48

SS

преди 3 години

Какво е бежанец ? И какво е невъзвращенец? А какво е мигрант? Знае ли някой?

47

Анонимен

преди 3 години

Меркел-разрушителката на Европа и майката-закрилница на разбойко. Искам всички мигранти да ходят в Германия. Всичките. Защото Германия ги покани. Няма какво да седят в Гърция, Италия и незнам си къде. При швабите!

46

Недодялко Дупедавски

преди 3 години

До Неделко ПешевскиЧовече много си зле с историята .Българите и тараките са автохонно племе и са живели на балканите от 10 000 години през това време е имало няколко разселвания до Памир ,Хиндокуш и са донесли култура на тамошните хора .Преди 4 000 години окончателно са се остановили тука и създали процъфтяваща култура .А в Плиска и Преслав преди 1 000 год е имало бани,канализация и система за подово отопление .Докато 500 години по-късно Хенри 8 е ходел по нужда в цукало.

45

Анонимен

преди 3 години

Турция е голяма и сигурна страна, при това мюсюлманска, да си седят там. Ето, дори Света София превърнаха в джамия, така че има къде да се молят, а може и да ги подслонят там. И без това я загубихме безвъзвратно.

44

Анонимен

преди 3 години

Нелегални мигранти, какво дирите в Гърция? Без документи, без нищо, само чакате соц. Мен ще ме пуснат ли без документи в САЩ? Вие знаете ли през 90-те какво унижение са търпяли българите да се редят да ги пуснат в Европа. Мръсни комунисти управляват Европа сега и пускат някакви ей така без дори да ги проверят терористи ли са, какви са.

43

Гневен

преди 3 години

До Анонимен А може ли без сълзи???!!!Останалото е вярно: ДА СЕ ВРЪЩАТ от където са дошли!!! Милиони европейски граждани се нуждаят от помощ!!! Видяхме по време на пандемията!Разкарваха ги като непотребни вещи с камионетки по пътищата на уж БОГАТАТА ЕВРОПА!!! А това са хора,работили за ДЪРЖАВИТЕ си,плащали са данъци,осигуровки! А тези си мислят,че сме длъжни да им осигуряваме всички екстри наготово!!! И моля,не се опитвайте да ни разплаквате!Времената на постановките отминаха отдавна!!!

42

Бежанче

преди 3 години

Бежанче: Тате, ще умрем ли?Татето: Нема страшно, ей-сега ми остава да подпаля още три палатки, и после ще чакаме да дойдат да ни откарат в германия. там може да умрем само от кеф и преяждане.

41

Анонимен

преди 3 години

Защо всички все към Европа бягате?Надявам се,да си намерят поне подслон и работа за изхранване.

40

мак

преди 3 години

До Гневен. Възможно е, че са подпалили, като изчезне лагера, ще ги преместят на по-добро място. Поне така се надяват.

39

Анонимен

преди 3 години

Неделко, ти наред ли си бре? Пробвай да живееш в днешно време, а не преди 1000 години. Ако пък мислиш, че тогава са им правили лагери да битуват, и са им давали помощи...

38

Гневен

преди 3 години

До Анонимен Да! Те съвсем умишлено са запалили лагера, като протест срещу наложена карантина заради болни от коронавируса! Това е официалната версия на властите в Лесбос! Същото се случи и в бежанския лагер в Хармани,когато заради наложени необходими ограничения "бежанците"запалиха лагера. Тъй,че да не се оплакват!Редно е да понесат последствията от собственото си неадекватно поведение!Най-добре ще е да се връщат откъдето са дошли!Всеки е длъжен да носи отговорност за собствените си решения!

37

Гоу хоум,

преди 3 години

да си ходят в Германистан и Францистан, Белгистан и околните зап. държави, че още ще идват

36

Неделко Пешевски

преди 3 години

И вие българите идвате от Афганистам - Памир е в Авганистан .Какво сте отврили голем расистки усти, и искате да линчувате горките бежанци..И вие сте били бежанци като сте идвали от Бактрия (Балхара)..Има записки в Македонските Извори, и ние знаем всичко за вас -- Дошляци от Памир и Каракорум .Александър е завладял Бактрия и ви е подгонил навремето, да бягате на запад, също като днешните мили бежанси .

35

Анонимен

преди 3 години

Сега да почистят района и да си построят бараки те имат пари да си купя материали

34

Рамбо

преди 3 години

Да не забравяме ,че именно талибаните бяха подкрепяни от САЩ .Справка изгледайте филма Рамбо.До края на 70 години е имало светска държава ,университети,кина ,без шериат .Но идват добрите американци и заедно с талибаните изгонват лошите руснаци и вземат властта за много години.Та човека дето казва избягахме от смъртта и от талибаните ,да пита САЩ нещо по въпроса ,а не да се ядосва на гърците.Хората си гледат интереса.Ето до това винаги води демокрацията носена от САЩ!

33

Анонимен

преди 3 години

Хората си искат в Германия, а там ги искат понеже не са расисти, нека им се осигури зелен коридор до Германия.

32

Анонимен

преди 3 години

Увеличават се, понеже от 40 и повече години ги засипват с помощи, храна и тн. То не бяха програми, дарителства, даже от американските деца събираха стотинки дарения да хранят бедните африканчета. Фермерите в Африка фалираха, как да се съревноваваш с безплотна храна? И какво друго може да стане, освен да правят по 4-5 деца, ако нещо има проблем, ще дарят хората, ще ги нахранят. Те си знаят вече, Нигер-ийците

31

Анонимен

преди 3 години

Абе незнам какво и как е ама бездетните семейства са с по 4-5 деца.Е нали са бедни живеят зле що правят жените си бременни.. ? После -"ЩЕ УМРЕМ ЛИ" ? Да ще умрете както и децата на вашите деца.Това е животът.Колкото повече деца правят толкова повече хора ще умират.И това е заономерност която никой на тоя свят не може да промени и слава Богу че е така.Населението на Афганистан се е увеличило с повече от 200% за 100 години.Колко искат да станат ?Милиарди,трилиони, ?

30

Анонимен

преди 3 години

ВИЕ СТЕ СИ ГО ЗАПАЛИЛИ! Освен това, един на сто има дете, а сигурно и по-малко. На всички снимки с много хора накуп са само мъже на по 20-30 години. Единствено ако намерят тук-там някое дете, правят по един куп драматични кадри.

29

Анонимен

преди 3 години

Утре така може да запалят държавата която ги е приютила за да продължат към обетованата земя Германия. Като ги искат си има начини без да унищожават други страни да пратят кораби и самолери.