239

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 251Филмар.

238

Анонимен

преди 3 години

Това си е чиста проба дискриминация 24 карата.

237

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 248Да има други които плащат по голям процент от заплатите на тези т ъртеи. И какво от това? Човека е напълно прав, плаща данъци, малко много няма значение от тези данъци получават заплати Бойковци, Макроновци... Значи е в пълното си право да си търси правата. А ти като си толкова отворен искаш ли с теб да вържем че аз лично няма да се ваксинирам и пак ще имам ваксинационна паспорт?

236

да,да ама не

преди 3 години

До Hoes and tricksВсе едно си се гледал в огледалото и си писал тоя пост!

235

Hoes and tricks

преди 3 години

Първото правило на мрънкача е, че някой друг му е виновен и той никога не трябва да се оправя сам - чакаме на готово.Не, не съм чел статията просто знам, че е пълно с мрънкащи задклавиатурни експерти тука. Оправяйте се в живота ***, човека е гад която лесно се адаптира ако е кадърна, а ако не е просто си отпада... и вероятно става хроничен коментиращ в днес.бг и самопровъзгласен експерт по всичко.

234

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 247Искам само да ти напомня, че има много хора, които вероятно плащат доста по-голям процент от заплатата на тия спрямо тебе. И сигурно не им е много кеф да говориш от тяхно име. Гледай си твоята паничка, не философствай толкова много и си избий чувството за богоизбраност от главата, че е малко срамно.

233

Анонимен

преди 3 години

Искам само да напомня, че на тези хора: евродепутати, комисари, Меркели, Макрони, Бойковци и т. н. НИЕ плащаме заплатите. НИЕ сме ги избрали да представляват НАШИТЕ интереси. Защо им позволихме да мислят че са богове и престъпленията, които извършват спрямо нас ще останат безнаказани. Време е да им покажем къде им е мястото и да ги накараме да си спомнят от къде са тръгнали.

232

Анонимен

преди 3 години

Ковид -1984

231

Barba Ganios

преди 3 години

...brei ,brei ,brei .....vidish li daje vaksinite NE stigali ....proizvoditelite se zadahvali ?!?? Kogo si mislite ,che zablujdavate s tazi lajliva propaganda be 80%-nici ?!?? Ami ako horata se natiskaha za vaksini ...to te shtiaha da vi iznesat ot parlmenta i da vi linchuvat s toiagi be ,bezsramnici ?!!!Da ste vidiali iadosani hora ,protestirashti,che ne im stigat vaksinite ?!?? NE nali ! ?!! Aide varvete da si "berete laikata " s tazi plitka propaganda !!!

230

Анонимен

преди 3 години

Тоя знае ли кво е това дискриминация изобщо? Тъпан !!!

229

Barba Ganios

преди 3 години

До Анонименdo240....brei kakav si "mozachko"....pochti dostigash po sivo veshtestvo ...premiera !!!Toi sam si go kaza..."Na men mi lesno shtoto sam prost " !!! Ako oshte ne si chlen na GERB...kandidatstvai imash vsichki shansove za ministerski post !!!

228

Шмайзер

преди 3 години

Всеки си носи последствията от решенията - нямаш ваксина, няма чужбина.

227

Анонимен

преди 3 години

Историята учи, че 6-те милиарда в такива ситуации нямат никакъв шанс. Твърдят, че сме във война с враг вируса. Надеждата е, и тази война, като всички познати войни, да завърши по известния начин. Но това ще се случи, ако чакаме войната да се развие, след много жертви, и с много кървавост...

226

Анонимен

преди 3 години

Плащаш 10 лв на личният лекар и те пише ваксиниран, а ваксината ти отива в канализацията. Толкова е просто! Щом искат паспорт - имаш го. Щом не искаш ваксина - хвърляш я. Това е демокрацията.

225

Анонимен

преди 3 години

Да върнем и паспортите за расова принадлежност тогава а?

224

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 237Кои сте вие 6-те милиарда бе ***?!! Те и овцете в кошарата са 1000, ама един овчар ги коли всичките :)))))))))

223

Анонимен

преди 3 години

Всичко е в нашите ръце!Ние сме 6 милиарда, те са една шепа. Нямат никакъв шанс!

222

Анонимен

преди 3 години

Абе хора, ние няма ли да направим нещо за да покажем най-накрая,че ние сме суверенът.Докога ще плащаме заплатите на някакви самозабравили се индивиди за да ни мачкат.

221

Анонимен

преди 3 години

Щом се пише постоянно и усилено по световните медии за такива паспорти,значи ще има такива.Решено е, и е въпрос на време човечеството да приеме че ще загуби отново част от човешките си права,и ще претърпи ограничения.Подготвят ви за месомелачката.Приемете го,нямате избор.Големия Брат казва,не Друг.

220

ми то

преди 3 години

Тогава ЕС не ни трябва. Май като англичаните - по-добре. Никой не им налага евроценности. Да си ги държат. Само бежанците дето ни натресоха, не знам как ще ги ваксинират и с какви паспорти ще минават границите...