21

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще стане като в Китай. Ако блъснеш пешеходец, даваш задна за да го доубиеш за по-сигурно. Присъдата за убийство и глобите са по-малки от причиняване на инвалидност.У нас скоро фишове ще пишат за убийство.

20

Анонимен

преди 3 години

В турция стават къде къде по-лоши неща.

19

Е, и? До 21

преди 3 години

Аха, и да се почне с двойната убийца от Сандански.

18

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е кстрацията да се въведе като мярка срещу насилието. Така и разни oтpепки няма да се размножават.

17

Е, и?

преди 3 години

Жената е умряла около месец след побоя. Била е в съзнание и е вършила ежедневната си работа. Мъжът нито я е застрелял, нито я е наръгал с нож. Съвсем обективно е той да бъде съден за непредумишлено убийство.

16

Анонимен

преди 3 години

непредпазливо причиняване на смърттаА предпазливо има ли?Да им имам и терминологията и домакините защо не са се претекли на помощ, те също носят отговорност

15

Анонимен

преди 3 години

Голяма ЛюбоФ Щом се е върнала при него след боя! Е такива жени не ги съжелявам грам. Защото съм виждал как жени напускат добрите си мъже защото им е било скучно. Хич да не му дават и затвор на тоя. Той не е виновен

14

Анонимен

преди 3 години

От две до осем години за това, че е ритал беззащитен човек до смърт????Браво бе!С всеки изминал ден, се убеждавам, че в България човешкят живот не означава нищо, абсолютно нищо.

13

Е, и?

преди 3 години

Аз не мога да разбера защо жените се оплаквате? Носихте от 10 кладенеца вода, за да оправдаете убийцата от Сандански, че страдала от следродилна депресия и че е жертва на домашно насилие. По същия начин оправдавахте и ромката от Кърджали, върлила бебето си в реката преди няколко години, която може да бъде осъдена максимум на 2 години затвор.

12

До 21 век ....майна

преди 3 години

Вярваш или не - ама трябва да я убедят, нямат право да я закарат насила.Гледал съм в Пирогов в 2 през нощта пребит с лице, омазано с кръв (приличаше на турчин от строежите), който полицаите се опитваха да убедят да влезе да се лекува, а накрая той си тръгна и те нищо не можаха да направят.

11

Анонимен

преди 3 години

В присъствието на полицията си тръгнал...???!!!

10

защо

преди 3 години

"Десет години затвор за нерегламентиран превоз на пътници. Това одобри мнозинството в парламента на второ четене."Коментарите са излишни.

9

Анонимен

преди 3 години

Пребил я на 9 март. Умряла на 5 април. Един месея я боляло, но не потърсила помощ.Тоя с добри адвокати спокойно можа и да отърве затвора.

8

Анонимен

преди 3 години

Колко трябва да си....мен, че да не отидеш в болница и то няколко дни?Това дори не е убийство, това е смърт пореди глупост.

7

Анонимен

преди 3 години

Една статия по-надолу ни убеждава,че пандемията укрепила брака и връзките.Да бе,да.

6

Потресена

преди 3 години

Тази жена се е прибрала при насилника след побоя сякаш нищо не е боло?! Смотани и загубени жени колкото искаш! Тримата отишли в бърза помощ (тоест пребитата жена+ приятела пострадал при побоя + насилника)!! Полицията дошла, но ги оставила да се оправят?! Насилника ще лежи 2 години за убийство?! "Смърт по непредпазливост"?! Аз ако взема и застрелям някого по непредпазливост, как ще ви се строри това?! Баси сбърканата държава дето сме!

5

Анонимен

преди 3 години

СМЕНЕТЕ ЗАКОНИТЕ ЧЕ СТАНАХТЕ ЗА СМЯХ..ЗА БОЙ И СМЪТР 2 ДО 6 ГОДИНИ,ДО 8 ЛИ..НЯМА ЗНАЧЕНИЕ..ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ БЕ.КОИТО ПИШЕТЕ ЗАКОНИТЕ.КОЛКО ОЩЕ ЖЕНИ ЩЕ ТРЯБВА ДА УМРЪТ????КОЛКОООООООО??????

4

Анонимен

преди 3 години

Присъдата е прекалено лека. 15 години и химическа кастрация трябва за такива ***.

3

\m/

преди 3 години

Непредпазливост?! Как риташ и блъскаш някой на земята от непредпазливост?!Абсолютно умишлено действие довело до смърт е това и жалкия *** никога не би трябвало да излезе от затвора!

2

Анонимен

преди 3 години

Две години? Ритал я непредпазливо значи според този закон....