уж

11

Анонимен

преди 3 години

Жал ми е за българите в Чикаго, а и в останалата част от САЩ! Имам предчувствието, че скоро време ще започнат да се връщат! Там вече не е добре да си бял

10

Анонимен

преди 3 години

Е то единият полицай е черен бе, за какъв расизъм става дума?

9

СС

преди 3 години

Белите нямат права,само задължения !!!

8

A3

преди 3 години

tuka ne pishe po mediite ama snoshti njakakw niger go spira patrulkata za towa che gowori po telefona dokato showfira i ima widjashti drankulki na zadnoto staklo. a te za zabraneni tam. nigera tragwa da bjaga i se kachwa w kolata. policaite njiakolko pati mu kazwat da spre a toi prodaljawa. i streljat po nego dokato weche e poteglil s kolata. i toi prawi katastrowa sled 2 presechki i umira. e koi e winowen?

7

Анонимен

преди 3 години

Нещо на режисирана постановка ми изглежда.

6

Анонимен

преди 3 години

до : баба мараКъде отиде от Байдън, та до Слави хахах герберска мутроо !! Оставаш безработен много скоро, да знаиш

5

Анонимен

преди 3 години

Даже и говорителката в телевизията е черна! Единствената професия за бели е полицай, и те си измиват ръцете с тях! Защо тоя черен интелегент спори с полицаите вместо да слезе от джипа и като военен да се подчини на полицията, както правят белите!

4

нещо не е на ред

преди 3 години

Някой много скромно спестява факти!За такова нещо цялото управление е аут!Само че са го направили!Защо не напишете както си е било,м!?

3

Анонимен

преди 3 години

време е армията и полицията на сащ да се сбият :))

2

Анонимен

преди 3 години

анатема, за затвора на тези арестували чернилката, свобода за черния човек - той има права, за разлика от белия

1

Анонимен

преди 3 години

В САЩ вече е престъпление да арестуват черни престъпници.И освен това се чудят каква е причината за нарастващата черна престъпност.