34

Анонимен

преди 3 години

Кои бяха тия СДС? Пак се вадят някакви мумии от нафталина

33

Герб ДА!

преди 3 години

Виждате автентичното дясно подкрепя изцяло инициативата на премиера генерал Борисов по управлението и промените. Бойко сбъдва мечтите на поколения българи и народа вижда добре и е признателен. След отсраняване на президентчето се открива нов хоризонт пред Бойко и нека той ни води в бъдещето поне още 20-25 години а после да стане пожизнен президент !!!

32

Радев Оставка !

преди 3 години

Оставка за Фигуранта Радев за неспазване на българската Конституция !

31

Анонимен

преди 3 години

Динозаври,фалшиви демократи и "родолюбци"от забравения вече съюз,ломотят като папагали,които въобще нямат хабер от ежедневието на обикновените хора.***,които бяха се покрили, един *** от тях кацна чак в Брюксел,мътят съзнанието на неориентираните и малко четящи мои сънародници.

30

Лигавото трио

преди 3 години

А къде се скри лигавото трио ?!

29

Анонимен

преди 3 години

Засега свикване на ВНС няма да има, защото БСП не са съгласни че Борисов е държавника, чията партия ще прави основния закон на рестартираната държава, а без тях няма достатъчно гласове. Така че тиквата да се върне към идеята за оставката и избора на килия с южно изложение.

28

Анонимен

преди 3 години

Кои са тия хора, които искат оставката на Борисов? Аз не съм я искала и другите 99% от българите.

27

Анонимен

преди 3 години

Това е като да хванеш в къщата си крадец и като се опиташ да го изхвърлиш той да се запъне да остане, защото щял да ти помогне да подобриш охраната на жилището.

26

Божидар Петков

преди 3 години

Тоя спокойно могат да го вземат хигиенист във wc-то на централна гара... Даже няма да използва ***, всичко директно с език;) Както е свикнал...

25

Няма разлика

преди 3 години

Преди време БСП извади политическия труп Ренета Инджова ....

24

Анонимен

преди 3 години

Слугата Румен Христов към господаря - Господарю, ама какъв си хубав, какъв си умен, какъв си красив! Направо си като Бог! И да не ме забравиш като пишеш листите за ВНС!

23

Анонимен

преди 3 години

Хората не искат от Борисов никакви държавнически решения, те искат единствено оставката му.

22

Анонимен

преди 3 години

Употребена "дясна " П'одлога,която била за промени в конституцията,инициирани от крадеца Борисов!

21

Анонимен

преди 3 години

Никога не сме си представяли, че политически трупове могат да бъдат и политически *** - крайната перверзия на политическата БГ действителност

20

Анонимен

преди 3 години

Решението на Борисов да предложи свикване на ВНС е държавническо и навременно казват от СДС. Ако беше решил обратното, СДС пак щяха да го оценят като държавническо и навременно. За тях не е важно самото решение, а от кого идва решението - щом идва от Борисов, значи е държавническо и навременно. Такава е философията на мисирките.

19

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Хората искат ОСТАВКА,не му искат на Тиквата...предложенията за РЕСТАРТ.Да ни освободи от неговите...способности и...услуги като Премиер,но явно няма да стане по...лесния начин.Премиерчето се е вживяло в ролята на...незаменим и се е вкопчил здраво в държавната власт,която сега зависи само от него.Никога не е бил толкова...силен,а за това е работил...цял живот и няма начин това да му го отнемат.

18

Смях да е ......

преди 3 години

На мен пък по-смешен ми е Фигурантът Радев ! Напълно неадекватен случайник .

17

Анонимен

преди 3 години

И Бокич и СДС., и патрЕотите да си сменят вратовръзките. Препоръчително е да бъдат в цвят "турскосиньо".

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Как може така да се подигравате с демокрацията, един мафиот да ви пише основния закон на държавата?"Не си прав, мафиота само ще поръча писането. Действието ще го извърши Даньо Острото, може да привлекат и Цецка Цачева.

15

Анонимен

преди 3 години

Реанимиране на трупове