102

Анонимен

преди 3 години

Да реално руската ваксина дори да е успешна е с ниска крайна стойност и двукомпонетна което я прави сложна за производство, за разлика от другите ваксини е най неоправданата за инвестиции в нейното производство, а това усложнява и възможността да се произвеждат големи количества.

101

Анонимен

преди 3 години

До Само не разбирамНикой не се притеснява за продажбите на руската ваксина.Притесняват се за руската пропаганда сред българското население (и по принцип).

100

Анонимен

преди 3 години

До Браво на рашките!Добре, че не каза нищо, та да можеш да се радваш.

99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 106Рушката ваксина освен за пиене от руски алкохолици друг проблем няма да реши, но ако беше станала преди другите (няма да стане) Късия щеше да я използва, за да извива ръцете на света: както го прави с газа, атомните оръжия и всичко останало с което разполагат.

98

Анонимен

преди 3 години

Факт е обаче че колкото повече държави успеят да разработят успешни ваксини , толкова по бързо ще тръгне световната икономика.Така че не трябва да критикуваме другите по политически причини за разработката и търсене на успешни ваксини, а трябва да поощряваме дори противниците в разработките си ,защото това е световен проблем и врага може да реши проблемите ни или просто неговото ноухау да ни помогне ние да го решим. Затова е абсурдна идеята не е важно ние да решим проблема ,важно е врага да не р

97

Анонимен

преди 3 години

До БобиС други думи, Русия е кло*ка, защото не може да произведе ваксина, която да работи като нормалните ваксини, не може да я произвежда като нормалните ваксини, и не може да проведе дори изпитанията като нормалните ваксини (и затова оценките са за 2-3 месеца изоставане, нищо че се тупаха в гърдите, че са "първи").

96

Анонимен

преди 3 години

Късия май пак ще търси западна ваксина, както преди няколко месеца ползваше американски защитен костюм, както носи италиански костюми, немски часовници, и т.н.За *** "най-хубавата" руска пропаганда, за късия и неговия елит Западни стоки и лекарства. ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХА

95

Анонимен

преди 3 години

Естествено на Русия основния проблем е да спаси самата себе си от вируса , затова целта е не декември и януари да ваксинират руснаците , а малкото ваксини да се ваксинират медицинските лица които са изложени на вируса, така ще имаме обратна връзка за ефективността на ваксината.Така че всяко нещо с времето си.Но разни хора се опасяват че евентуален успех ще им вземе пазара, вместо да се радват че има шанс русия ще спре вируса поне на месно ниво а там е доста разпространен вируса.

94

Анонимен

преди 3 години

Немската и Руската ваксина са най обещаващи засега, естествено за нито една от тях няма достатъчно данни просто за това трябва време, а какво се отнася до произвозвото и доставяне до клиентите за това трябва години това е повече от ясно все пак населението на земята е милиарди и само една ваксина не е възможно да задоволи търсенето.Вероятно за руската ваксина ще имаме данни януари ,февруари когато ще има бройката да се ваксинират медицинските лица, а те са изложени на вируса.

93

Колю

преди 3 години

Трябва да си ментално увреден русофил, ако вярваш на руските лъжи за всяко едно тяхно псевдопостижение! Примери колкото искаш!

92

Калеко Алеко

преди 3 години

Като го гледам това шишенце се връщам във времената на ранния СОЦ и Нерушимата българосъвеЦка дружба, когато във всяко село имаше здравна служба помещаваща се в дъсчена барака, а един селски санитар раздаваше такива шишенца за щяло и нещяло ... Май в раССията нищо не се е променило от времето когато Гагарин "покори" Космоса, като направи една парадна обиколко в стратосферата на Земята, а от Раша обявиха това събитие за "Космичската одисея" на века ... !!!

91

:)

преди 3 години

"...Болните вече са Русия 1,5 милиона, а смъртните случаи са най-малко 26 269 смъртни случая,..."Модераторе, преди да ми изтриеш коментара, ходи удари един шамар на тоя некадърник, който е писал, по-точно преписвал статията! :)

90

Зозо

преди 3 години

"Този конкретен институт е разработил няколко прототипа на ваксини, но не бих ги нарекъл ваксини" Хахахахааааааааааа, то си беше ясно, че случаят е като с Новата Волга, хипер-мега невидимата ракетаq Су-57 и другите руски голи хвалби :)))))))))))))))))))))))))))))))

89

The Real Бай Иван

преди 3 години

Да я боцнат руската ваксина на Радев и Мангъров по дупето.

88

Анонимен

преди 3 години

Ако и глъвътъ ти е празна като емайлирана тенджера не мерси.

87

Анонимен

преди 3 години

Интересно как се дават гаранции за коя да е ваксина колко е ефикасна при условие, че трябват поне 2 години, за да се потвърди сигурността на имунитета и поне 5-8 г за страничните ефекти от нея. До тук чета само лозунги, агитматериали и диванни измислици.

86

до 94

преди 3 години

Не са и дали нищо. Вчера излезна това по CNN и тръгна надолу по мейн стрийм медиите на окупираните от САЩ държави. Трябва да се следва стриктно американската пропаганда. Както имаше една приказка - гроздето е кисело.А за това, че от ваксината на Астра Занека има смъртен случай - никой не споменава.

85

Мо

преди 3 години

"Константин Чумаков, топ вирусолог от Глобалната вирусна мрежа" - който и да е той и каквото и да е "Глобалната вирусна мрежа". Но пък отговаря на новинарската тенденция за оплюване на всичко различно от Добрия Бял Запад.

84

nimportequi

преди 3 години

Ако и ваксината им е качествена като нефта и газа не мерси.

83

Анонимен

преди 3 години

За това ли първо Шойгу го ваксинираха...А той не може да откаже...