112

Анонимен

преди 3 години

Всеки от опозицията Ясно да каже дали ще се коалира с герб след изборите ? Ще гласувам за всеки ,който се закълне в децата си ,че няма да е с герб !е,чак за жени калканова Никога !

111

Анонимен

преди 3 години

Мутрочалгарската коалиция ще управлява. Коалиция 50 на 50.

110

Анонимен

преди 3 години

Партията-държава ГЕРБ се подкрепя от Федералното правителство в Брюксел. Хвалят се, че само на тях ще дават пари по еврофондовете от Федералното правителство. Трябва да се протестира срещу Федералното правителство в Брюксел, че ГЕРБ твърди, че само те ще получават пари по еврофондовете.Така ли е, да питаме Брюксел. Ако е така, да не правим избори и да харчим пари.

109

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ се срастват с държавата. Управлението им е авторитарно и със сериозен уклон към тоталност. Ако искаме демокрация, ГЕРБ трябва да минат в опозиция.51% разбират това, но наивност или глупост, или предрасъдъци им пречат да проумеят простата истина, че само БСП може да свалят от власт ГЕРБ. Това е обективната ситуация. Трябва да се гласува с разум, а не с чувство.

108

Словянин

преди 3 години

БСП са лъжепроруска и лъжепроевропейска партия. Единственвите истински русофили са във "Възраждане на Отечеството" на Николай Малинов. Губите гласове, като гласувате за БСП, ако сте русофили. Без Русия няма България!

107

Анонимен

преди 3 години

Коя е медиана, че да казва?То тогава да не правим никакви избори и да назначим новия цар и толкоз.Какъв е смисълът от избори, щом някой заявява, че знае предварително резултата?На такива грачещи пaпyнация трябва да им забранят да дрънкат глупости преди изборите.

106

Анонимен

преди 3 години

Не трябва да има изненадани от резултатите на изборите - първа политическа сила пак ще бъде ГЕРБ. Славчо е мюре. Чистата чалга в управлението ще ни довърши. Гласуваш за Славчо, печелиш ГЕРБ. Знаете ли кои не се учат от собствените си грешки и всеки път си ги повтарят, повтарят та чак до смъртта си?

105

Анонимен

преди 3 години

Чалгаджията освен първия ден,повече няма да стъпи в Парламента!Само облаги ще търси!

104

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

Има партии,които се целят единствено в 1% от гласовете за да взимат субсидии,така се нареждат на държавната хранилка и си живуркат на гърба на народа...

103

Анонимен

преди 3 години

До Анонименнаистина ли вярваш, че червените ще спрат да вият. Оптимист. Завиждам ти.

102

Хан Крум

преди 3 години

Всички знаем, че Медиана прави "проучванията" си сред състава на Пернишката първична партийна организация. Спукана и е работата на Корна от Крушевица щом и там има 21% които искат ГЕРБ да си остане на власт. Има надежда за тези непоправимо бетонирани червени кра/ту/ни. Браво на Пернишките комунисти. Помнят кой им реши проблемите с водата и кой беше против.

101

Анонимен

преди 3 години

След изборите ще видим кой кого ще млати "като маче у дирек". Чуйте се какво говорите. А казвате, че Бойко бил ***.

100

Анонимен

преди 3 години

И все пак Дългия ще ви млати като маче у дирек, а па Вие може да продължавате да си тролите, не ми пречите, в края на крайщата за това Ви плащат Баце и кака Корнии :)

99

Анонимен

преди 3 години

Освен ГЕРБ всички останали ни връщат в недалечното минало!

98

Анонимен

преди 3 години

Славчо беше първи нареден да защитава руските интереси в България заради АЕЦ Белене. А сега не искал с Корнелия брееееееййййй. Уж с Радев не правят общ проект бреееееййййй. С Мая Манолова се разиграваха, но не е червен по душа брееееееееййййй.

97

Анонимен

преди 3 години

Нали мутренския период свърши!А сега с Чалгаря пак ни връщат назад!

96

Анонимен

преди 3 години

До Анонименкъде ше му гледам канала на тоя, бе. Спрял съм да гледам аматьорското предаване още преди 10 години.

95

негласуващ

преди 3 години

До 91Ами аз кво ти разправям бе мой..?Че дългия е платена патерица и ще ви изпързаля както преди го правеха разни патерици като Вместо дето щеше да уволнява Борисов..Барека...Сайдера..Винкела и още други патерици и бастони!

94

Анонимен

преди 3 години

7/8 за ДПС,1/8 за чалгаря!?

93

Анонимен

преди 3 години

Чалгаджията е поръчков играч!!!!