60

Анонимен

преди 3 години

Не само антиковид мерките не спазваме, но и елементарни мерки за безопасност на труда. Ние сме над всичко, железни и безсмъртни.

59

Анонимен

преди 3 години

"Най-леко пострадалият е без един крак, останалите са с още по-тежки травми". - някак си не се връзва изобщо да се употребява думата "леко пострадал", когато става дума за изгубен крайник и инвалидизиране за цял живот.

58

123

преди 3 години

Кофти.А някой ако може да каже защо маскиран жандармерист е пратен на тоя инцидент...

57

м дааа

преди 3 години

Ужас, затова винаги ви казвам да не се впрягате за дреболии и да се обичате, защото никой от пострадалите не е мислил че може да му е последния ден .

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 52Баце има грехове като нас, нали все пак е човек :))) Теб ако те сложим начело на племето няма ли да изперкаш или си човек от стомана :) Иначе са ми искали цигари работниците, не знам колко им плащат, изобщо не съм запознат с тази сфера на работа :)

55

Мисирки,

преди 3 години

по радиото казват скеле, тези пишат арматура, после се обиждат, че са ***, ами ето ги!

54

бай Миле

преди 3 години

Поредните млади жертви на ковид-а! Ако бяха затворили държавата по-рано сега щяха да са живи!

53

Анонимен

преди 3 години

Да не излезе май ,че не са работили там и май случайно са минавали на пряко на път за съседното кафене за по кафе и не са били запознати с охраната на труда.

52

Отровна гад

преди 3 години

Знаете ли, че имотните брокери в София взимат мин по 2 хиляди евро комисионна за сделка?Това за по-малките сделки, за над 100 хил евро гушкат по 4-5 хилки

51

Булгаристан

преди 3 години

Работата ми е такава че често се налага да ходя по строежите. Да видиш работник с каска си е чудо. Никаква организация, никакъв контрол. Катерят се по покривите без обезопасителни въжета, навсякъде разхвърляни материали и машини. В Германия ако дойде инспектор и види такъв хаус какъвто е на БГ строежите ще спре строежа и ще съсипе фирмата от глоби и проверки.

50

Анонимен

преди 3 години

Само ще повторя няколко думи от статията, по-наблизо една до друга. Всякакви коментари са излишни."частен строеж", "три линейки за три минути пристигнали", "здравния министър пристигна на място"

49

Хемус

преди 3 години

Вкарайте хората в онази статистика,поне психозата да си върви и да оправдаете мангизите

48

Анонимен

преди 3 години

Баце, те за 17 загинали обвиниха състава на асфалта и никой не влезе в затвора, ти чудеса искаш. Пар екселанс убийство чрез ПТП лично Главният прокурор го замете под килима... Живеем в модерно Средновековие, ако не сте разбрали. Здравият разум е наврян в миша дупка, царуват Лъжата и Простотията.

47

Живко

преди 3 години

До Здравния министърОтишъл е за да ги съживява с душане уста в уста.

46

Анонимен

преди 3 години

Лека им пръст. Утре ще са в статистиката като жертви на ковид, млади без съпътстващи заболявания.

45

е да

преди 3 години

До Анонимен 46С кой акъл.............ами без акъл!

44

Отровна гад

преди 3 години

Себестойността на един жилищен строеж е 350-400евро, а ги продават мин по 900 на зелено! Правят 100% печалба още преди да са почнали с разходите. Банките лапат по още 100% за ипотеките и накрая цената става 3 пъти отгоре!Почти като от наркотрафик!

43

Анонимен

преди 3 години

Най-вероятно въобще нямат разрешителни за кранови работници. Не знам с кой акъл са стояли под товара.

42

Део и Играта

преди 3 години

До Тео''На тези момчета не им ли е обяснено, че под кран с вдигнат товар НЕ СЕ СТОИ.''----Такива момчета обикновено НЕ разбират българския език!

41

Тео

преди 3 години

При всяка една такава ситуация във всяка една нормална държава незабавно се изискват:- разрешение за строеж, инструктаж на персонала, вика се отговорник техническа безопастност, строежа се замразява, проверяват се всички документи и разрешителни, както и договорите на съответните работници. На тези момчета не им ли е обяснено, че под кран с вдигнат товар НЕ СЕ СТОИ. Целия обект се разнищва и при нередности отговорните си понасят последствията. Дали тук ще стане ясно - скептик съм!