204

Анонимен

преди 3 години

Какъвто и да е той, това което казва е вярно!

203

Ами

преди 3 години

Каракачанов , казаното от теб е вярно и точно , но не го пиши само по фейса, а го прати на ония болни мозъци !

202

Анонимен

преди 3 години

225 ти да живее великия бей и неговите мутри които хвърлят знамето и си заграждат българските пътища и море защото са много велики

201

Анонимен

преди 3 години

Браво, Каракачанов! Право, та в очи.

200

Анонимен

преди 3 години

да да вобще не е заради това че сте най корумпираните връзкари в европа и всички европейци искат да ви дават парите от данъците си и вие да ги давате на великия бей да ги разпределя и да ги крадете хаха, ае тия наистина мислят хората за много прости дали наистина не е така щом говорят така постоянно че и по новините ги дават вече в нормална държава тоя щеше да като карикатура във всички новини и щеше да се чуди къде да се скрие но в републиката на чалгата и абсурдите не е така

199

Европеец

преди 3 години

Ами какъв друг да бъде натиска от ЕК,като твоите представи Каракачанов за България са такива,като че ли е средновековна държава,и аргументите ти са също средновековни! Е,няма как да стане,защото ти обяваваш война на цивилизованите европейски държави,сред които е мястото и на България!

198

Анонимен

преди 3 години

Светът е дихотомен, всичкоима да и не, мъжко или женско,бременна или не, tertium non datur,тъмнина или светлина, средноположение НЯМА, само в тиквитена българските политици тозифундаментален закон е замененс пълен хаос и когато трябва да севземат важни решения резултатът е резил.

197

Гневен

преди 3 години

Този демагог отново се опитва да хитрува по най-долнопробен начин,измествайки проблема на принципа"де го удряш,де се пука". Съвсем умишлено коментира теми,които са много чувствителни и важни за повечето БЪЛГАРИ и поставя управниците в позицията на бранители на БЪЛГАРЩИНАТА.И видите ли,затова от ЕС ни упражняват натиск,а не заради КОРУПЦИЯТА! Долен,непочтен,лъжлив интригант!!!Незабавна ОСТАВКА на ХУНТАТА за доброто на РОДИНАТА ни!Предаде интересите на БЪЛГАРИЯ,подписвайки Договора с Македония!!!

196

евроГЕЯ

преди 3 години

Ако разрешат тия работи на тоя ше му предложа.

195

Анонимен

преди 3 години

Къде има тук натиск? Защо досегавашите представители гласувахакато риби (или балъци) каквото им се предложив европарламента и изведнъж когатобългарският народ ви поиска сметказа безобразията и оставка почнахтеда писукате и цвърчите, че имало натиск.Вие сте априорно неспособни да защитаватеефективно български национални интереси.Подавайте си оставките.

194

дженд

преди 3 години

Ми разрешете ги тия бракове еднополови най-накрая. И общи бракове разрешете, целият български народ да се ожени за Меркел например. Тогава ще станем вече европейци.

193

дръж на Българското

преди 3 години

Просто в България има хора които мразят България и българите и това е.Някои искат да ставаме руска губерния. Други просто не знаят какво искат.Общото между тях е дълбока нелечима комплексарщина и чуждопоклонничество.Тези дето най-обичаха Русия и мразеха Америка първи стегнаха багажа.Примери да иска човек: КН изучи детето в Америка.Между другото такива хора има навсякъде по света. Путин и той.

192

Гъзибар

преди 3 години

Каракачанов: Скоро ще задмина Фидосова, от моите долни ***, и нейните бикини , Бойко Б. Дерижабъл ще ушие, Аз ще съм щурман. За Америка ще летим. Хаааа

191

Анонимен

преди 3 години

Ко е е вярно- че някакъв 150 кг. дебелак иска да определя кой с кого си ляга.Ама какво го интересува това туловище кой с кого спи, него какво го е.е? Ами ако някой реши утре да забрани дебелаците,защото употребяват прекалено много храна какво да направим? Всеки има права в тая държава щом не нарушава правата на другите.

190

Анонимен

преди 3 години

А и не само джамбазки е пиянде и агента на дс Каракачанов рядко изтрезнява.

189

Българин

преди 3 години

Независимо, че е част от едно провалено и престъпно управление, написаното от Каракачанов е вярно. Действията и думите трябва да се оценяват трезво, обективно и справедливо.

188

Мухобойко

преди 3 години

Рижавото прасе Каракачанов кога ще разбере,че трябва да по-дипломатичен в ЕС,защото ние искаме да сме в ЕС,а не те у нас. И той и пияницата Джамбазки се карат на тези хора от ЕК като че ли са малки деца. Изкукали националисти единия агент на ДС,другия пиянде.

187

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

преди 3 години

Европейския Съюз оказва натиск срещу България . Защо ?Всички Знаем ЗАЩО - Корупцията вече не е на Мода - Тези започнаха да дават Паспорти на ИДИЛ с БГ Печат - срещу пари - България е Заплаха за Европа - Цяла Европа , не само ЕС . ВМРО вкарва нелегално Терористи в ЕС .

186

Шкебелиев шкембак!!!

преди 3 години

Тази партия отдалечава България от европейското семейство!!!

185

Джедай Мастър

преди 3 години

Ама така бе, шкемби! Продължавай да дразниш народа, доносник долен и накрая ще свършиш като Мусолини.