16

ГосТ

преди 3 години

"Дворците си мъртви укрийте в ковчези!Разведря очите ви старият Страх.Пак стадото рижи кобили се глези от страст полудейте, станете за смях!Разгонени *** се джафкат за дрипавапревръзка, локалите кряскат: Ела,пий, плюскай. Нощта там се гърчи и рипванавън. О, пияници с мрачни чела,лочете! Лъчите щом бликнат боли ги! фалшивия блясък да смъкнат от вас,ще стискате чаши, прелели от лиги,загледани в утрото тъпо, без глас."

15

ГосТ

преди 3 години

И между другото, Рембо възкликва "О мой свещен Изток". Промяната неминуемо ще дойде от Изток, където цивилизацията е съществувала много преди Европа, а традициите се почитат и пазят.

14

ГосТ

преди 3 години

Без гилотина може и да се случи нещо, но без чупене и палене няма как да стане.

13

ГосТ

преди 3 години

По време на комунизма, Митеран специално дойде да изкаже възхищението си към БАН, след като френски астронавт на руската космическа станция изразил учудването си, виждайки толкова български уреди на космическата станция от една толкова малка нация. Митеран направи френската закуска с българските интелектуалци и предложи цивилизована помощ за прехода. Но не би. Селяните и търгашите се сдушиха с краварите и го направиха. Русия взе цивилизация от Франция, но не и ние.

12

перушан

преди 3 години

На теб може да не ти пука но България особено интелигенцията от центъра на София е пълна с франкофони говорещи перфектен френски и живо се интересуват от Франция

11

Анонимен

преди 3 години

Френското лоби е много вредно за България..............по-вредни са даже от американците!!!!

10

Анонимен

преди 3 години

Не ми пука за крадливите франсета....................те стотици години са крали нефт, газ диаманти, злато от половината свят ...........колониялна империя!!!!

9

ГосТ

преди 3 години

Лавия бряг на Сена ще се очисти от дясната тиня, рано или късно. Десните от низшата прослойка са селяните, търгашите и лихварите, които благодарение на ВСВ и краварите заляха една голяма част от Европа (изключение е Северна Европа). Включително и Франция. Но както е писал Рембо "Крадци, сутеньори, смешници, тирани, какво ще му сторите днес на Париж! с душите, с плътта си, с отрови и рани? Ще смъкне той дрипите свъсен и нищ!"

8

za France

преди 3 години

Една френско-канадска фирма краде българското злато.....................Dundee Precious Metals!!!!!

7

за Франция

преди 3 години

Франсетата като разбиха Либия и държавите от Близкия изток за да крадат нефта.............хубаво им беше , нали????

6

Анонимен

преди 3 години

На всеки нормален му пука за Франция.Във Франция е пълно с Българи а още хиляди им учат езика и културата по гимназии и училища.

5

Анонимен

преди 3 години

Комунисти сър!

4

за Франция

преди 3 години

На кого му пука за франсетата.............толкова година крадоха ресурси от половината свят...............нефт, газ, злато и т.н.!!!!

3

ако мине

преди 3 години

опитват

2

Анонимен

преди 3 години

С бабожен и дядолюб за президент, толкоз!

1

ГосТ

преди 3 години

Ха "глобална сигурност " . И как мисли, че ще мине това във Франция ?