72

ПРОФЕСОР

преди 3 години

КОЛЕГИ, ПРЕДЛАГАМ ДА ДАДЕМ ИМЕ НА НОВА БОЛЕСТ СЪС СИМПТОМИТЕ:- ХИПОХОНДРИЧЕН СТРАХ ОТ БОЛЕСТИ- НЕАДЕКВАТНО ПОВЕДЕНИЕ - НОСЕНЕ НА ПУБЛИЧНИ МЕСТА НА МАСКИ КАТО ГЕРОЯ ДАРТ ВЕЙДЪР ОТ ФИЛМИТЕ- АСОЦИАЛНО ПОВЕДЕНИЕ- СТРАХ ОТ РЪКУВАНЕ И КОНТАКТ С ХОРА, ИЗБЯГВАНЕ СТРУПВАНЕ НА ХОРА-СТРАХ ОТ ОТКРИТИ ПРОСТРАНСТВА И ИЗЛИЗАНЕ НАВЪН И НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА- ФИКСИРАНЕ КЪМ 1 ТЕМА : КОВИД 19. ПОСТОЯННО СЛЕДЕНЕПРЕДЛАГАМ ДА Я НАРЕЧЕМ ***!

71

безпаника

преди 3 години

Даа,умират хората за съжаление.НО за *** е по-важно МОЛУ да му работи и кварталната кръчма,че без тех немож се живее.И синчето да оди на кафе с приятели... ъъъ на училище де.Без тези основополагащи ценно *** две седмици не може да изкара в къщи.Не че нема пари, ами че се изпотрепат с жената,бабата(живеят още с родителите) и кучето(огромна немска очарка в едностаен преправен на тристаен апартамент)

70

Анонимен

преди 3 години

Бил Гейтс може и да пропусне България с чипираната си ваксина. Тук деебилното население отдавна е непоправимо чипирано.

69

Анонимен

преди 3 години

Тук постоянно пишат някакви, където твърдят че постоянно ги лъжат и същевременно говорят, че само ги плашели :) Ами не се плашете бе хора, нали ви лъжат. Аз защо не се плаша? Ами защото съм приел истината, а не някакви конспиративни теории за Илюминати, рептили, Бил Гейтс и 5G мрежи. А тя е, че SARS-CoV-2 е реално съществуващ вирус, от който трябва да се пазим, защото е много опасен и може и млад да си заминеш. Затова аз си се пазя и спазвам някакви норми, не пиша глупости тук, че някой ме лъже

68

Анонимен

преди 3 години

Нещо дискриминирате ли Пловдив, та дори не ви е в листа с области, не разбрах... Някакво невидимо петно на картата на мащеха БЪлгария ли сме, или..? о.О

67

Петя

преди 3 години

За поне 50% от измрелите не ми пука. Защо ли? Не защото съм коравосърдечна или безразлична. А защото поне 50% са конспиратори, неверници или просто безмозъчна маса. Не си носят маските, ходят по улиците и викат как нямало вирус. Като се разболеят и почнат ги интубират: "Олеле майко! Не може да е корона туй. То корона няма. Сигурно е задух или гръдна жаба, всички лъжат."

66

Зоро

преди 3 години

Предупредих какво ще стане още 15 септември!Сега, това което трябва:1. Учениците онлайн2. По 400 лв за родител 2 да стои вкъщи, ако детето е 1-4 клас3. кръчми, ресторанти молове затварят без пари (те си имат) - 60 % заплата за служителите4. контрол по автобусите с реални глоби от МВР - 50 лв. за първа, 1000 за втора5. маски на работа (затваряне на предприятието, ако не се спазва)При тези условия края на декември ще има около 50% подобрениеТова трябва да е до март поне. Даже април и ***

65

Мхм

преди 3 години

Ама вие още ли продължавате да вярвате на статистиката? Че то до тук сигурно половин България го е преболедувала без тестове или от бързите вкъщи. Статистиката няма НИЩО ОБЩО с реалността, ама нищо.

64

нси

преди 3 години

смъртността тази година е по-малкаот 2017 и 2015 година

63

Анонимен

преди 3 години

Няма стаден имунитет, гаалфони! Който "оздравее" има антитела за 3-4 месеца и после пак може да се зарази и да заразява.Много поздрави на Маангъра.

62

conspiracy theory

преди 3 години

Тези, които не вярват, че има коронавирус, са същите, които не вярват, че ЦСКА е преименувания ЛИТЕКС!

61

Анонимен

преди 3 години

"Ще измрат много хора! Яко ще измрат!"проф.Мутафчийски.май 2020 г.

60

Скептик

преди 3 години

Мерките през март бяха да се забавят нещата до зимата за да влезем в графика на астра и другите ***.

59

БАНко

преди 3 години

СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ДНЕС ЩЕ ОБЯВИ ВТОРИ РЕСТАРТ НА НЕГОВАТА БЪЛГАРИЯ ,С ПАПКАТА НА НОВ БАРНИ РЪБЪЛ - ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР !!!

58

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНИ за какво ти е това? Чакаш да станат 6 милиона? Тези неща със "стадния имунитет" не са много ясни и сигурни. При какъв процен от населението ще ги има тези ефекти, зависи от плътността на населението в даден район, поведението на хората, наличието или липсата на мерки, дали е лято или зима и т.н. Дано оттук нататък не продължаваме все да сме все в някакви "вълни" - големи и по-малки. А 6 милиона никога няма да станат, освен евентуално със случаите на повторни инфекции.

57

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 59АЗ ЗАТОВА ИСКАМ ПО 10 ХИЛЯДИ СЛУЧАЯ НА ДЕН ОБЯВЕНИ ,ЩОТО ТОВА ЩЕ ЗНАЧИ МИНИМУМ ДВОЙНО И ТРОЙНО РЕАЛНО :D

56

анонимен

преди 3 години

До АнонимеН"СЪС ТОВА ТЕМПО ЩЕ ОТНЕМЕ ЦЯЛА ГОДИНА ЗА ДА СЕ ЗАРАЗИ ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ!!!"Като умножиш по 5 най-малко ще получиш близко до истинския брой заразяващи се! Знаем, че много хора го карат без тестване и съответно "документиране" по различни причини! Тия 10 000 дневно си ги има и са в действителност между 20 и 40 000!

55

Като искат да

преди 3 години

ни плашат качествено, що не дадат обобщено следната информация:Брой легла в болниците - 2019/2020;Брой заети легла в болниците 2019/2020;Брой починали 2019/2020;Брой безработни 2019/2020.Брой болнични листове регистрирани в НОИ 2019/2020.За периода март/октомври и за двете години.Обикновена екселска таблица, за нея не са нужни "електронни" милиони за усвояване от Томича. Данните ги има.Сервират ни стъкмистика за сега и медийно облъчване.Лъжци!

54

Анонимен

преди 3 години

Облъчване, облъчване , облъчване

53

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНЗа кой ги правиш тези измислени сметки? Сега по официални данни се откриват по 4000 дневно. Дори и в държави с добре организирано тестване се смята, че за да получиш реалните случаи, трябва да умножиш установените по 4 или 5. Ако приемем, че при нас е подобно, трябва да са по 20 000 случая дневно. Така че тези твои 10 000 случаи дневно отдавна сме ги достигнали. А нищо чудно при нас да се откриват и по-малък процент от действителните случаи.