57

Германец

преди 3 години

...соцялни медий...---Къде да започна? Трябва ли да си неграмотен за да си фен на Тръмп?

56

Анонимен

преди 3 години

От 52Нямам думи - прочетете само коментарите по долу и може да съдите за нивото на поддръжниците на президента Тръмп както и за самият него. Не само че не разбирате че изразявам лично мнение без да нападам никой но и ме обвинявате че лъжа-явно не можете дори и да четете. Не лъжа. Явно не знаете дефинициата за средна клада в САЩ. И също така живея в щат където бензина варира между 3-3.50 още от времето на Обама. Не принадлежа към партия и гласувам логично - както казах 2016 моят избор беше Тръмп

55

В САЩ е СТРАШНО !!!

преди 3 години

юдо-масонски тролски фирми дебнат по всички соцялни медийедна дума на неодобрение срещу терористите и мародерите от Блак Лаифс Метер или Антифа и те УВОЛНЯВАТ !!!терорра на юдо-масонските нео либерални евреиски фондаций е СТРАШЕН !!!по-страшно е и от времената на кумунистическия терор !!!

54

Анонимен

преди 3 години

Кой ги чете тези неизвестни писатели?!? Жалка пропаганда.Имам чувството,че в БГ ние ще гласуваме на американските избори ,и стоянно ни агитират левашки, за сенилния корумпиран старец Байдън.

53

Анонимен

преди 3 години

ВТОРИ МАНДАТ ЗА ВЕЛИКИЯ ТРЪМП!

52

Анонимен

преди 3 години

"Попе . Ти да не се изживяваш като писател ? Не си . А американския народ не толкова глупав колкото го представяте. Те знаят какво искат и най малкото което ги интересува са разни писатели."Eee EEEE! Удари дъното за това с писателите. Американците, макар да има една част, която са толкова глупави и ограничени, че е направо плашещо, са една от най-четящите нации на планетата и се интересуват от това, което писателите казват, а не от самите писатели...

51

клоун

преди 3 години

Виж го на снимката и му крой шапка. Русофилите дето го хвалят за у-лави ни имат?

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 52Живея в САЩ......На дали но а дано! :)))))))))))))))))Тръмп е този който оправя работите, не демократите! Ако наистина живееш в САЩ или не си излизал от БГ обкръжението или още спиш!

49

christ

преди 3 години

Тръмп е носител на демокрацията и затова е обявен за "враг" от псевдо-либералната интелигенция, която е била и продължава да бъде носител на множество деструктивни теории в обществото - революции, преврати, нравствено морален и културен упадък, основната цел на които е укрепването на властта на естаблишмента.

48

Анонимен

преди 3 години

До 52. Не знам дали живееш в САЩ но едно е сигурно . Ти си долен лъжец. Данъците намаляха , бензина стои на нива около 2 долара за галон вече година , а и стоките в магазините са си на почити същите нива.

47

Аз

преди 3 години

Сензационно заглавие с големи букви "Писатели срещу Тръмп..."В текста се споменава за ДВАМА световно неизвестни "писатели". Но нали в сегашното модерно време, заглавието е най-важното, защото малко хора четат, още по-малко хора четат цялата цялата статия, а тези които мислят, сравняват различни статии и имат собственно мнение са изчезващ и аутсайтерски вид. Овцете четат постнатото във фейсбук, лайкват всичко, правят си селфи и искат световен мир и да се вземат парите на капиталистите.

46

Анонимен

преди 3 години

То така става хахахаха :) Очаквайте смазваща победа на Тръмп през ноември

45

Анонимен

преди 3 години

ТРЪМП Е ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ! ЗАТОВА СОЦИАЛИСТИТЕ ГО МРАЗЯТ!

44

Анонимен

преди 3 години

Само се силат. Тръмп събра $ на руснаците. После ги натовари на самолети иги върна обратно, други ги вкара в затвора за като шпиони

43

Анонимен

преди 3 години

Живея в САЩ и съм в графа средна класа. 2016 гласувах за Тръмп защото той беше по малкото зло от Хилъри. Оттогава годишните данъци ми се увеличиха, чистата заплата намаля и за да компенсирам си намалих спестяванията. Стоките които поръчвам от амазон се увеличиха - американските марки с около 150% а китайските 200 та дори 300%. Мислейки само за себе си аз не виждам какво Тръмп е направил за мен. Споделям за да разберете и третата страна на въпроса когато пишете коментари.

42

Анонимен

преди 3 години

Даа само че на *** от Тексас и въобще от юга им се харесва Тръмп "начина по ,който слага Европа и Китай на мястото им" е нещото ,което им се харесва.

41

Анонимен

преди 3 години

Тръмп !!!! Другите са безгръбначни ....

40

Митко 19см

преди 3 години

Незнам Путин дали ще успее да помогне на оранжевия си пудел да вземе втори мандат. Путиноидните тръмписти ще изквичат в глас ноември месец ми се струва :)))

39

Анонимен

преди 3 години

Тези писатели не са много добре, нали ако го преизбират значи американците го искат или по-голямата част от тях.

38

един

преди 3 години

Удри, бай Тръмпе!