55

Анонимен

преди 3 години

няма проблем, сега що де има овца в БГ ще се ваксинира със супер уникалната ваксина, която измислиха за има няма и година и здравите и младите ще умрат...

54

Анонимен

преди 3 години

Всички които твърдят че китайците са дисциплинирани искам да ги попитам виждали или сте китайци у нас например в Мола. Ми те не само че не са дисциплинирани ами са такива животарчета че няма втори на света. Това което се говори и пише е толкова яка пропаганда че дори и хората които са ходили в Китай не могат да я схванат защото това са две тотално различни култури китайската и евроатлантическата. По кротко с изводите че били дисциплинирани, ми под страх от смъртно наказание скоро и нас ще ни дисциплинират

53

Елементарно Уотсън

преди 3 години

Победен е защото там Бай *** незабавно яде бой по манерката реши ли да тръгне с подаващ се навън от маската нос. А ако тръгне да спори и да рипа срещу това, както прави Бай *** тук, яде двоен бой. И тук да има дежурещ полицай на всеки щанд в хипермаркета и да арестува за това и тук ще е като в Китай. Ама уви няма го минимумът тук.

52

ГосТ

преди 3 години

Държавен капитализъм със социална политика си е чист комунизъм. Може да се нарече и фашизъм. Разликата между фашизма и комунизма е,че едните са интернационалисти а другите националисти.

51

Анонимен

преди 3 години

Тайна няма-слизаш от самолета и директно в карантинен хотел!!Няма обещания,няма сълзи-излизаш след 14 или отиваш в болницата!А тук е разграден двор-каца патлаDжана от месарницата в Германия,обещава "Няма Одя никАде,бате 14-найсе дена" и газ в маалата!МАЙ НИКОЙ НЕ ЗНАЕ ЗНАЧЕНИЕТО НА ДУМАТА"КАРАНТИНА"?Или поне НИКОЙ в Европа!!

50

Анонимен

преди 3 години

Ако бяхте прочели статията щяхте да разберете че в известен смисъл тези вече са ги чипирали. Това обяснява и изчезването на вируса което е почти тотално с изключение на влизащите от чужбина. Ако продължаваме в същия дух скоро и тук така ще стане.

49

Анонимен

преди 3 години

То на планетата само азиатците имат малко останал мозък, разбират все още от математика и имат самодисциплина. Евротолерастия и Дъмбфакистан се изджендъряха и са обсебени от фалшифи новини и са реално дълбоко изманипулирани раби.

48

Анонимен

преди 3 години

При китайците всичко се прави за показ - може да си без ***, но пред света трябва да покажеш че си богат и силен. Веднага щом вирусът започна да наранява имиджа им, те взеха че го "победиха" за отрицателно време. После започна да се говори че всъщност произлязъл от Италия или някъде другаде.

47

Анонимен

преди 3 години

В Индия няма дикатура. Управлявана е от Великобритания, перла в короната.Давайте Индия за хубав пример срещу Китай.Вижте в Индия колко е хубаво, а Китай трябва да стане като Индия.

46

Анонимен

преди 3 години

Сиреч, Китай е могъщ, а САЩ издишат.

45

Те знаят как

преди 3 години

Четири хилядолетия държавност, в морала наблягане върху приоритета на общественото над личното. И ето ти огромен скок за 40 години, уникална система - успешен, макар и тоталитарен държавен капитализъм с умерена социална политика (червените знамена на конгресите на "компартията" са за парлама). И днес спускаемият апарат "Чанъе-5" кацна успешно на Луната тъкмо в деня, когато американският радиотелескоп в Аресибо се саморазруши окончателно от старост. Много символично - смяна на хегемона.

44

Анонимен

преди 3 години

Победиха, защото в Китай е диктатура.В Русия не победиха, защото няма диктатура.

43

Василев

преди 3 години

Излиза фараона с маска, а до него слугата с една зурна и започва да вие на зурната, веднага автоматически падат на земята 100 000 роби, които нямат вериги и пазачи, а с респект и страх се управляват!След това неуморно по 12 часа теглят камъните по пиравмидите и така стотици години!Сега е също положението,излиза говорителят от СЗО и казва на хората какво да правят и те под страх пранвят всичко!По-малко от 1% в света всяка година концентрират все по-голямо богатство и ресурс!Брайън Каванах!ЦРУ

42

До 41

преди 3 години

Да, китайците произвеждат ! Неща ! Блага! А ние - тикви .

41

Анонимен

преди 3 години

Китайците трябва да бачкат, спрат ли, нема да има стока

40

Анонимен

преди 3 години

Аз пък се чудя като са толкова дисциплинирани китайците, как аджеба "изпуснаха" такъв смъртоносен вирус в света?Нещо не ми се виждат искрени тези "жълт ури"!

39

Бай Кръстьо

преди 3 години

А имало ли е кого да побеждават в китай?!?

38

Анонимен

преди 3 години

500 години робство си оказват влиянието ... върху дисциплина,култура,ценностна система, манталитет...

37

ГосТ

преди 3 години

Всички комунистически или фашистки държави се справят без особена драма. И не само в тази пандемия. Неравенство, образование, наука, здравеопазване.

36

ГосТ

преди 3 години

Така трябва. Йерархия и справедливост. Подривните елементи трябва да стават на гранули. Вида е по важен от индивида ! Щом научните резултати са общовалидни, волята трява да бъде обща, а не идивидуална. Обществото е по-важно и право от индивида; волята остава автономна, но е волята на групата, а не на личността. Това е вселенска истина, а политически трактат. За справка на демократите от плод'зеленчука.