240

Анонимен

преди 3 години

"Само това ще оправи дефицитите в икономиката."-- а тези дефицити, както и по-рано смеподчертавали са дело на герб и най-вечена лидера им борисов, възхваляван от всичкиполитолози по всички медии.

239

сминдух енд чесън

преди 3 години

Изпращането на големи маси от хора да висят по опашки за нещо ,което го няма,си е причина за наказание,а и говори за нещо друго.

238

Анонимен

преди 3 години

Ще има гербави части по улиците !Скоро ще ви тричим!

237

Анонимен

преди 3 години

''Да, нека си работят ресторантите, но да не забравяме, че пандемията си върлува. За това предупреди премиерът Бойко Борисов''Какво да работят бе Борисов?Те работят ти ги глобяваш с полиция и РЗИ.Ами с другите павилионите и мобилните обекти в София какво стана?Затвориха връзкарите с опасните будки и тръгнаха инспектори да глобяват невинните,дето са излезнали и те за парче хляб.Ти ли милееш за държавата бе смет?!Ти ли?!Ковчези да си купите с тия пари и ти и инспекторите ти!***!

236

Анонимен

преди 3 години

Не виждате ли, че няма отклонение от турски поток за българските населени места и България не се възползва от евтината газ, а платихме газопровода, който е най-изгоден за Турция, защото Турция няма да плаща такси на България повече, а турците ще получват пари за пренос на газта към ЕС, плюс изгодата от самия евтин газ и държането на държавите от ЕС в ръцете на Турция.Гласувайте масово за БСП, а не за предатели!

235

Анонимен

преди 3 години

Божков са го ударили, заради някакъв роднина на Ердоган, заради бизнеса, даже му пишеше името на този роднина на Ердоган в сайта на "Снайпер" и обясняваха защо преди време, въпреки,че към България заповедта за смачкаване на Божков е дошла от друго място(посолство),а не от турскотоУправляват ви чужди,затова хората измират като зрели круши. Даже политици и доста партийци бяха разболяни или убити или техни роднини през управлението на ГРОБ, което никога не се е случвало преди това така масово

234

Анонимен

преди 3 години

ЦЦ и ББ ви разиграват като маймуни, те не работят за България, сега не свалите ли ГРОБ и ЦЦ и гласувате масово за БСП, ще ви разкажат играта, чужда държава ви е обхванала в клещите си и заради интригите на чужди граждани ви избиват,слепи ли сте?

233

До 280

преди 3 години

Ей този Шенген.Ами Западна Европа що не спре наркотиците,морските пристанища са една от пътечките и там е пълно с консуматори.И по сухоземните граници,но влиза.Там " няма" контрабанда"!Приключила лие?Не е!Не,че не взимат мерки,но отначалото са изпуснати.Точно БГ да е най, е неправдоподобно,още повече почти всеки месец залавят пратки.

232

Анонимен

преди 3 години

ЦЦ създава комитети по градове и паланки ,твори и некви интриги по стар образец,но е неизбираем.Е да опитва,има финансов ресурс от нейде си,амбицирал се,но няма изгледи.И Станиславски чалгаря го бутат изкуствено напред,няма бвзплатен обяд обаче,,че и трети бил изведнъж,като че ли е правил кампания и представил програма.Ей тъй от нищото трети,без да си е мръднал пръста татуирания отгоре до долу начинаещ политик.Абе ако не го ръчкат да събуждат хората,на втория ден е забравен,никой не го брои.

231

Анонимен

преди 3 години

държавата е в основата на контрабандната политика и заради това провалът на членството ни в Шенгенското пространство е довело до нереализация на главната идея на ЕС-свободното движение на стоки и услуги."Очевидно с това ниво на контрабанда ние представляваме реална заплаха за икономическата сигурност на ЕС,самият вътрешен министър ЦЦ е стартирал кариерата си от тази структура и е започнал трудовата си биография в Седмо управление на ДС

230

Анонимен

преди 3 години

Борисов: "Съветът ми към Румен Радев е да не слуша беквокалите си."

229

Анонимен

преди 3 години

Бесилките,яйцата и юмурука също бяха от левите

228

Анонимен

преди 3 години

ЦЦ ще унищожава център-дясното и ще гради в лявото , ще ви такова майката на всички, според снимките, ЕНП партиите да се обединят заедно, за да няма много жертви!

227

Анонимен

преди 3 години

Демократична България с ДСБ да се прибират при ГЕРБ и да спасят България, защото ще бъде ужасно и страшно, снимките не са измишльотина и не са случайно пуснати, това са ужасяващи знаци, ще стане страшно в България и ще има отново убийства,ако ГЕРБ не успеят да задържат властта.

226

Анонимен

преди 3 години

Не сменяйте ГЕРБ,ЦЦ се снел на едни снимки,които са много лоши знаци, ще има пак убийства, пазете се!Те имат специални визуални знаци и цветове с които си говорят,понякога ги съчетават в комбинации,не ги разбирам съвсем точно,но долу-горе предполагам,това е самата истинаНе допускайте ГЕРБ да паднат от власт,ще стане страшно,много страшно,ще бъдат убити хора,особено сред по-възрастното поколение,по това,което видях на снимките,а също може да означава,че ще съборят държавата и ще я строят н

225

Анонимен

преди 3 години

Март и останалите месеци ще са критично за нормлните хора. А ти , Бойко си си кеш милионер в евро , теб няма те мислим.

224

Анонимен

преди 3 години

Не сменяйте ГЕРБ, ЦЦ се снел на едни снимки, които са много лоши знаци, ще има пак убийства, пазете се!

223

До 268

преди 3 години

Начина на обсебване беше изключително явен и всекидневен плюс тв.Лотарията си остана държавна с приоритет за спорта,а не частна перачница както беше.В Молдова също го отрязаха ,защото не изпълнява договора.Не знам за Турция, имал ли е лотария там или друг хазарт с местни ,но като се вижда как работи тук ,може да не е било по различно.

222

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен262 Сиреч, Пеевски спретна т.н преврат, срещу модела Борисов ? Бре ,брей ,брей !

221

Анонимен

преди 3 години

Каква показателна снимка - края на диското Баце Бойко и неговия шут сложили ръце в джобовете и "работят". Ръцете пазят да не излезе някоя пачка от джоба.