123

Анонимен

преди 3 години

Очевидно госпожата не е наясно, че е във ВИДЕОвръзка.-------- Що за тьпотии? Нали е наясно, че преподава на ученици? Ако не може да озапти тьпкача си и да се концентрира върху преподаването, да я разкарат и да се отдаде само на секс практики. Не е единствената биохимичка, ще и се намери заместник.

122

Анонимен

преди 3 години

В България жертвите са престъпници,а престъпниците герои.После защо сме така?Такъв запис може да стане само със специален софтуер.Второ.Очевидно госпожата не е наясно, че е във ВИДЕОвръзка.Ами след като премиера,назависимо кой е може да го подслушват безнаказано какво да очакваме?Да ви напомня, че имаше и запис между ББ и"Ла Фонтен".След като последния изреди"произволни"фамилии с втренчен в екрана поглед, някои реши,че не е здравословно да го показва! За"БСП прави избори в Сливен"забравихме?

121

Анонимен

преди 3 години

Не знаех че любовта не е част от биохимията.Но не ме убедихте достатъчно ,че не съм прав , по скоро имам чувството , че хората са неграмотни , но знам ли, не може всички хора да са неграмотни , или пък може.

120

Анонимен

преди 3 години

Нищо не се е променило от време оно, просто камерите станаха повече. Който не е заснемал пръв да хвърли камък по мен

119

Хемус

преди 3 години

Ако бяха двама мъже нямаше да има проблем

118

azz

преди 3 години

Абе личният й живот няма нищо общо с професионалните качества. Това явно е грешка, кво толкова!

117

Минаващ

преди 3 години

До Калеко АлекоДраги Калеко!Объркала е дисциплината. Това е ебиохимия...

116

Пешо

преди 3 години

То и ако студенти по медицина не могат да гледат еротика, баси лекарите ще станат! Това е нормално дори за детските градини вече...

115

Анонимен

преди 3 години

До неандерталецТипично е за един интелект с ниво "неандерталец" да раздава етикети на килограм за неща и хора, от които нищо не отбира...А иначе - видето е класически случай на злонамерен капан, само не ми казвайте, че преподаващата сама е включила камерата, както и това, че лекциите й масово се записват...Студентът, направил това, е истински бо кл ук. А възнамерява да стане лекар....

114

Анонимен

преди 3 години

моля някой да ми обясни проблема. Аз разбирам, че каката не е знаела, че камерата е включена и предава.Т.е. няма умисъл, на всеки може да се случи.

113

неандерталец

преди 3 години

И в училища, и в университети на много места преподавателите са на средно или ниско ниво. Не съм виждал някой да *** пръсти, но мога да се сетя за потресаващи ситуации на некомпетентност и дори злонамереност. Рядкост са добрите учители, които наистина искат да помогнат на учащите.

112

пияница мистик

преди 3 години

До СтуденткатаУчи, учи, докато си млада. Време за живот, купони и секс има като станеш на 50 години. Че то след ученето се започва да се гради кариера и време за живот пак няма :)))

111

Висшист

преди 3 години

До СтуденткатаТи, студентката, какво каза на колегите, които са отвикнали да водят записки и само щракат с тутурутките като журталисти? За твоята такса можеш ли да поканиш лектор от средно ниво нагоре!? Защо гледа записа, защо взе отношение във форума вместо да четеш? Споко: завършил съм в чужбина - там и двете страни при обучение са майстори. При нас са събрали две патерици, студенти и даскали, и в задачата се търси коя патерица е по-крива.

110

Анонимен

преди 3 години

Няма наебаване дъртата разпорерина.

109

Висшист

преди 3 години

1. Даскалицата да бъде командирована на Женския пазар до пенсия, без право на помилване.2. На студентите да се потърси наказателна отговорност за извършване на запис и неговото разпространяване, вкл. за масмедиите. Както за нарушаване на личния живот, така и за авторски права.3. ВУ да обясни какви мерки са предвидени преди казуса и какви действия са предприели след казуса.0. Да се провери дали записът е оригинал преди да се бие тъпана.

108

Студентката

преди 3 години

Не всички студенти са извратеняци. Аз самата съм студент и съм отишла да уча, за да получа знание, а не да пилея младостта си с някакви мухлясали извратеняци!

107

Не столичанка

преди 3 години

До СотирПонеже ти имаш същата смрад в душата си, като нея, я защитаваш

106

Анонимен

преди 3 години

Ей, станахте по-големи католици от папата, дето е комунист

105

Анонимен

преди 3 години

До Случаен370иди си пий хапчетата, другарю разможител и се кастрирай

104

Анонимен

преди 3 години

КОЛЕГИ, ЗАВИСТТА Е ЛОШО НЕЩО.. БАБА СТАНКА ИСКА АМА ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ КАТО ПРЕДИ 40 ГОДИНИ ЗАТОВА Е ЗЛОБНА.