31

Анонимен

преди 3 години

Казвах ви аз преди време носете маски, за да не носим маски, но вие се опъвахте. Сега и по две маски да носите вече е късно.

30

DD до 28

преди 3 години

Ти къде прочете че е съм казъл ,че е измама.Фактологията е едно,мерките и поведението на правителствата обаче са далеч над корупционен план.Разумния човек се пази от неизвестното.За такъв се имам аз.А само глупав може да не го е страх.Да можеше да стане..съвсем в началото да бяха свалили полетите.Ако помниш гракнаха как, не пипайте самолетите.Лобитата свършиха своето.Ся...звънци.Гони михаля.Но не съм съгласен да се мачка гражданина сякаш виновен за собственото си измиране.

29

Анонимен

преди 3 години

Накрая всички юе стигнем до това, което направиха в Китай, Австралия, Нова Зеландия, Виетнам и други държави - пълно карантиниране и край на епидемията след месец-два или три, вместо да я влачим с години, както е сега.

28

Анонимен

преди 3 години

Страшното е, че скоро ще може да излезеш на улицата само с две маски една върху друга, писмено разрешение, тест, навън не може да говориш, забранено е да се целиш със снежни топки дори, гледай в краката, отивай по права линия до магазина, вземай най-необходимото, и се прибирай директно в къщи! Това е по-страшно и от чума! Чумата поне е преминала, а това - не се знае! Май няма да премине! Скоро и карантинните лагери ще са навсякъде! Стойте си и гледайте, като филм е - нищо, че става дума за ВАС

27

Чоко

преди 3 години

Време е всички неваксинирани да получат по една голяма жълта звезда за дрехите, за да се разпознават отдалеч и да не се обслужват в магазините и да не се допускат в градския транспорт. Освен това задължителен тест всеки ден а накрая едно гето, където да бъдат събрани всички неваксинирани.

26

До 23 DD

преди 3 години

Интересно защо страх изпитвате само вие дето все казвате, че вируса е измама и епидемията е фарс? Нормалните хора не ни е страх, епидемия е и разумното е да се взимат мерки от всички, за да се спре епидемията, което е напълно възможно и можеше да стане за 2-3 месеца, но не се направи.

25

Анонимен

преди 3 години

Колко милиарда тона пластмаса от ПЦР тестове ще генерираме тази година? Опазването на природата върви добре.

24

Чоко

преди 3 години

Вчера във Франция забраниха хората да разговарят на улицата, днес в Словакия излизане само с отрицателен тест. Очаквам поредна глупост утре. Чудя се как свободолюбиви хора позволяват това да се случва наистина.

23

Др. Акула

преди 3 години

Добри новини - китайците измислиха по-точен тест за ковид! Пъха се ОТЗАД! И това не е измислица, не е шега, а ФАКТ! И сега ако не разберете какво се случва, не знам кога ще стане! Вече няма как по-ясно да ви го покажат!

22

Анонимен

преди 3 години

Нищо не пишат за Португали и Испания, а там са много зле. В Португалия редовно имат по над 11 хиляди новозаразени при 10 милиона население, а вчера са над 15000. При починалите на човек от населението Португалия вече доста дни са или първи или втори след някоя държава с 1 починал и малко население, като например вчера - Гибралтар с 1 починал и 33 хидяди население е на първо място в света, а Португалия е втора с 293 починали. Словакия също е сред първите в света и ето, че се опитват да направят н

21

DD

преди 3 години

Да прави впечатление,че единствено само гражданите отнасят всичко. Бизнеса на хората загива,самите хора загиват,нивото на психо страх е стигнало върха..а те ново и ново глоби...ми айде стреляйте бе,кой е излязъл до магазина .На работа с тест,а още нещо нещете ли.Тества се горния праг на търпимост.Да видим до кога ще продължава тоя фарс.

20

Анонимен

преди 3 години

Словакия закъсняха с около един месец с мерките. Сега е след дъжд качулка. Вчера в Словакия има 2775 новозаразени при 5,46 милиона население. Това е все едно в България случаите да са 3520.

19

Анонимен

преди 3 години

А вие тука ревете като магарета!Само фейкове в главите ви?!Във война сме!

18

aa1830

преди 3 години

Масовото тестване (което в Словакия правят за втори път) се показва като напълно излишно, щом слупаите се повишават. От местен човек знам че се вихри голям корупционен скандал с фирмата осигуряваща тестове.... Отделно нямат право да излизат извън квартала си - това само за сравнение с БГ където ресторантьорите реват и плачем за затворените молове....

17

Анонимен

преди 3 години

Предполагам, че сега и най-beвярващите в пандемията ще се замислят докъде ни докараха!

16

Картофчо

преди 3 години

Явно не успяват да изпълнят обещаната бройка за купуване на тестове и производителите нече се цупят, че печалбата не им стига да си купят още един остров и луксозна яхта на 12 етажа!

15

Дали

преди 3 години

Дали не е фейк нюз?

14

Анонимен

преди 3 години

А как да идеш да си направиш тест като не ти дават да излезеш от дома си без такъв...?Пълна порнография.

13

Анонимен

преди 3 години

Тия съвсем о-т-качиха, а да вечерят ще могат ли??? Упражняват се вече за какъвто им хрумне котгрол и май им харесва, после конспиративни тиории, ама май верни

12

Анонимен

преди 3 години

Как ще излязат да си направят тест? Защото на дали имат по 1-2 подвижни лаборатории за всяка махала.