8

Анонимен

преди 3 години

Заради тия крадци на данъци умряха 124000 човека,защото Борисов като виден мангъровец им изпълняваше *** претенции.От октомври до декември настана адът,поминалата година по-малко от 109000 мъртви,2020 124000 мъртви,само 7600 са от КОВИД=19 а другите загинали заради липсващи адекватни медицински грижи.Това нямаше да се случи ако не беше тая вакханалия и наглярщина без елементарна диспиплина.Сега мангъровците от ОФ=то няма да пропуснат да му го кажат на Борисов но ,той сам си го направи.

7

Анонимен

преди 3 години

Изискването за растояние беше 1.50м, което е крайно недостатъчно или по дискотеките беше 1квм на човек, дефакто столовете се опират един в друг, като се седне. В белите държави, където работеха изискването е минимум 8 кв.м на човек или по 2 метра във всяка посока.

6

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Може и да не повярвате, но в градчето иден НЕголям ресторант, осигурява цяла година една фамилия, само от печалбите Лятото.

5

Зозо

преди 3 години

.....В Пампорово и Чепеларе има предимно българи, гърци и македонци. По-големият проблем остава Банско, тъй като там се разчита предимно на гости от чужбина.....Хахахааааа, начи гърците и македонците на са от чужбина, местни са си :))))))))))))))))))))))))))))))))))

4

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Вг 1/3 фалити - малити ... уж продаване на бизнеса ресторантьорскийй...Там са лесните и бързи пари.А *** ***, ти работи,за `Бог да прости` !!!

3

Елемаг

преди 3 години

Ай,че прималяхме за едно топло шкембе, с една чаша биричка,да ни светне пред очите.

2

селтак

преди 3 години

Даа ,пред ресторантите ще има опашки от хора ,за да си поръчват отлежало ядене и пиене на повече от година ! Ха на здравее !!

1

Анонимен

преди 3 години

Добрем, но веднага им се спират всякакви други 20/80, 60/40, тото 6/49.Каквото си изработят - това ще е!