10

Анонимен

преди 3 години

До НЯКОЙ Добре е,че има хора като вас ,които бързо отговарят на стъкмистиката и така и другите научаваме истинските факти ..тук преди време на дълго и на широко се рекламираше една госпожа- Габриел ,която уж щеше да отговаря за фалшивите новини

9

Анонимен

преди 3 години

Докато:- не се овладее престъпността в България, - все има мушмороци, които смятат, че са богоизбрани, защото живеят на територията на голям град- има кметове, избирани чрез купуване на гласове и/или подгъзицване на партии и партийчета- има хора, които се плашат от някакви и-ди-оти с власт...... все ще е така.

8

Някой

преди 3 години

Хм, странно. Реших да вляза в агенцията по вписванията да видя доклада, ама явно все още не е качен. Малко е странно, защото за 2-рото тримесичие общо сделките бяха около 37 000, сега пак са почти 38 000 (т.е. минимално покачване, но това е нормално, все пак доста хора не можаха да се впишат през lock-down-a). Картинката обаче става много интересна, когато се направи сравнение с миналата година... за 2-рото тримесечие (миналата година) бяха 52 000, а за 3-тото - 55 000. Изводите оставям на вас.

7

До 6

преди 3 години

Купува, разбира се. Имат пари хората, взимат нормални заплати не в плик и си купуват. А ти си мишкувай, беден провинциалисте!

6

Анонимен

преди 3 години

Скапаните софиянци изкупуват всичко в провинцията, та стигат чак до моя град Търново.... Нямат наяждане, едно семейство купува по 3-4 имота???

5

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАз се зачудих кой щурак е купил съборетината до къщата ми.

4

Анонимен

преди 3 години

Нормални новини. По време на пандемията ни доскуча и решихме да купим вила (от София сме, имаме стара къща в Симеоново, но там нито хората са читави (шопи), нито въздухът е чист). Купихме една в китно село до Драгоман- разкош и една- до Троян. Чистота, красота. И наоколо забелязваме все млади хора като нас- програмисти, архитекти, лекари. Абе, с кеф ходим, но имаме доста да влагаме, докато ги ремонтираме и двете, но няма да ни натежи особено.

3

Анонимен

преди 3 години

До българинТоя пък дишал... Я питай строителите за мнение по въпроса! Да не говорим за паркоместата.Или защо премахнаха изискването за дистанция между сградите, равно на сумата от височините им + още малко.

2

българин

преди 3 години

И гаранция че процента на купувачите там си е по голям на Софиянци! Който живее в София знае какъв въздух диша!

1

Анонимен

преди 3 години

Народа инвестира в имоти.Търсете места с вода. Иначе си прахосвате парите.