27

до 29

преди 3 години

абе пич тез руснаци щом могат да си купят нова лада значи хич не са за оплакване. Ти можеш ли да си купиш дори нова Лада, надали. 80% караме по за 6/7 хил 15 годишни кошници от Германия и Италия. Да не ховорим че Лада кслто и Дачия са филиали на Рено и шефовеъе са французи.

26

ДОКАЗАТЕЛСТВОТО

преди 3 години

Ами ето на, това ясно показва, че тази ваксина не е никак безопасна, и вместо да изпише вежди, може да извади очи, както се казва в популярната българска поговорка!Има много сведения досега за млади хора, здрави, без хронични заболявания, починали от коронавируса. А причината е свръхреакция на имунната им система.Така че една много висока имунна реакция на организма може да ни убие!Не се доверявайте на руската ваксина!

25

Анонимен

преди 3 години

За нещастие Русия се меси толкова, колкото и САЩ! И двете са един и същ нагъл бабаит! Просто не искам да сме сляпи и да избираме на принципа това е руско, значи е лошо или пък това е американско, значи е супер! Има добри неща и в едната, и в другата велики сили! Казвам че не бива да взимаме решения на базата на политически пристрастия, а на базата на разума! Факт е че руските ваксини и ваксините на бившите соц страни са много качествени, и това го признават всички на запад!

24

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДо 28Не искам да те засегна, но наистина ли не виждаш някой друг, освен руснаците да се меси в работите на другите държави?Защо едни и същи неща са нормални, ако ги вършат западните страни и са смъртен грях, ако ги върши Русия?Нека гледаме с двете очи.

23

Анонимен

преди 3 години

А призивът на рижавият Перко е,краварите да си поркат белина профилактично и хич да не им пука!

22

Анонимен

преди 3 години

Вирусът беше неизвестен, опасен, а за 6 месеца ваксина. Създаваш ужас в хората и ги караш да се подчиняват заради живота си. Човечеството как ли е оживяло без ваксини? Някой да си спомни за страничните ефекти на ваксината за свински грип 1976 година в САЩ и последиците от нея. Кризата 2008 година им се стори кратка, и най-после намериха повод да фалират света. Едни милиарди отиват във фармацевтичните гиганти доброволно.

21

Анонимен

преди 3 години

А централна канализация кагда?

20

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДосега само рекламата им работи на руснаците. Това новата Лада, която щяла да промени пазара на коли, това новата ракета, това новият самолет от който треперят в НАТО, това как ще станат 1, това как имали ваксина, това ,колко е хубаво в Русия и колко добре живеят в 12 000 рубли на месец..... Реклама реклама та чак пропаганда

19

Анонимен

преди 3 години

Ако трябва да избирам между американска и руска, избирам руската. Руснаците са страшно добри в науката, но имат един страшен проблем- рекламата им е кръгла нула. Освен това имат много насилствен подход към всичко, в това число и вмешателството в държавите е такова, ето това е нещото което не понасям в тях. Но не мога да си изкривя душата и да кажа лошо за науката им, а литературата им е чудесна.

18

dsdadsa

преди 3 години

100% са изпуснали шишето с водка в казана, с ваксината

17

Ямболски цървул

преди 3 години

Който иска да си я слага.Аз се ваксинирам постоянно с люти чушки и ракия!

16

Promo

преди 3 години

Ама сложете си американска , когато и ако я измислят - най пострадалата и закъсала страна с коронавирус

15

Анонимен

преди 3 години

Даже китайците признаха ефективноста на ваксината а вие тролчета квичете няма нищо лошо в това.

14

Анонимен

преди 3 години

Много ми е забавно като се коментират чужди ваксини, особено от българи. Коя е по-ефективна, коя има странични действия - все тая, ще се радваме да стигне ваксина до нас изобщо! Големите държави ще осигурят първо за тях ваксина. Нека всички антиваксъри да спят спокойно!

13

Анонимен

преди 3 години

Ваксина може и да са направили, но 1 година и половина е минималния срок за изпитания.В момента се опитват само бизнес да правят с тази реклама.Така, че много шум за НИЩО.

12

Ебассси

преди 3 години

Защо трябва да се прави реклама на тая руска ваксина. Всички знаем че каквото и да се напише руските *** ще се ваксинират с нея а *** тролчета дори и да умират ще изчакат ваксината на Бай Гейтс а по нетърпеливите може да ударят по една чашка белина по експертната препоръка на доктор Русия перчем.

11

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че доверието в руснаците особено след Чернобил е силно разклатено, от друга страна на критиците им също не може да се има доверие защото за тях всичко руско е лошо. Както винаги докато се разбере кой казва истината в случая за ваксината сметката ще я платят хората.

10

Анонимен

преди 3 години

Много квичене за тая Руска ваксина брех все едно някой ги кара да се ваксинират на сила хахаха

9

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта да почне да раздава на слугите си от протестите.

8

Анонимен

преди 3 години

Защо ли си мисля,че рижавия зад океана вече се е боцнал с руската ваксина?