127

Чолаков

преди 3 години

Тотален контраст с махленското ниво на изкривени от злоба, арогантност и цинизъм физиономии и поведение на лидерите на протестите. Бог да пази България!

126

ААААААААААААААААА

преди 3 години

И всичките помощи за наште приятели роооооооооооооомите

125

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Сачева, проблема не е в това, че ти знаеш коя си и къде си! Проблема за теб е, че и ние знаем и коя си и къде си. И знаем, че от теб нищо не става.

124

знам къде съм ,ама

преди 3 години

Не знам къде ще ме тикнат ,ако шефа не се договори.....

123

Анонимен

преди 3 години

Много си е повярвала женицата, но така е, знае пътя си :)) Питам се, дали всичките калинки дето заемат високи постове, осъзнават че са едно голямо нищо в очите на народа :)

122

До помогнете

преди 3 години

Нали искаш някой да ти ЦИТЕРА:Чети и повече не питай.Съдът е приел, че хвърлянето на домати и яйца е изразяване на политическо мнение.https://m.dnevnik.bg/analizi/2020/08/10/4100844_sudut_e_priel_che_hvurlianeto_na_domati_i_iaica_e/

121

Анонимен

преди 3 години

Не е лесно да си министър в държава с население състоящо се от 80% ***.

120

до 151

преди 3 години

А искам ти да ми цитираш член по който моят живот трябва да мине гледайки как управляващите само крадат безнаказано, арогантно, без страх от съд и бог; как сме на последно място в ЕС по всички важни за нас показатели и на първо място по лошо здравеопазване, ниска продължителност на живота, пенсиите , работните заплати, иновации, пари за наука и облразование.

119

разбирама те,Сачева

преди 3 години

Само аз те разбирам...Ти си като едно малко хипопотамче заобиколено от лъвове, ниско интелигентни, но по брутални и от теб. Ти си сама и изоставена и си принудена да надаваш рев на хопопотам , с цел на изплашиш лъвовете около теб. Знаеш , че животът ти без властта не струва и пукната пара. Че без властта никой няма да те приеме на сериозно, че си нищо без властта. Бори си мое мило хипо.....все до кланицата ще стигнеш, лъвовете ще те разкъсат и у всички ще остане само неприятен спомен.....уви.

118

ПОМОГНЕТЕ

преди 3 години

ИСКАМ НЯКОЙ ДА ЦИТЕРА, КОЙ ЧЛЕН, АЛИНЕЯ ОТ КОЙ ЗАКОН РАЗРЕШАВА БЛОКИРАНЕ НА ИНФРАСТРУКТУРНИ ОБЕКТИ, ХВЪРЛЯНЕ НА ЯЙЦА И ДОМАТИ ПО СГРАДИ- ЗАЩОТО ДЕЦАТА НИ ГЛЕДАТ И ПИТАТ ТОВА РАЗРЕШЕНО ЛИ Е- АЗ НЕ РАЗБИРАМ КАК ТРЯБВА ДА ОТГОВОРЯ.

117

Анонимен

преди 3 години

До Коста ТЯ СЛУЖБОГОНКА- А ТИЯ ДЕТО МЯТАТ, ЧУПЯТ,ХВЪРЛЯТ, БЛОКИРАТ, ТРОШАТ- ТЕ СА БАНДИТИ, НАРУШИТЕЛИ И ЩЕ БЪДАТ ОСЪДЕНИ И ХВЪРЛЕНИ В ЗАТВОРА.

116

Гербер

преди 3 години

ГЕРБ ПОБЕДА!

115

Анализатор

преди 3 години

Тя деца няма седнала да се грижи за тях.То така не става

114

Коста

преди 3 години

Здравейте, естествено ,че знаеш къде отиваш, кариеристи и службогонци, готови да се завъртят ако трябва и около оста си за да продължат битието си по етажите на властта ако може по нависочка,че там облагите са множко. И престанете да се перчите със дипломите и специализациите си, че станахме за смях. Ние ще бъдем първата нация/ако оцелеем/ на професори. Нужни са не толкова дипломи а МОРАЛ,ДОСТОЙСТВО И ЧЕСТНОСТ. Разбра ли ме г-жо "ДЯЛАН КАМЙК"

113

Спокойно,

преди 3 години

и твоята политическа кариера рано или късно ще свърши,като на твоите посестрими Лилито Павлова и Искренцето Фидосова от Монтана,дето вече тънат в забрава!Така,че по-полека,нали си чувала онази приказка,че колкото от по-високо паднеш,толкова повече боли!Днеска си тука,утре те няма!

112

Хм !?

преди 3 години

Оядена, охранена, дебеличка и много лъже! Коя е тя?

111

и ние знаем

преди 3 години

Закърмена с идеите на партията, откликнала на зова на демокрацията,обсебена от властта и парите, нагла и арогантна---грях голям ще има това подобие на човек.....децата и ще се срамуват от нея,внуците ще я проклинат.

110

анонимен

преди 3 години

До Баче КикоА знаеш ли кой е Христо Иванов Бойкикев?

109

Баче Кико

преди 3 години

Аз обаче не я знам тая коя е.

108

Случаен минувач

преди 3 години

Сачева - енергична жена.Нека Сачева да бъде следващият министър-председател!