16

анонимна

преди 3 години

Войните си ги правите сами. Не спряхте да си ги мерите, да се конкурирате, да се дърлите, да търсите под вола теле. Не ми излизайте с глупости от сорта хубавата Елена, а този за смъртната присъда е чудовищно *** - да прочете за какво е възникнал първо феминизма, и после да пише. Допускам, че до жена не може да се добере изобщо! А останалите да се осведомят за процентите убити мъже, от жени и обратно!

15

Иванов

преди 3 години

Жената трябва периодично да се поставя на място. Малко превенция не вреди, дори напротив, помага. Никой не е умрял от един шамар, но по-добре така, отколкото по-сериозни неща. Винаги съм имал и куче, същото е, всичко е въпрос на йерархия. За да съжителстваме добре и в синхрон.

14

Анонимен

преди 3 години

Поредните феминистки глупости.................ами психическото насилие, което много жени налагат над мъжете си!!!

13

Анонимен

преди 3 години

Стига писахте простотии бе. Вместо да галите и да се радвате на жените си, или на чуждите, сте взели да искате да държат оксижен. Ай с.ик.тир бе, хора ли сте, що ли. Тоя Трифонов, съвсем ви ошашави.

12

анонимна

преди 3 години

В подкрепа на коментара за слугинажа - цитирам Джон Ленън - жената е не.../чернокожият/ на света......

11

дедо Боре

преди 3 години

Рускините колко бой ядат, ама носят, след ден нищо им няма.

10

анонимна

преди 3 години

Стига с тези мини! А има немалко, дето заваряват - аз познавам такива. Щом смятате, че мускулите са всичко, какво да кажат слабичките мъже, питам? И не ми излизайте, как само вие сте измисляли всичко - при този слугинаж, който всъщност не е спрял, да не би да искате, като ви дундуркаме като деца, и да измисляме!? Що не прочетете нещо за животът на жените през вековете? А и сега съществуващото чудовищно отношение към жените в някои държави като към предмет, или в по-добрия случай като към дете?

9

Анонимен

преди 3 години

Мъжете сами са си виновни. В малките часове си идва кьор-кютук. Нечленоразделно мучи. Налагам го с точилката и в леглото. На сутринта го боли глава. Дали от изпитото, дали от удареното? Изразявам състрадание - давам му зелева чорба и му слагам компрес с лед. Съветвам го приятелски да не препива, че да не пада и да не се травмира. Много се разбираме.

8

Анонимен

преди 3 години

Вероятно 4/5 от мъжете у нас разсъждават като номер 8, което е потресаващо като съждения...

7

Анонимен

преди 3 години

Ами за съжаление това са фактите. Жените не смеят да се оплачат, пък и няма кой да ги чуе. Нещата са отвратителни.

6

Анонимен

преди 3 години

Да дойде някоя да лее бетон и да опъва кпфражи - никой няма да й плаща по-малко от на мъжете.Ама не, друго си е да виси цял ден да продава зад щанда, пък после да реве че й плащали малко... а да дойдат да заваряват? Аз съм твърдо ЗА навлизането на жените в минното дело например, що се дърпат? Полагането на ЖП релси също е хубава работа.

5

Анонимен

преди 3 години

Защо е тази дискриминация? Има ли изследване колко мъже са бити и са били подлагани на някаква форма на насилие през живота си?

4

хъхъхъ

преди 3 години

разплаках са

3

Анонимен

преди 3 години

Пак почнахте глупостите. Айде всики защитниц на страдащите жени в Индия и арабскте държави да се изавяват там. Взеда ми писва от нагли живортни. Няма ли да влезе закон за затвор за феминистки в държавните структури, училищата, медиите и здравеопазването! Ефективни присъди за феминизъм във всяка значима за обществото институция! Психопатите трябва да бъдат изведени от обществото. Аз съм за смъртна присъда за феминизъм! И не само аз!

2

Анонимен

преди 3 години

Има и много мъже, които са жертва на домашно насилие. За тях нищо не се пише. Това е дискриминация. Може да звучи смешно, но си немате на представа кви жени има.

1

Анонимен

преди 3 години

Всички феминистки и антифа трябва да бъдат пратени с еднопосочен билет в Африка и Близкия Изток да се борят за правата на жените.