54

До50

преди 3 години

Селчо,тия настроения не са само в тоя "световно известен"форум,тоя глас на невярващи,в стилът"Бързата ку'чка слепи ги ражда"е почти навсякъде по света!

53

някой

преди 3 години

Абе ти му говориш, оно си рупа ли рупа!!!Докога ще ги търпим тия професори и генерали от НОЩ бе?!Значи, когато някой обикновен човечец изрази и най-малкото съмнение в каноничните изявления на някой овластен, то той веднага бива смачкан, oxyлен, и обявен за неверник, Тома Неверни същи! Някой назначен от Бойко професор размахвайки пръст започва да ни обвинява, че сме били привърженици на т.нар. конспиративни теории!Ето сега - други лекари ви казват, че се съмняват! И те ли са заблудени?

52

Анонимен

преди 3 години

Веднъж сложите ли ваксина, после при всяка мутация на вируса ще правите нова - нещо като при грипната ваксина, всяка година. Така че няма какво да коментираме.

51

Анонимен

преди 3 години

И какво правим сега?

50

Анонимен

преди 3 години

Сигурост при ваксините може да се даде след едно поколение, една ваксина може да не се отрази на вас, а на детето ви. Май не сте много наясно що е то ДНК и патогени.

49

Cartman1912

преди 3 години

Тук настроенията показват, че явно повечето хора, четящи този сайт, са не само против ваксината за COVID19 а май са против ваксините, като цяло. На това му се вика затъпяване на обществото. Тотално невежество гарнирано с чувство, че сме много умни и хитри. Явно много сме разглезени и на ревящия онеправдан народ му трябва да се върне живота от преди 100 години с 20% детска смъртност и сумати върлуващи болести. Пред които ковид бледнее.

48

Анонимен

преди 3 години

Надупчете рисковите групи, останалите сами да си решават. Иначе отивате към фашизъм.

47

Анонимен

преди 3 години

Застаряващите политици досега искаха да си стоим вкъщи и да си изгубим доходите, да ги пазим, че вирусът ги удря много жестоко, сега искат да си набием някакъв абсолютно недоизпробван коктейл и да им пляскаме във възторг. Като гледам как купуват с милиони дози западняците ми е чудно, как ще реагират като видят, че желяещите са в пъти по-малко.

46

Анонимен

преди 3 години

До До ЛекарКолко ти плащат да напишеш тази г.лупост?Просто ми е интересно.А ти нищо не си завършил.Просто така си изкарваш прехраната пишейки***.Аз имам над 33 г стаж като лекар,имам две специалности и в момента съм на първа линия!!!А ти на коя поред "линия" си не знам а и не ме интересува!!!Пожелавам ти цял живот така да си изкарваш насъщния!!!

45

До Атанас Велмазов

преди 3 години

Може да си сложиш и моята доза . Халал да ти е. Акъл няма как да ти дам, но ваксината на драго сърце. Никой не говори за ваксини , които познаваме от 100 години. Тук става въпрос за "иновации"

44

Анонимен

преди 3 години

До 40Идеално. Ще се самопочистим.Ако има хора които си вкарват неизвестни неща директно в кръвня поток за една почивка, тогава ние нямаме нужда от тях.

43

S

преди 3 години

Вярва в Европейската агенция за лекарствата. Как няма да вярва, нали от това живее. А дали в действителност ще се ваксинира, аз няма как да му вярвам. Вече никой не им вярва. Защо ли?

42

Анонимен

преди 3 години

Вероятността да умреш от Ковид ако си под 65 години и си сравнително здрав е много по-малка като риск от това да си хакнеш "нова" и "експеремнтална" ваксина. Те сега ще крият ако започнат стреничните ефекти, ще ги пишат какви ли не други заболявание, както сега отчитат и смъртността от вируса. Нулева вяра в управляващите и СЗО

41

Анонимен

преди 3 години

До Атанас ВелмазовАз от 30 години не съм ходил на лекар и с любезното съдействие на Господ смятам още толкова да не ходя. Ако лекарите откажат лечение, току виж се вдигнал прираста.

40

Анонимен

преди 3 години

До ><Достатъчно е само Гърция да обяви, че допуска на територията си само ваксинирани гости на страната. Гарантирано 99,9% от нежелаещите ще са първи на опашката за ваксина.

39

Сата НАТО

преди 3 години

Положението е "Ваксината работи и много ви трЕбва! Вервайте ни!"-------Даа...И"Айде бе, бий си я, че вече я извадихме от фризера и че прокисне!"

38

Атанас Велмазов

преди 3 години

Ваксините са най-безопасното нещо на света и редица болести са изчезнали благодарение на тях ! Само наш ***.ю мисли, че след ваксина ще му дойдат на гости илюминатите, ще го чипират и Бил Гейтс ще го следи докато копа доматите на село. Надявам се само, който не се е ваксинирал категорично ДА У БЪДЕ ОТКАЗАНА ЛЕКАРСКА ПОМОЩ ДО ЖИВОТ , НА НЕГО/НЕЯ И ЦЯЛАТА МУ/И РОДА !!!!!!!!!!!!!!!! НЕКА ЩЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!

37

Анонимен

преди 3 години

До 240 хрантутникаНе разчитай на това. За политиците, лекарите и избраните ще има безвредна "ваксина" за да направят демонстрация.

36

Лекар

преди 3 години

До ЛекарСлед 5 години, както забелязахте, вирусът вероятно ще е мутирал достатъчно и ваксината с голяма вероятност няма да е ефективна. Би трябвало да сте наясно какви са принципите и поведението по време на епидемия и да сте наясно, че и 20% да е успеваемостта на ваксината, това е от огромна полза.

35

До Лекар

преди 3 години

По съдържанието и начина ти на писане, на всеки от професията става ясно, че не си лекар, а самозванец! АЗ съм завърши навремето!