36

Анонимен

преди 3 години

Ако съм български полицай ще имам съвест, ще наплюя диктатора Борисов е ще отида да живея в изгнание в Калифорния

35

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Кога ще напишете статия за достойния граждански активист срещу имиграцията на араби и африканци в Европа Томи Робинсън, който многократно бива вкарван в затвова и рутинно яде бой къде от полицията къде от другите затворници?

34

Анонимен

преди 3 години

На мен ми звучи като национален предател дезертьор, отишъл на хранилка да работи против родината!

33

Анонимен

преди 3 години

ПРЕВРАТА В БЕЛАРУС НЕ СЕ ПОЛУЧИ И НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ НИКОГА.

32

Анонимен

преди 3 години

Андрей Остапович - внук на Остап Бендер. Без коментар.

31

Анонимен

преди 3 години

Масон и свободен зидар, такива са хората със свободната съвест, от хиляди години са ги преследвали и затуй впоследствие се покриват в разни тайни общества. Браво на човека, то се вижда по очите му какъв е.

30

Иво

преди 3 години

Ако тук фашисткият режим наложи насилствена ваксинация ,ще поискам политическо убежище в посолството на Беларус! И ще се надявам да емигрирам в тази свободна и независима страна !!! Но се надявам да не се стига до този вариант!!!!

29

АнонимеН

преди 3 години

ТО Е ЯСНО , ЧЕ НЕ ВСИЧКИ СЛУЖАТ НА ДЯВОЛА!!!ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ В КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ РЕЖИМИ ИМА И ТАКИВА КОИТО ВЯРВАТ В БОГ И ДОБРОТО!!!

28

Анонимен

преди 3 години

А американският сътрудник на националната сигурност на САЩ експертът Едуард Сноуден къде живее?

27

АНТИ-ГЕРБ

преди 3 години

До до анти гербМи гласувай и търси сметка, като дойдат същите. Бъди упорит гражданин и си отстоявай гражданската позиция.Кво като ще дойдели други. Да се откажем и да си вдигнем краката... тва ли ти е решението???Синки по коленцата или вдигане на крака - не ми е опция. За теб може да е вариант, но за мен не е.

26

до анти герб

преди 3 години

Пapазит не се сменя.Пapазит се отстранява и изгаря.ДОЛУ ГЕРБ, БСП и ДПС?--------------И на тяхно място ще дойдат други като "Тях"!Живеем в порочен кръг и порочна система и не само ние...

25

Анонимен

преди 3 години

Остапович значи в рамките на шегата освен да стане новия Остап Бендер, ако се намери кой да се опита да напише продължение на "Дванадестте стола" и "Златният телец".

24

Ха-ха

преди 3 години

Много са ми смешни полицаите.Винаги може да ги познаеш по говеждия поглед, дори да са цивилки. Даже може да кажеш дали едно дете ще стане полицай, само като му видиш физиономията.С една дума, един човек когато не става за зидаро-мазач или хамал, става полицай.

23

Анонимен

преди 3 години

Поредното парче от глобалистката пропаганда, която напада законно избран президент. Долната ционистка гад няма да миряса, докато не срини държавността в цяла Европа.

22

Юрген Граф

преди 3 години

Юрген Граф е журналист и писател от Швейцария който е осъден в родината си на затвор заради неговите книги. Намира политическо убежище в Белорус а по късно в Москва където живее и се издържа като преводач.

21

Анонимен

преди 3 години

Нали си давате сметка, че момчето може да изпълнява мисия в полза на Ликашенковия режим, а може и просто да се гъбарка със западните журналисти за собствена полза.

20

АНТИ-ГЕРБ

преди 3 години

Пapазит не се сменя.Пapазит се отстранява и изгаря.ДОЛУ ГЕРБ, БСП и ДПС?

19

Следя СТЕНОГРАМИ

преди 3 години

Строги мерки срещу корупцията и гражданско общество...Нямаме шанс иначе. За да го постигнем, трябва да изкореним паразитното управление на ГЕРБ и Боко Тиквата, както и да не допуснем ГЕРБ, БСП или ДПС до властта НИКОГА ПОВЕЧЕ. Патриотите също, ама те нямат и шанс - за това ги пропускам.

18

Анонимен

преди 3 години

Тия са уникални!Хем да цокат от Русия, хем да са част от Запада!-)))))Тъй не става...Или в прегръдката на руския "Медведь", но с работещи фабрики и заводи (произвеждат продукция изключително за руския вътрешен пазар) и почти безплатен газ и нефт (нефта и нефтопродуктите ги препродават на украинците на по-висока цена разбира се).Или в прегръдката на Запада или по-конкретно на полската хи-ена (туй за хие-ната го е казал Чърчил, не аз) но без промишленост с висока безработица и емиграция

17

Анонимен

преди 3 години

Това няма да го видиш в България. Иначе и те били недоволни, видиш ли.