247

Радослав

преди 3 години

ААА, не като знаем министърката на дигитализацията, че беше Свинетзила любимия звяр на Бибитко и като знаем каква я свършиха с електронното правителство, ако вкарат дигитален зелен пропуск за ЕС, то българите няма да можем да излезем от домовете си защото системата ще е перманентно срината или служителите и ще са забравили да я включат защото им отнема от капацитета на компютрите и пасианса ще им забива.

246

сс

преди 3 години

какви паспорти какви 5 лева, нали във ваксината има чип. Минаваш скенера и ако изпиюка значи имаш ваксина. кво толкоз...

245

Стигааа

преди 3 години

Това е еврпейски колапс, див фашизъм като българският и нищо друго.

244

we

преди 3 години

Първо да се изследва, дали имунизиран може да е вирусопреносител и тогава да се решава какво и как.

243

Анонимен

преди 3 години

При ограничаване на всяка от 4-те свободи, на което е основан ЕС, няма нужда от участие в него. Няма смисъл от неговото по-нататъшно съществуване.

242

Случаен минувач

преди 3 години

Ще споделя нещо, което е самата истина.Тази сутрин един мой колега преподавател ми се обади по телефоно и ме помоли да му взема часа на обед. Каза, че вчера му сложили втора доза ваксина и тази сутрин бил с 39 градуса температура. Каза, че в момента се чувства ужасно. Изтъкна, че в последните 5 години не е боледувал въобще. Аз го познавам добре - двуметров мъж е, на 45 години, здрав е като бик. Аз и преди го казах, но след това, което чух, няма да се ваксинирам, ако ще на разстрел да ме водят!

241

Анонимен

преди 3 години

Фашизъм в действие. Насилие. Принуда. Геноцид.Дори и някой да се е съмнявал, че новият им ред е отново фашисктки, вече не е налице съмнение у всяко живо и мислещо същество.

240

44

преди 3 години

Щом няма свободно предвижване в ЕС е време за Bulexit! Стига дикатуран на брюкселски зелки!

239

JJIVANOV

преди 3 години

Warnings COIVD TERROR След тестове на познати поразени с обемно проникващо облъчване и развили бронхопневмонии в болници се оказва че НЯМАТ ИМУНИТЕТ въпреки щедрите реклами на подставени на власт по телевизиите.НАпротив развиват специфични заразни състояния вкл ПОСТ КОВИД СИНДРОМ И red killer sindrom ..Терористи ги следят обемно с тн искуствен интелект следене"" с цел обезпечаване развитие на заразите в кръвта..следят как ковид мутантите се придвижват спо кръвоносните съдове...

238

Анонимен

преди 3 години

Ами първо си оправете тестовете. Те не са читави, а ваксини ми ваксате. Туй е идеално за гербавите бабички. Оня ден една ми се накара. Как можело да не вярвам на вируса- До стената и разстрел. Как пък не я фана тоя вирус да я утепе, ми още броди с патериците си по тая земя

237

JJIvanov Geolog

преди 3 години

warnings about mediical mafia!!!Семейство лекари пострадали от нагли терористи рекламиращи ковид са развили ударно бронхопневмонии след сканиращо облъчване .Двата се следят обемно около лични документи и телефони .Терористите следят обемно всяка нано частица в техните кръвоносни съдове ...Лекарката след напускане на автомобила измина безопасно около 50 метра и се почувства по добре видимо..27 февруари 2021

236

JJIvanov

преди 3 години

warnings about MEDCIAL MAFIA подават около обемно обсебената с ново манипулиращо оръжие президентка на ЕВропейския съюз..от снимкатаТерористите провеждащи исключително успешен за тях терор с нови нарочно произвеждани и продавани с корупция и зарибяване оръжия вкл в смартфони с е опитват да принудят подставени негодници на власт да обезпечат 24 часов обемно терористичен контрол на милиарди жертви..

235

до266

преди 3 години

Поживьом,повидьом!

234

Анонимен

преди 3 години

врещете, врещете

233

Анонимен

преди 3 години

"ЕК предлага "цифров зелен пропуск" за пътуване"После не били марионетки на дългоносите. Това първо онези с плитките го въведоха.

232

do 204

преди 3 години

Ами по тяхната логика само някой, който е ваксиниран има право свободно да разпространява вируса. Даже и пропуск им дават, че официално са оторизирани да го правят. Никаква логика няма.

231

Анонимен

преди 3 години

Еми нормално, като се ваксинираш с Пфайзер или Модерна си ставаш ГМО, а за тези продукти има страги наблюдения по закон къде и как се предвижват, следователно документче в случая, някакво паспортче или пропускче

230

Анонимен

преди 3 години

Тия от ЕС са много умни,и безопасно пътуване с менте ваксини )

229

204

преди 3 години

Добре де, нали ваксинираните съще разнасят заразата. Следователно защитата е само за тях, а не за околните. Където се появявт, те ще занесат вируса. Напълно безпредметна е тази мярка с пропуски, паспорти, значки и сертификати по отношение на ограничаването на разпространението на вируса. Хайде да проявим поне малко здрав разум.

228

Анонимен

преди 3 години

Дискриминацията не беше ли забранена в ЕС, чиято глаДна комисарка се явява тая?Кога ще откриват първите концлагери за неваксинирани? В България, затова ли правителството на Тиквата тегли трети заем от началото на годината?...Къде останаха идеалите с които ни проглушихте ушите и натъпкахте насила в Еврогейския Съюз, приказките за свобода, право на изразяване, движение, равни права, свободна конкуренция...? Къде?