55

jaguar

преди 16 години

Kakvoto kaje USA.Zaedno s evropeyskiyat sayuz reshavat po sveta kide kakvi granitsi da ima nikoy ne pita i ne iska mneniya.Veche vsichko e resheno a tova dali shte stane v BG ne vyarvam zashtoto BG e chlen na ES v teritoriite na nito edna chlenka na sayuza takovo neshto nikoga nyama da stane inache u vsichkite ima mnogo smeseni rayoni.Kogato stane neshto podobno pone v edna ot chenkite na sayuza tova znachi kray na sayuza.Koy kakvoto e nadrobil tova shte si sirba.

54

Светослав

преди 16 години

То е ясно 4е пак ще 'клекнем" пред запада и 6те трябва да признаем тия мизерници.

53

sofia

преди 16 години

Господ забавя, но не забравя. Какво остана от Велика Югославия - нищо. Разпадна се. Сърбия ,Румъния, Гърция, във всяка една война са ни цакали, гледали са ни сеира и кой отломи от България Западните покрайнини през1919 - баща ми е от там. В едно село са оставали от едната страна единия брат - от другата другия. Южна Добруджа кой ни я взе - пак съседите - Румъния. Гърция прилапали от България сочен пай - да. Така че нека гледаме реално на нещата - ние трябва да си гледаме нашите интереси - единствено и да сме обединени българите помежду си. Който ми говори за братя сърби е голям наивник!

52

преди 16 години

Обикновените косовари бяха излъгани от Америка, че така е по-добре.Истината е точно обратна, така е по-зле за всички с изключение на Буш чийто бизнес с бомби има нужда от несигурност и войни.

51

hexz

преди 16 години

Да ти кажа честно не знам дали сърбите въобще обичат някой друг народ :) - въпроса обаче не е в това - въпроса е принципен и е - днес е Косово утре кърджали - Американците го боли колко ще се разцепи Европа - на мен ми писна да се врът на всякъде и да налагат каквото на тях им изнася

50

anonimen

преди 16 години

Мафията си направи държава и тя се казва Косово,нима това е повод за радост?!

49

преди 16 години

сръбски народ и сръбска политика, когато говорите за това, братя ли са ни. Защото политическите решения не винаги съвпадат с мнението на обикновения човек. Бил съм в Сърбия няколко пъти и мога със сигурност да твърдя, че те поне, ни смятат за братя. Е, и там има "зрънца" дето ни псуват, но както виждам - тук също не липсват. Те са горд народ и трябва да им съчувстваме, за това, че ги унизиха и техни и чужди управници.

48

бьлгарка от европейс

преди 16 години

Вместо да се пьчите да ходите да се биете за "братята",станете и и се бийте за собствената си Родина!!!Защото няма да открия топлата вода като отново Ви припомня,че докато това комунистическо изчадие БСП и неговите производни ДПС,НДСВ,ГЕРБ и др.продьлжават да управляват,скоро ние-бьлгарите няма да имаме дьржава!!!

47

преди 16 години

"...ал бугарин бога не познайе! Треси се земьо,гнушай се природо!...Ща чеш ти меджу цръним бугарима?!***!Ви татарске крви!..."Цитирам по памет стихове от "братята" сърби към нас от началото на 20.век - справка творчеството на Боян Пенев и неговите коментари към подобен вид "литература".

46

преди 16 години

Щом се опираш на историята,чел ли си коментарите на Боян Пенев от началото на века по повод жестоката антибългарска политика,която водят сърбите срещу нас?Такива грозни стихове,пропити с такава люта омраза към българите,не е създал никой народ досега!А можеби и няма аналог в световната история един народ да мрази така диво друг,както сърбите нас!

45

митко

преди 16 години

Крали Марко е бил васал на турците,а не както го описваш ти.Всичко друго е народно творчество.

44

преди 16 години

А мога ли да те попитам тогава като твърдиш, че сърбите са ни братя и т.н, защо тези твои ,,братя'' съдат и избиват хора в Македония, които твърдят, че са българи в началото през 20в? Защо? Защо 1885г. ни нападат? Те винаги са били против силна България! Не са ни никакви братя.... Сърбите са си виновни изцяло за сегашното положение, защо трябваше да събират толкова много етничеки различни народи в една изкуствена държава? Ще си сърбат собствената попара.

