83

Анонимен

преди 3 години

Честит 3 март!Дълбок поклон пред героите загинали за свободата на България!

82

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов къде ви е битката за Беломорска тракия останала в гръцко защото френсият й губернатор се изпарява яко дим Къде ви е битката за Егейска Македония има филм за Аканджали или само се заяждате с Вардарска Македония Ето това са ми въпросите към Теб продажник

81

Анонимен

преди 3 години

Време е да се говори повече за Българското опълчение наброяващо към 14 000 души и неговата роля във тази война. На него дължим достойнството си завоювано в боевете от 1877-1878 г в което участват българи от близо и далеч, а знамето е ушито и предадено от Волжките българи от гр. Самара.

80

Истукан

преди 3 години

Този македонист ли е, българин ли е, турчин ли е, патриот ли е? Нито едно от всички. Баш предател. Влезе в коалиция с ГЕРБ.

79

Анонимен

преди 3 години

Приключва с министерското топло столче ,и 2%няна да минат ,също воля ,НФСБ ,и други подобни партийки които се рекламират в фейсбук

78

Василев

преди 3 години

Бати Бойко е велик!Агент Фелис Лий!ЦРУ!!!

77

Анонимен

преди 3 години

От турско робство ни освободи Русия, а от Сан Стефанска България ни "освободи" Германия.

76

Македонец

преди 3 години

...ти поздраво Шкембе войвода! Такива като тебе не са за Европа, а за Русия. Руски шпионин!

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен... и на Русия.

74

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов честито май ще изпадеш

73

Анонимен

преди 3 години

НА СНИМКАТА ЕДИН ДЕБЕЛ АГЕНТ НА ПРЕСТЪПНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ СЛУЖБИ КОЙТО НЯМА ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ И НЕ Е СПЕЧЕЛИЛ ЕДИН ЛЕВ С ТРУД ПРЕЗ ЖИВОТА СИ.

72

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Националният предател от БКП академик Георги Марков имал наглостта да предупреждава Бойко Борисов да не става национален предател като създателя на БКП Георги Димитров.

71

НикогаВечеСДС-Чума

преди 3 години

Боже,какви ***!

70

БАЕ ГАНЬО ЕВРОПЕЕЦ

преди 3 години

До БАЕ *** ЕВРОПЕЕЦКРАЛИ МАРКО СИ Е НАШ, А СЪЩО И БАТИ БОЙКО, АТАТЮРК Е БЪЛГАРИН

69

БАЕ ГАНЬО ЕВРОПЕЕЦ

преди 3 години

НЕ, НИКОЙ НЕ НИ Е ОСВОБОЖДАВАЛ, СВОБОДАТА СИ Е САМО НАША!САМИ СМЕ СЕ ОСВОБОДИЛИ! И ИНТЕРНЕТА СИ Е НАШ - САМИ СМЕ СИ ГО ДАЛИИЗМИСЛИЛИ СМЕ И КОМПЮТЪРАВЪВ ВТОРАТА СВЕТОВНА НИЕ СМЕ ПОБЕДИЛИ ХИТЛЕРИ МАКЕДОНИЯ НИЕ СМЕ Я СПАСИЛИНИЕ СМЕ ЛЕТЕЛИ ДО МАРС И МАРСОХОДА Е НАШСАМИ СЕ ОСВОБОДИХМЕ ОТ КОМУНИЗМАНИЕ ИЗМИСЛИХМЕ ДЕМОКРАЦИЯТАНИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ НАЙ ВЕЛИКИ И НИКОЙ И НИЩО НЕ НИ ТРЯБВААХАХАХАХАХАХАХХА

68

Барселона

преди 3 години

При този проблем Каракачанов защитава българското,за това трябва да бъде подкрепен.Разграничавайте плюнките.Това трябва да се промени в нашите глави.Независимо кой политик е и коя партия защитава,щом държи на българското трябва да бъде подкрепен.Пиша го за истинските българи,те троловете ще продължават да си заработват парите.

67

Анонимен

преди 3 години

Тук Каракачанов е прав. За освобождението и за санстефанска България трябва да благодарим на Русия. А за Берлинския договор и затова, че няма санстефанска България, трябва да благодарим на нашите приятели от великите сили Австрия, Германия, Великобритания, Франция, че даже Италия и Ирландия- тези, които бяха страни по договора без дори да са участвали във войната. И в отсъствието на България, която даде 3456 жертви за освобождението си.

66

Малко известно

преди 3 години

Каракачанов ако го хванат за незаконно изнасяне на психотронно оръжие от казармите и терор срещу Българи го очакват 30 години затвор!И Гешев и Мешев няма да го спасят!

65

Анонимен

преди 3 години

Шкембето да даде себе си курбан за Македония, та хората там да ядат и пият за празника...

64

Анонимен

преди 3 години

СТИГА С ТАЯ ЮЖНА СЪРБОМАНИЯ,СТИГА.ЗАЩИТЕТЕ ИСТОРИЯТА НИ И ЗАБРАВЕТЕ ЧЕ ГИ ИМА,ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ГИ НАТРАПВАТЕ.иван илчев ДА НАПУСКА КОМИСИЯТА,комунистическа см..рад която каза че няма да си защитим историята защото /лошото ЕС разбира се/щели да ни натиснат.