81

Анонимен

преди 3 години

Ама как никой не се сеща да зададе един много важен въпрос.Дали в Швеция има оцелели и в какъв цвят е оцветена след като там изобщо не е имало никакви мерки и маски.Чудна работа ! - няма мерки , няма болни а света е пламнал и колкото повече мерки толкова повече болни.

80

Анонимен

преди 3 години

Нещата се вързват."Невидим враг" - невидима "пандемия".Цирк.

79

Анонимен

преди 3 години

Пустите мутренски хотели правят гледката по приятна

78

Анонимен

преди 3 години

Не мога да спя. Мисля за концесионерите на плажовете ни. Как ще я карат?

77

Анонимен

преди 3 години

летен сезон НАНАЙ

76

Анонимен

преди 3 години

Стига с тая Русия бе !

75

Анонимен

преди 3 години

Нали цвилехте за отваряне - на ви отваряне... Маляките и читаците, със много по строги мерки от нас - пак ще са чисти за лятото, а нашите тарикати пак ще лапат мухите.. И пак ще *** "държавата да помогне, държавата да ни забърше ***"

74

Анонимен

преди 3 години

Още миналата година по това време казах че няма да има летен сезон. Няма да има и зимен ( и нямаше зимен). Тази година, Януари казах да мислят за летния, зимния го изтърваха и да не се мъчат да отварят а да мислят за летния. Те обаче искаха зимата да изкарват пари. Ни пари, ни сезон имаше и не помислиха за летния. Който пак няма да го има. То тук е така - загубят 10 лв. и не гледат напред, как да ги изкарат, ами мислят за тия 10 лв как да си ги върнат обратно. *** назад гледа, не напред.

73

Анонимен

преди 3 години

Няма начин да не изпуснете да инжектирате всеки сезон анти българската пропаганда срещу българското черноморие. Помия срещу хилядите работещи хора, инввститори и туристи.

72

Летен сезон = смърт

преди 3 години

Ако има летен сезон на почивки и разгулен живот ще има масова смърт. Яко ще се мре хора ще умират на стъпалата пред входове на болници. Смърт ще има много хора ще бъдат убити заради хората които искат заведения и почивки.

71

Анонимен

преди 3 години

Летен сезон ще има, стига Баце да е на власт. Когато Баце е на власт, важното е човек да може да си напълни търбуха в кръчмата, да пие кафе по Витошка, или лятото да иде на чалготечка на морето. Абе общо-взето, за простия човек са важни светските удоволствия. На статистиката и на експертните становища се гледа с насмешка, смята се, че са за лаици. Затова, уважаеми съграждани, умолявам ви, не бъдете прости, не гласувайте отново за Баце.

70

Отмяна почивки 2021

преди 3 години

Българите са мизерници, туроператори и хотелите разчитат най-вече на богати туристи от чужбина, не на българите, които теглят кредити, за да ходят на почивки. Човек за да тегли кредит за почивка първо е бедняк, второ е непоправим *** и трето не е способен да печели и да управлява и планира разумно животинския си живот.

69

Анонимен

преди 3 години

И на 04.04 България ще светне в Червено!

68

ЦЦ

преди 3 години

Тези хубавци не разбраха ли че протакането и замазването на положението просто води до верижна реакция която няма край......или сега да замажем до изборите за да напълним чекмеджетата пък после ще му мислим?

67

Лекар

преди 3 години

Болима

66

реалист

преди 3 години

много разбиращи писали тук , ама като ( ако ) се разболеят тичат и се жалват че мерки не били взети .

65

Анонимен

преди 3 години

Поредната грешка на дебеловратите политици управляващи България.

64

Тиквата

преди 3 години

Нема страшно, шъ ги минем с 200 ... в моргата

63

До 68 що така

преди 3 години

Това може да е твоя си цел, но не и цел на управляващите, които вече не един път казаха, че целта им е да осигурят достатъчно Ковид легла в болниците. Така и става, мутрите закриват останалите отделения в болниците и ги превръщат в Ковид отделения. Това според мутрите решава проблема. А твоята цел си е твоя, а не на мутрите.

62

Че Гобара

преди 3 години

Ама аз още от сега ги усещам хотелиерите как ще поискат държавни помощи и ваучери. Защото те давали работа на иляди българи. Значи ние за пореден път ще спасяваме муутрите по морето, които от години плащат смешни данъци, а бизнеса им е 80% нелегален. Разбирате ли как и да отидете и да не отидете на техните хотели, ние всички пак ще им платим. Ей това ще направи това правителство, е да има "стабилност". Ще ги храним до гроб.