43

dido

преди 16 години

Първанов е задн**. Нямам какво повече да кажа :(

42

musicman

преди 16 години

ПЪРВО- за всички онези които твърдят че сърбите не са ни братя,бих ги посъветвал да попрочетат историята (отново)!!!!когато Исперих (нашия хан) се е заселвал по земите на Преслав,брат му Кубер,продължава на запад и достига до.....днешна Германия,но се връща обратно и се "заселва" точно в триъгълничето дето е Косово и Македония!!!!!!асимилират се с тамошните (местни) славяни и се кръщават ЮЖНИ СЛАВЯНИ (от където впоследствие идва и самото име Югославия)!!!!!така че сами си отговорете,сме или не сме "братя" със сърбите - а това че в някои крайща на западната ни съседка има омраза към нас,тя е датирана в по-нови времена!!! (когато като съюзник на Германия - във втората световна,българската армия е безчинствала в същите тези райони и е избивала БРАТСКИЯ си род,по един доста варварски начин!!!)в отговор на 19 - Косово.......ако щеш и по легендата че там е роден Марко кралевити (или познат още като крали Марко),си е чисто сръбски,дори и през време на робството!!! именно тоя Марко е главния "балкански" Робин Худ през робството,давал решителен отпор на асимилацията!!!!!!!!!!!!!!!!!!а това че албанците са избягали по някаква причина от територията на Албания и заселили се в Косово,Македония и дори в България,съвсем не означава автоматично,че щом имат мнозинство трябва да получат независимо управление!!!че ние,при Калоян,като сме имали излаз на три морета (а също и факта че и Букорещ,и Тирана,и Сингидуном - който именно Калоян кръщава че е много "Бял град",заради бяло боядисаните му къщи!!! са били български територий),да не сме скочили да си искаме някогашните си граници???!!!!С МНОГО ОПАСНА ТЕМА СТЕ СЕ ЗАХВАНАЛИ ДА ОБСЪЖДАТЕ,ТАКА ЧЕ.....ПО-УМЕРЕНО В ИЗКАЗВАНИЯТА СИ!!!

41

преди 16 години

ima tvurde mnogo surbomani koito sa zaslepeni...no sum suglasna s tova, 4e suedinenite shtati deistvat kakto vinagi burzo, silovo i neubozdano, poradi faktut, 4e nikoi ne moje da im se protivopostavi

40

reder

преди 16 години

vseki bulgarin priznal kosovo e antihristianin i absoluten naivnik sledvat zapadna makedonia i kardjali

39

Frank

преди 16 години

Аз също поздравявам 19 заради интелигентното мнение!Не бях чел нещо по-добро в последните дни,но сега се радвам,че има и умни хора,които пишат,понякога,във форумите.Все така,19!Комплимент!

38

Sali

преди 16 години

Vreme e i nie da si tarsim pravata! Haide hora, sega e vremeto za avtonomna oblast, stiga sa ni opravlqvali raqta!

37

lidis

преди 16 години

Отвратена съм от непрозрачната политика на т,н гос.Първанов ,който припосещенищта на върховните глави у насне каза гласно позицията си ,а си шушука на ухо за такива важни решения ,Сигурна съм че политиката му относно Сърбия косово е типично ку...ска може и нщкой лев да е забърсал от шиптарите ,както миропомазвача Ахтисари ,който бе обявен в приемане на подкупи преди 3 месеца.Какво пък БАШ КОМШИИ В УНИСОН С НАШИТЕ УПРАВНИЦИ !!!!ТОЗИ ПЪТ СИ ПАСНАХА !!!

36

Митре Влаха

преди 16 години

Наистина спрете с ,,братя сърби''! Те не са наши братя! След 1885г. повече не може да се разчита на Сърбия! Винаги са искали да ни смачкат и унижат. Това е историческа справедливост, начина по-който Косово обяви независимост, без да се интерсува от мнението на Сърбия съответства на политиката на Югославия 80 години. Примера с Родопите и Кърджали е много несъстоятелен. В Косово живее 90% албанско и несръбско население. В Родопите по-голямата част са българи, другите са българи-мюсюлмани(помаци) и малка част са турците. Разпадане на Сърбия до Белградски пашалък!