18

Анонимен

преди 3 години

До ИкономистAми кой го сложи този да управлява. Да не би да са го избрали някакви извънземни?

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "въведете пряка демокрация" ТРЯБВА КАТЕГОРИЧЕН ОТКАЗ ОТ ЛИБЕРАЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ЛИБЕРАЛНИТЕ "ЦЕННОСТИ" И ВРЪЩАНЕ КЪМ ХРИСТИЯН ДЕМОКРАЦИЯТА И ТРАДИЦИОННИТЕ ЦЕННОСТИ

16

Анонимен

преди 3 години

"*** освиркват Главния прокурор..."България в момента няма действащ главен прокурор, а едно дебело човече с каскет, което няма нито едно спечелено дело за цялата си кариера от 2001-ва насам и което навремето врътна сладка далавера с Недосегаемите.

15

Анонимен

преди 3 години

"Без европейски ценности няма европейски пари"Това значи ли, че ще се орежат и парите за едни етноси и новодошли с различни от европейските ценности?

14

Икономист

преди 3 години

Доценте политолог, вместо да сравняваш България със студент, я кажи по-добре кои правителства управляваха страната през тези години. Според мен бяха тези на Методиев Борисов, след които минаваха служебни. Няма да ти обяснявам защо. В противен случай ще трябва да използвам нецензурни думи.

13

Анонимен

преди 3 години

Боковата диктатура ли наричате демокрация? Тя не е никаква демокрация, както и да я наричате. Студент на поправка, кенефф в ремонт, както искате я наречете тази ориенталска диктатура с този сатрап Боко Тиквата. Това не е европейска демократична държава. Махнете сатрапа от власт, въведете пряка демокрация и чак тогава може да се говори за някаква истинска промяна.

12

Анонимен

преди 3 години

Какъв студент по-скоро 17 год ром в ТВУ който кара втори клас от 12 години и се надява на батко му (мутрак с костюм и тъмно минало) да го оправи..

11

Гогол

преди 3 години

А доцент по патология на доцентите к'во каза .!.

10

Заварка

преди 3 години

Първите спечелени избори от Чоко и Боко бяха за европарламент, от тогава тикволандия уверено върви към началото на 90-те години на миналия век. Така че, от догодина - няма евраци.

9

Диана

преди 3 години

Поредната наглост на БСПарите - още докладът не е излезнал, те вече плюят правителството! Иска им се, защото направиха всичко възможно по времето на тези протести да очернят страната ни в Брюксел...Гладна кокошка просо сънува та и тяхната е такава...Ще видим какво ще каже доклада...Не че нямаме трески за дялане, но е сигурно, че БСП няма да се зарадват - по-корумпирана от тях е само мафията!

8

България

преди 3 години

Със съдии комунисти... какъв "студент" да бъде?

7

Словянин

преди 3 години

Я да каже Малинката колко пъти предаде Българско като евродепутат с тлъста заплата?

6

Анонимен

преди 3 години

винету изпадна в нелегалност, ходи тайно по села и паланки и от време на време се прави на народняк от там.печели малки но важни шумкарски битки със селските мандри. докато отсъства даде мандат на простите *** около него да ходят да ръсят напред назад простотии. всичко оправиха взеха и конституцията да оправят. само тя им пречела за достигане на светлото бъдеще.

5

Анонимен

преди 3 години

мани тез глупости, кажете нещо за ковида, ще се мре ли масово, ще ни затваряте ли завинаги, ще ни ваксинирате ли ? Време е за обедна доза страх ! Хайде !

4

Анонимен

преди 3 години

Току що видях как освиркват главния каскет Гешев в Хасково.Докога бе, докога ще му издържат нервите на този? Ако има изобщо нерви?Да не смее никъде да се покаже, защото навсякъде ще го посрещат по същия начин, няма отърване! Да е жив и здрав човека, да се радва на народната любов!Къде са "олигарсите"? Къде са "престъпниците" сред протестиращите?По принцип всеки прокурор има право на физическа защита и лично огнестрелно оръжие. Да се защитава срещу престъпници. Сред народа престъпници няма!

3

ДДРОнег

преди 3 години

На мен не ми стана ясно от написаното от стаията, как по-точно този доклад ще доведе до положителни промени в България ???!!!Много доклади се изписаха за Бъглария - повечето от тян негативни и нищо не се промени, управлениците си го местиха от единия в другия...Какво се е променило в механизмите, не ми стана ясно...

2

ЕВРОДУПЕТАТ

преди 3 години

който отиде в европарламента и веднагически става родоотстъпник и започва да работи против българските интереси, независимо от управляващата партия или коалиция

1

Анонимен

преди 3 години

Да не бяха крепили Мутрата от СИК!Не знам какво друго са очаквали с него начело?