30

Анонимен

преди 3 години

50 лв си е жива подигравка, както и да го погледнеш.От ГЕРБ крадат миларди, а на хората подхвърлят трохи.

29

до 28

преди 3 години

***, 1300 лв пенсия в България няма. Тавана е 1200 лв и се получава основно от военни и милиционери.

28

Анонимен

преди 3 години

Това не са и 25 евро. Само толкова ли се откъсна от крадливата душичка на Кюлчев Чекмеджиев. Ами то сам в шкафечто имаше пари, колкото за пенсиите на 10 Българии.

27

безработен

преди 3 години

поредната гавра с българина Сега дават на калпак пенсионер по 50 лева .да попитам каква е разликата от това да дадеш тези пари на човек с 250-300 лева пенсия и на такъв с 1300 лева пенсия Как така ще дадещ 50 лева и на тези пенсионери които работят все още по полиция ,областни и други държавни служби . Що за идея Махнете ги тези работещи пенсионери от държавни служби толкова млади безработни има . Стига правихте глупости именно за това младите са на улицата опомнете се

26

Анонимен

преди 3 години

е гати и хвалбата това правителство да погледне хуманитарна ГЪРЦИЯ която връща на пенсионерите по 8000 хиляди евро със задна дата мл;адите да мълчат защото живота е миг и те няма да разберат кога ще остареят защото чувам млади простаци които са против това че тиквата от страх даде на вашите дядовци и баби по 25 евро къде са 25 евро къде е връх ДЖОМОЛУНГА 8000 ЕВРО за гръцките пенсионери гръцките младежи чак се разплакаха от умиление кога ще ги стигнете бе млади БГ дървета вие сте ПЪЛНИ ЕГОИСТ

25

??????

преди 3 години

До Анонимен 24Два милиона червени пенсии? Ти добре ли си?Кой днес е на 63-73 г.? Онези, които през 1990 г. бяха на по 33-43 г., тоест хората, които най-много се драха за демокрация и реваха по площадите. Хората, които изнесоха на гърба си прехода и не избягаха в чужбина.Мисли, когато пишеш, че ставаш за смях.

24

мак

преди 3 години

И това се нарича страхотен жест на баце ли? Колко взима депутат, колко бе последното увеличение на техните заплати? По-голямо от неедна пенсия. А 50 лв си е подаяние и гавра, трябва ли пенсионерите да са благодарни?

23

Анонимен

преди 3 години

*** от 7 милиона жители 2 млн червени пенсии. От де пари за толкова пенсии след 70г ограбване.

22

Анонимен

преди 3 години

За петдесет кинта оная бабушкера въртеше бастуна като нунджако, бранейки честа на лой комат баш чекмедже бабаит и юриста от пуца за милиционери . Без малко да събори контактната мрежа на тролейбусите.

21

Анонимен

преди 3 години

До Бау и пияница мистикИзвинете, вие двойка ли сте в живота?

20

Анонимен

преди 3 години

Даде им по 50лв и не знаят какво правят на орлов мост бабичките!За 50 лева ще разтурят протеста ей!

19

Жо

преди 3 години

ВНУШЕНИЕТО е, че Бойко дава от джоба си (или от чекмеджето си) тези пари.Всъщност, това са пари на данъкоплатците и Герберите да не се перчат с чужди пари.

18

Анонимен

преди 3 години

До МладияпремиерсхаремаА с тавана кво праиме?

17

Търговец

преди 3 години

Смятам да вдигнем цените и да им ги вземем тия 50лв. Благодаря ти Бойко!!!

16

пияница мистик

преди 3 години

До МладияпремиерсхаремаПич, лекувай се. Видно е , че си пълен пр0шляk и искаш да намажеш, ама с писане по форумите не става. Ще си умреш гладен и беден и даже може и хремата си да не излекуваш, че като те чета май и пари за свестни лекарства нямаш :)))

15

stan

преди 3 години

Комунистически похвати...вместо да ги вкарат в икономиката. Дайте на тези с най-ниски заплати по 50лв, но на тези с по 1000лв няма смисъл.

14

Анонимен

преди 3 години

Наред с всички безобразия гербавите сътвориха и абсолютен хаос в системата на НОИ. Само и единствено подробен преглед на приноса на всеки пенсионер може да въведе някакъв ред и усещане за справедливост. Оставка калинки некадърни!

13

пияница мистик

преди 3 години

До Млада пенсионеркаДай ми ги на мен, след като са ти малко. Ще си купя 2 бутилки водка "Абсолют". А ти чакай Черепа да дойде на власт и заедно с Фигуранта, БСП и ДПС да ти направят пенсията 2000 еврака :))) *** - ***

12

Бау

преди 3 години

До Млада пенсионеркаКолко искаш да дадат? По 2000лв на човек ли? Хайде сега го сметни по 2 милиона ..

11

Анонимен

преди 3 години

За сметка на това всеки чужденец дошъл с чартър ще получава 35 евро за да пълни обектите на мутрите, които от своя страна унищожават природата.