234

Я па я..!

преди 3 години

Срам ! Срам ! Едно въстание не могат да направят , тръгнали държава да управляват.

233

Анонимен

преди 3 години

Въстанниците пак ли си забравиха пушките?

232

Отговор

преди 3 години

На 7-ми ноември.

231

Анонимен

преди 3 години

Кога е следващото велико народно въстание?

230

Анонимен

преди 3 години

Тоя сапунен сериал взе да омръзва. Добре поне че поне олигарсите плащат на актьорите а не от нашите пари. Ама като погледнеш то парите на олигарсите са си откраднати наши пари.

229

детеправач

преди 3 години

Явно,мумунски ни е баща на всички нас.Щом ни казва какво да правим.Загрижен ,ти да видиш.

228

Пешо

преди 3 години

Тръгнали по нощите да дават почести -срам.

227

Калеко Алеко

преди 3 години

Сагата с "Великите народни въстания" вече беше прочетена на няколко пъти, а селедващите и издания 4-5-6 и т.н. само ще затвърдят усещането че е писана на коляно и не и доизкусурена ... !!!

226

Анонимен

преди 3 години

Уря,измислиха го.разБойко е под карантина.Една от придружаващите го ко кошки в Брюксел се заразила.

225

Наблюдател

преди 3 години

Вече очевадно цяла Европа и останалия свят демонстрират своето пренебрежение към Фигуранта - никой никъде не го е поканил , няма и да го поканят повече ! Изпърдя си късмета прилепа! Дори на лаптоп не го канят да се покаже ! Никой не иска да слуша, а още по-малко да вижда ,едно *** ! Канят го само на богати софри на олигарси и престъпници- той си ги пожела !

224

Питащ

преди 3 години

СЕМ! СЕМ! Слуша ли някой от Вас Националното радио? Силвия Великова докога ще бъде говорител на протеста! Непрекъснато дава дума само на върли привърженица на протеста! Непрекъснато излага своите възгледи, което може да го прави извън работното си място на ракийка в къщи, но не и по национален ефир!И ВИЕ ли от екипа на ДНЕС ?Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2020/09/23/komisar-hadjiev-protestite-pred-parlamenta-sa-nereglamentirani.463699

223

Щерю

преди 3 години

По мирен начин отровното трио явно не успява да постигне така желаните от Юмрука, БСП и Черепа цели на протестите. Чрез ексцесии и с насилие - видно не могат, не им стига численост и сила; Червената армия я няма. Инатът и платените пари, задължават отровното трио да продължат - докато на Полицията им писне и ги окошарят. Тогава кривогледите сбабикяни ще се провъзгласят за герои, а в Европа - сбърканата отвсякъде Йончева ще крещи, че е имало насилие над протестиращите. С две думи - игра на нерви

222

анонимен

преди 3 години

До 2971000-2000 души, платени от мутрите-олигарси Божков и Цветанов, няма как да сринат държавата!

221

анонимен

преди 3 години

Велики сте! Третото велико въстание не се състоя, защото София не е България! Ако протестите бяха в цялата страна и протестираха 90% от населението на страната, щеше да е друго! Нямате подкрепа, другари от БСП, г-да олигарси и платени клакьори от отровното трио!

220

Анонимен

преди 3 години

Парите са голяма работа ,вчера събраха разпопеният Дионисий с изгонината комунистка Мая.

219

Пенсионер

преди 3 години

Поредната провалена репетиция. Президента да си спре превратаджиите.Най слабия и злобен президент който сме имали.В международен план го няма никъде.

218

До Анонимен 291

преди 3 години

Убитите след 9ти 44та не са само осъдените от народния съд! Хора са убивани без съд и присъда от местните активисти по страната ей така - заради парите им или лично разчистване на сметки. Отделно при горянското движение, продължило години, най-непреклонните българи организирали се в съпротива, са били вкарвани в котли и разстрелвани до крак. Това са десетки хиляди, казват към 30 000... Никъде в останалия блок не е имало такова жестоко смачкване на съпротивата. Хора с хубави апартаменти масово са пращани по провинцията или в лагери. Не са само убитите има физически съсипани хора по лагерите.

217

Курдо Коленков

преди 3 години

А Велико нЕродно Възстание 4 кога да очакваме? По Коледа, или по нова година? Тогава 4ти за белот да ли ще додйе?

216

Анонимен

преди 3 години

10-15 хиляди полицаи пратени от мутрите да спрат протеста на народа, успяха с полицейски кордони по кръстовищата на София да не допуснат десетки хиляди хора да протестират. Който не вярва да се опита да стигне сега до жълтите павета.

215

Анонимен

преди 3 години

Гербавите не могат да ти отговорят на въпроса.Почти не могат и да го прочетат.