55

Анонимен

преди 3 години

абе психоте тези които протестират в Берлин и те сигурно са ***

54

Бау

преди 3 години

*** зомбита да тичаха по улиците щеше да каже, че са платени :D

53

Анонимен

преди 3 години

Какво ни занимават с тия смешни смъртни бройки. Все едно милиони измират дневно. Всеки се е вторачил в тая новина, а колко неща се случват по света ама ни замазват очите от по сериозни теми. Да видим колко ще боледуват зимата и колко пък ще мизерстват и гладуват

52

Анонимен

преди 3 години

Налице е втората планирана от Световната Мафия посявка на вируса(и) сред държавите по света,с цел превръщане Глобалното стадо в метиляви овце!Само немислещото овче стадо не може да види и проумее,колко елементарно става това,но за жалост се хваща на въдицата.Всички досегашни "прогнози" на Мафията се провалиха и въпреки всичко,овладяла СЗО,правителствени и медийни канали,продължава подривната си дейност,до тотална ваксинация и чипизация на народите!Но за това си е виновно немислещото Стадо!

51

Анонимен

преди 3 години

Бхахаабах театъра започва пак

50

АнонимеН

преди 3 години

До ГеоргиДОБРЕ ИМ ГО ПИШЕШ ОБАЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО Е ПОВЕЧЕ ОТ СЛАБОУМНО!ГОТОВО Е ДА СЕ ЗАДУШИ ИЛИ ОГЛУПЕЕ ОТ ЛИПСА НА КИСЛОРОД НО МАСКАТА НЕ СВАЛЯ ДОРИ КОГАТО ВЪРВИ ПО УЛИЦИТЕ И ТО ПУСТИТЕ УЛИЦИ!!!

49

До Георги

преди 3 години

Хахаха

48

Само ПП ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 3 години

Това е стъкмистика на международната хунта от демократо-финасисти и глобалисти. PSR тестовете са фалшификация и показват раззнородни резултати. Президентът на една взе проби от кози, овце, зайци, папагали и машинно масло и представете си, че козата, папагала и машнното масло излезли положителни. Това е една манипулация целяща да се събере ДНК информация и се запази в мегакомпютри.

47

АнонимеН

преди 3 години

БИЛ ГЕЙТС КАЗА, ЧЕ И С ВАКСИНА И БЕЗ ВАКСИНА НАЙ-РАНО 2022РА ГОДИНА ЩЯЛО ДА СЕ ПОДОБРИ ПОЛОЖЕНИЕТО!!!АКО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ЩЕ НОСЯ МАСКАТА ОЩЕ 2 ГОДИНИ ЛЪЖЕТЕ СЕ!!!!!ТАЗИ ГЛУПОСТ ПРИКЛЮЧВА ТОЧНО СЛЕД ЗИМАТА ОБЯВЯВАМ ПЪЛЕН БОЙКОТ НА МАСКИТЕ И ДРУГИТЕ ОГРАНИЧЕНИЯ!!!

46

Анонимен

преди 3 години

Ако така продължават да ви будалкат с цифри скоро като продължават да сумират броят ща стане по голям от съвокъното населание. "Случая" какво значи ? Някой се е тествал и има антитела. Дори не е болен.

45

Анонимен

преди 3 години

Нека децата ви да ви гледат маскирани, давайте им робски пример, възпитавайте роби.Матрял!

44

До 54

преди 3 години

До Анонимен МИ СПАСЯВАЙ СЕ ТОГАВА БЕ ЖЕНЧО, КАКВО СИ ХУКНАЛ МЕНЕ ДА МЕ ЗАНИМАВАШ С ТВОИТЕ ГЛУПОСТИ

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Кво корона робство бе, ***! Големи свободолюбци се извъдихте. Свободата за вас значи да кръстосвате по кръчми, чалготеки, мачове и други подобни. Друго не можете и да си представите. Няма заради такъв *** да страдаме всички!

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30... и кухи кратуни, не забравяй. Като нема нищо, какво да се зарази?

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19Ами теб кой те кара да четеш? Пъхай главата в пясъка и си стой там колкото искаш. Нормалните хора искат информация.

40

БОЕЦ

преди 3 години

До Анонимен АМИ ХАЙДЕ ДЕ КАКВО ЧАКАТЕ ДА НИ СЛОЖАТ ОКОВИД--19 И--КРАЙ НА СВОБОДНИЯ ЧОВЕК ---КАКЪВ ЕС КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ ---ИНТЕРНЕТ Е ПРЕКРАСНА ФОРМА ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ИМЕННИ ДНИ

39

Анонимен

преди 3 години

До 47Не от коронавируса а от инсулт.

38

Анонимен

преди 3 години

100 манекенки направи вдовици коронавирусът.

37

Абе

преди 3 години

до преди няколко дни по 20 човека, сега *** видя че у европата имала 2-ро цунами и той барабар петко - 300 "заразени". никой не ви вярва, бе смешници

36

Ямболски

преди 3 години

Няма да ни затворят както през пролетта.Тогава се затвори света-не само България.В Б-я имахме 1 лаборатория-сега имаме 32.Нямаше маски и защитно облекло за медиците, нямаше шлемове и тестовете бяха ненадеждни.Над 70% от тестовете даваха грешка.Други страни върнаха цели пратки.Затворихме се сами.Чакахме да се оборудват ковид отделения.Нямаше аспиратори.Сега има всичко.Започнаха да шият и произвеждат в Б-я защитно облекло и очила.Лекарите и лаборантите са обучени.Няма да ни затворят както преди.