131

До до 122

преди 3 години

Не съм млад човек, на 50 години съм и знам как беше.Това за режима на тока е вярно, но защо не кажете за цената му?Виденовата зима години ли продължи?Човекът е умрял сега , миналото не ви оправдава.

130

Анонимен

преди 3 години

Тези трябва да си търсят друг народ, когото да тормозят.

129

Джон

преди 3 години

За жалост, дойде време за избори и от тоя отървия няма, ще го гледаме и от тоалетното казанче като го вдигнем. Така ли не му омръзна да говори щуротии, толкова години във властта тоя е кошмар за всеки PR, можеш да извадиш човека от село на селото от човека не можеш. Но това си заслужаваме явно голяма част от населението като го види вижда огледален образ на самите себе си което е жалко, умните и просветени хора не управляват, във власта се селските тарикати и бабаити, хора със торбички.

128

Анонимен

преди 3 години

До 131 Браво. Изключението обаче потвърждава правилото. Отдавна не сме индустриална държава. Развитата индустрия прави една държава независима. У нас всичко беше приватизирано и фалирано.

127

Джон

преди 3 години

До до 122До тази зима се стигна благодарение на демократа Филип Димитров, който преди да си отиде от власт тотално опоска хазната на държавата. Да не се връщаме на този период, че доста червени пребоядисани в сини си напълниха джобовете с приватизацията. Най съм мразил безпринципните хора, докато Коцето Тренчев си беше истински дисидент другите си бяха просто алчни и обикновенни мижитурки сменили окраската.

126

Stoyanov

преди 3 години

До до 122И сега когато има банани има самолети има всичко , колко милиярда дълг имаме кажи !

125

Тато из Правец

преди 3 години

До 132:Виденова та зима беше от декември до 4 февруари! Бойко вата зима продължава 12 години! Хора се палиха,хвърляха от високо,умират на стълбите на болниците!

124

Stoyanov

преди 3 години

До до 122Ти като помниш как хората гладуваха и умираха , защо си още жив?

123

до 122

преди 3 години

Вие вероятно сте много млад човек и не помните как реално умираха хората от глад и студ през Гладната Виденова зима. Тогава нямаше ток за това умираха от студ. Режима на тока беше през 3 часа. Свещи нямаше.В големите градове нямат хората комини във всяка стая в панелните жилища.Дърва нямаше.Нищо нямаше.Сега има мощности и никой не ви пуска режим на тока.През гладната Луканова и Виденова зима нямаше нищо по магазините.С трън да завлачиш-нямаше какво да закачиш.Това е факт, питайте родителите си.

122

Цитирам

преди 3 години

Всеки път ми се повръща, щом пусна клип и чуя ганьовския речник на тая ***.

121

Stoyanov

преди 3 години

Бихте ли го оскрили тоя индивид? Благодаря.

120

Анонимен

преди 3 години

Честит Антоновден на всички именици! Бъдете здрави и усмихнати, обичани и силни! Нека името ви донесе дълъг живот, изпълнен с красив смисъл, здраве и любов!

119

.

преди 3 години

Заводи ли каза? Тази дума имаше смисъл преди 15, 20 години.Сега думите са разпад, лъжи, безхаберие и мизерия.

118

до 124

преди 3 години

Да, заводи имаше преди 1989г. След това схемата на БСП по приватизацията и ликвидацията на заводите с цел изкупуването им за по 1 лев - проработи.Заводи нямаше дълги години. Схемата по фалитите на България се осъществи благодарение на модела приватизация. Приватизираха всички заводи и дори болниците. Много бързо след това ги нарязоха на скрап и ги продадоха.Така на 3 пъти фалираха България за 15 год. след 1989г. Кредитните милионери и до ден днешен не са върнали парите, които получиха в куфари.

117

венци

преди 3 години

Този банкянски престъпник е луд.Или се прави на луд за да отърве затвора.Ако е второто няма да му се получи.Бай Ставри го очаква.

116

Анонимен

преди 3 години

Заводи имаше някога. Днес има някакви цехове. Третият свят.

115

Анонимен

преди 3 години

Само му вижте наглата мутра...

114

Анонимен

преди 3 години

тикво, хората отново умират по улиците. Този път от бедност и студ.Убийци.

113

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ви управляват чрез бедствия. Създават изкуствено кризи и катастрофи, и след това ви управляват чрез страх и заплахи за живота ви. Все едно мутренски рекет, принципът е същият.

112

Анонимен

преди 3 години

И надзирателите работят и те очакват!