39

Анонимен

преди 3 години

Това са проамерикански протести на русофоби, които са за спиране на АЕЦ Белене и Балкански поток, против държавните бензиностанции.Психодесните протестират срещу спирането на частната лотария, за завръщането и пускането от арестите на милиардерите олигарси.

38

Анонимен

преди 3 години

БКП то (Герб, БСП, ДПС, ПАТРИОТИ, ВОЛЯ) така дълбо са се окопали та няма изстъргване!Другото негативно в случая е че масата от протестиращите няма алтернатива и горните ще ги преметнат за пореден път. Правят го вече над 30 години а народното мнозинство не могат да схванат червената хитрина. Сериала продължава!!

37

Анонимен

преди 3 години

Всичко що притеснява властта трябва да влезе в употреба и е от полза ,щом е за каузата да разкараме господството на мафията над народа и най-вече боса на мафията Б.Б.

36

проруски-протести

преди 3 години

Комунистически протести не подкрепяме! Долу Бсп! Импичмънт на Грипен Радефф !

35

Анонимен

преди 3 години

да блокират всичко...народно събрание,МВР,МНО,мин.съвет,проходи,магистрали...всичко...докато на тиквата му влезе малко акъл в главата и подаде оставка...само психиатриите да останат отворени,за да могат да въдворят ненормалния толуп там...и само така може да отърве затвора...

34

аз

преди 3 години

До АнонименТова е протест не на слабите и гладните а на преялите които искат още

33

House M.D.

преди 3 години

Защо властта не е на мястото си?

32

До 41

преди 3 години

Ама то цялото управление на ГЕРБ е от мафиоти.От тях няма как да го чуеш.

31

Анонимен

преди 3 години

В най-скоро време герберунгелските тролчета ще влязат в редиците на социално слабите.Вожда няма да извади пачките от чекмеджето,за да продължи да ви плаща.Вервайте ми.

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33И не се триело а, ми то сега ти си 33. А ако не си *** толкова по зле, значи даже и не си платен а си си роден tup!

29

Анонимен

преди 3 години

Аз за 30 дни протести чух повече мафиотски имена очаствали в него отколкото за 4 години управление на герб

28

До 30

преди 3 години

За социално слабите се обърни към твоя гуру ББ.Протестиращите са и за социално слабите.Ако не беше политиката на геноцид над социално слаби,пенсионери и работещи бедни,сега нямаше хората да са на улицата.

27

Христо Иванов

преди 3 години

Това са моите катунари!

26

Asd

преди 3 години

Как да не е ясно от кой идва протеста. Черепа, Радев, БСП, Маджо... И говорят пак от името на народа и раздават квалификации, клетви и присъди. Мутраджийски протест

25

Анонимен

преди 3 години

А нещо за писмото на 170 учени от БАН?А нещо за писмото на десетки преподаватели от други ВУЗ-ове?А нещо за протестите в страната?

24

Кривондел

преди 3 години

Тъжно, но факт - протестът се спихна. Защото беше стартиран от неясно кой с все още неясно какви цели. Не зная как ще блокират още места в София - сигурно ще трябва да се разделят на групи по двама.Промяна трябва да има според мен. Но тия са просто използвани.

23

Анонимен

преди 3 години

БРАВО! Междудругото са ми блокирали целият път по който се движа от къщи до работа и въпреки това ги подкрепям. А и няма лошо да се раздвижа малко пеш, здравословно е! А останалите коментиращи явно са се срастнали с колите си и до 00 ходят с тях. Жалък еснафлък!

22

Програмист

преди 3 години

На едно място хората гладуват, а тия хвърлят ХРАНА.Горките жертвени агънца, нямат си идея какво им е отредила съдбата.

21

протестиращ

преди 3 години

Обичам да спя до мири злив контейнер. След 20 дена мириша като него. Колегите ми се питат -- и днес ли ще отсъства контейнера. Жена ми се изнесе при майка си. Чудя се защо Бабикян не спи при нас.

20

червена бабичка

преди 3 години

Нема ли кой да им даде по една мотика на тия хаймани, да одят на село да копат кукуруза!Само протестират вместо да работят! Я Бойко колко магистрали им построи! Бай Тошо построи магистрала само до Правец и до Пловдив!