79

Анонимен

преди 3 години

81 я по-леко с тези смешки!*** в Япония и ги разказвай тези неща на японците отворко.

78

Що е позор

преди 3 години

Скри се от въпроси в Парламента и отиде да целува краката на посланник Мустафа!

77

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 79Единствената ядрена катастрофа резултат от комбинацията от човешка некадърност и технологична некадърност е в Чернобил, СССР.

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77Виждам, че повтаряш опорките, но оттам нататък никакъв те няма.Вероятно те боли, че България осигури тръбопровод на 100% българска собственост, вместо да позволи на руснаците да притежават газопровода. Току виж бяха решили, че "тяхното" съоръжение на българска териттория е "застрашено" и се появят и при нас "зелени" човечета. Мдааа. Със сигурност доста ви боли.

75

Анонимен

преди 3 години

Уестигхаус, чийто реактор гръмна във Фукушима, фалира. Сега от къде го изкопаха като Уестингхаус Швеция???Не съм знаел, че националното предателство вече го наричат диверсификация!Значи ако купя от съседа скапаната му Лада на цената на мерцедес от магазина, това диверсификация.

74

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 73 че ние и по стария договор прибирахме почти същите такси, така че невиждам логика да се плащат 3 млрд., ама явно там рушветите са били много яки

73

Анонимен

преди 3 години

Имахме си договор за транзит от Румънска граница и за доставка до края на 2029 година, нищо не налагаше да се изсипват едни 3 млрд. за нов паток, отделно че се отказахме от всякакви компенсации по стария договор, сега ситуацията е такава 3 млрд. опукахме за Путин и реално очакваните приходи са по-ниски от лихвите по кредита за същия паток.Това са фактите, и Баце е за затвор, подобно разхищение никой не е правил

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 71Значи забрави за празните приказки дето хвърляше, за да почнеш с други празни приказки.Ясно.

71

Калеко Алеко

преди 3 години

Само така, ББ за пореден път рачупи мъртвата хватка на руската енергийна зависимост и тутакси русоробите във форума задрънкаха с прангите и синджирите си ... Стокхолмският им синдром по отношение на Матушката придобива все по патологични измерения ... !!!

70

Анонимен

преди 3 години

До До 65/72Нека позная, ако руснаците строяха Белене, щеше да си "за" да строим, нали?:))))

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 68Да повторим пак: никой нищо не е "подарявал". Тръбите са си 100% български и таксите ще ги прибира 100% дръжавата България.

68

До 65

преди 3 години

По-добре да не строим, че като гледам какво става с магистралите и метрото на Баце, не ми се и миски за ядрена централа.

67

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАлтернативата беше да не строим нищо и да нямаме нищо. Странна позиция за хора, които все реват, че България не се индустриализира.-------Той да каже колко е прибрал в джоба си от тези пари,да каже и как приятелката му Цветелина си купи евтин газ и го препродаде на българите скъпо и си прибра милиони , съдрани от гърба на бедния българин!

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 68Транзит по какви тръби и с кое гориво?

65

Анонимен

преди 3 години

Болшинството от хората, изобщо, не ги интересува от къде идва ядреното гориво, пък и нямат никаква представа какво представлява, как се добива и транспортира, как се разпределя и доставя до крайния клиент. Интересува ги единствено цената му.

64

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 65Глупости на таркалета, имахме договор за транзит до 2030 година, за напрактика същите количества в направление север-юг, с приходи по 60-70 млн $ годишно, които се дължаха независимо от това дали има транзит или не, и Баце се отказа от този договор и се отказа и от всякакви компенсации по него, е това е истината, надявам се това един ден да бъде разследвано, защото освен 3 млрд. дето подарихме на Путин, се отказахме и от над 1 млрд $ компенсации по стария договор

63

Анонимен

преди 3 години

До АК-47Досега само в СССР е имало брутален ядрен инцидент поради човешки грешки и технологични недомислици, тъй че червените принципно нямате стъпалце да се репчите в тия дискусии.

62

АК-47

преди 3 години

Реакторите ВВЕР в АЕЦ "Козлодуй" са руски. За какво алтернативно ядрено гориво подписват договор тези разбирачи. Като гръмне нещо там, кой ще носи отговорност. Ама нали трябва да сме послушните п.о.д.л.о.г.и., и да се вземе някаква комисиона.

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 64Алтернативата беше да не строим нищо и да нямаме нищо. Странна позиция за хора, които все реват, че България не се индустриализира.

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60Е кажи колко са таксите, аз само ще ти кажа че лихвите на тия 3 млрд, дето Баце ги изсипа са по 200 млн на година, а ся ми кажи колко години требва да се изплащат тия пари, при очакваните около 90 млн $ транзитни такси и това при заетост от над 90 %