61

SS

преди 3 години

Маргинализацията е факт ! Това не може да се отрече. Обаче съпругата трябва да бъде обгрижвана.

60

Койчо

преди 3 години

Сигурно са питали министърките на чекмеджан които са по прости от него

59

Анонимен

преди 3 години

Не! Криза безработица постоянна! Висшисти безработни. Простолюдието с връзки на работа. Ниски заплати нисък морал ниска култура! Хубава държава ,отвратителни нови поколения.. еднакви не можеш да разграничиш един от друг и момчета и момичета прости нагли аругантни.Срам за страната.

58

SS

преди 3 години

Като знам колко жени всяка сутрин отиват на работа и далеч не всички работят в офис а са в производството на норма и са чудя какви са тези мъже където не могат да издържат семейство ?

57

Факт

преди 3 години

Гледах интервю с финландка. Каза че е горда с тяхната система на майчинство, една от най-добрите в света. Майката има 6 месеца платен майчински отпуск, плюс един месец за бащата. В Англия наприме се дават определена сума пари, които стигат за 8 месеца по 700 паунда (към 60% от минималната заплата) и толкоз. Майчинството в България е добро, но фонд ОЗМ се източва безжалостно от докторите и уж болните и е въпрос на време нещата да се влошат.

56

vale_karo

преди 3 години

Ако вземат сегашните им критерии и ги отнесат към резултатите от 1989 година ,България щеше да има не 300 , а 1300 точки.Това показва,че колкото и да се стремят да ни унищожат,ние все още се държим.

55

SS

преди 3 години

Гледайте си съпругите бе ! Как може да ги карате да работят ? Като сте се женили що не си направихте сметка,може ли да издържате семейство ? Моля да ме извините аз съм много консервативен и смятам ,че жената не трябва да работи.Така запазвате и здравето и красотата и.Работата скапва.

54

Анонимен

преди 3 години

Избързали сте с материала - има време до първи април, тогава е точния момент за статията ви.

53

Иванов

преди 3 години

Честит празник на всички жени! Бъдете обичани!

52

Анонимен

преди 3 години

Пропуснали са Албания, защото не е в ЕС. Но трендът е ясен - Колкото по-равни жени, толкова по-мизерен живот.

51

do 50

преди 3 години

Само "и се плащат 90% от пълната им заплата по време на отпуск" е една от очевадните лъжи написани по-горе и спирам до тук!

50

До Авторката

преди 3 години

Валерия смени си пласьора моляте

49

до 52

преди 3 години

Или, може би, когато имаш някакви умения? Ама то за умения не броим работа на струг, слагане на плочки, зидане на стени, шофьорска книжка и английски език. Не са за тебе и жена ти високите заплати, спокойно. Не сте дорасли и никога няма да стигнете там.

48

ни са знай

преди 3 години

Вероятно тази констатация се отнася за калинките на премиера.

47

Анонимен

преди 3 години

Когато преспиш с шефа ще цъфнеш с висока заплата... Много ясно !

46

ХХХ

преди 3 години

По принцип съм съгласен защото от преди 10-тина години насам ...българите са най-читавите сводници в Европа и осигуряват сигурни и читави работни места на дамите !

45

Анонимен

преди 3 години

Нищо невярно няма написано в статията. Стига лаяхте. Пределно ясно е, че се отнася за квалифицирани служители, а не за касиерки, сервитьорки, шивачки и подобни с гимназиално образование с квалификация трети клас втория срок, както и за всякакви индивиди в сивия сектор.

44

Гербераст

преди 3 години

Ами да ! Българите са най богатите в Европа и не само ! Благодарение на Свети Бойко България е водеща фигура в световната икономика , военна мощ , стандарт на живот и ......другото вие си го измислете !

43

Анонимен

преди 3 години

Някой пак е спал на течение! Валерия, душо, колко ти платиха да я напишеш тази глупост? То бива, бива слагачество и слугинаж, но всеки днес има интернет, достъп до информация, ше вземе и прочете че не баш така. Та и ти, прочети малко и тогава пиши, че се излагаш. А, лошото е че има такива които ще повярват, недей ги подвежда!

42

до 44

преди 3 години

Факт е, че IT секторът носи сериозен процент от БВП. А частта от БВП, генерирана от ДОД, е 70% от IT сектора.