60

Л.Иванов

преди 3 години

Няма и не може да има каквото и да е единение, докато ни управляват лица, които не разбират нищо, ама абсолютно нищо от управление, хванати от улицата, без морал, чест и достойнство, като настоящия ни " премиер" например!Ако за някой друг премиер бяха разпространени подобни снимки, записи и други компрометиращи материали, то той би си подал оставката незабавно, а не да ни пробутва тъпотии, на които не вярват и козите на баба Дора!Това е позор!

59

Анонимен

преди 3 години

Бокаса обеща оставка ако се съберат 120 подписа. Подписите са събрани, оставка няма.Оттук нататък той е нелегитимен.(Не че и преди не беше)

58

Анонимен

преди 3 години

Ако има ядене и пиене без пари,всички българи ще бъдат заедно ...поне докато има на масата.После по стара традиция следва редовното сбиване,и така до следващата ,,кьор софра''.

57

До 71

преди 3 години

До До 68Въпросите ми бяха риторични. Това значи, че не е имало нужда от отговори, тъй като са били ясни преди въпросите. :))Но ако желаете, обяснявайте още.....на себе си.

56

До 68

преди 3 години

Например от мутро-милиционерския султанат и култ към личността на алчна, проста и нагла мутра с престъпно минало и неясно настояще?Става ли като отговор или още да обяснявам?

55

Анонимен

преди 3 години

Има кауза и тя е СЕКС. Миналата вечер минах покрай протеста и се "убидиних" с един транс от протестарите

54

До 61

преди 3 години

До 6Кой е дискретният и интелигентен лидер на неаморфния протест?

53

До 64

преди 3 години

До НародаСвобода от какво? Поробен/а ли се чувствате?Чия смърт искате? И как ще помогне тя на Вашето себеусещане и благоденствие?Подобни лозунги - клишета са трагикомичен анархоархаизъм.

52

хейтя за стинки

преди 3 години

Само кажете че трябва да се хейти някъде и сме по-единни от тумба ромби

51

Оффффф!

преди 3 години

Няма национална кауза. Българинът е пpocтaк, който трябва насила да бъде вкаран в правия път от политици като Борисов, за да не ни докара (народът) чуждопоклонни "политици" като Радев.

50

Анонимен

преди 3 години

Има - излизането от ес. Ще бъде равносилно на поставянето на България на картата на европа, както след Освобождението.Но народът е достатъчно оскотял и маргинализиран след 30 години луканова демокрация, , за да може да го вдене.

49

Народа

преди 3 години

Свобода или смърть!

48

Анонимен

преди 3 години

Има ли кауза, която може да обедини българския народ?---------------Имало е, има и ще има!Каузатъ съ казвъ - "Пари ми дай, акъл не ща"!

47

мхм

преди 3 години

Каузата е една. Затвор до живот за ББ, децата и внуците му!

46

6

преди 3 години

Когато чета написани глупости от професори си мисля само за образованието , което дават на нашите деца . " Аморфен протест " съществува само в твоята глава . Лидери има и те се изявяват повече дискритно , интелигентно . Съвременното лидерство не е от рода на дуче , фюрер, вожд , а е повече групово ,носено е в известна степен и от всички участници, чийто състав стававсе по-интилигентен.Неразбирането на това показва само архаичност на разбирането му . Смях -10-ти ноември бил обща кауза !!!

45

Анонимен

преди 3 години

Има! - ПАРИТЕ, ЗЛОБАТА И ЗАВИСТТА са обединяващата кауза в БГ. Българинът е алчен и за пари е предавал дори най- достойните хора на България, както и близките си.Прави го и досега. Моралът, честността и достойнството не струват и стотинка за повечето в тази държава, това го разбрах от собствен опит.

44

Анонимен

преди 3 години

Да, има кауза...............да се изхвърлят от БГ-политика Ахмед Доган - Сокола.............бившия терорист и Дебелян Пеевски - Шиши............. олигарх и медиен магнат!!

43

Анонимен

преди 3 години

Да, има кауза.............да се забрани незаконната, етническата и мафиотската партия ДПС!!!

42

българин

преди 3 години

има , никога комунисти ( социалисти ) на власт !

41

Анонимен

преди 3 години

Българите не са християни!Нямат общество и имат култура на чалготека.