186

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКъде да се крия бе ***, отговори ми на въпросите. Изброй ми успехите му и с кого се срещна? Освен че продаде държавата за жълти копейки, аз друго не се сещам.

185

Анонимен

преди 3 години

Ама разбира се че Фигуранта е главния виновник за метежа на чекмеджетата.Кой излезе от Президентството с вдигнат юмрук и насъска Зайчарника ?

184

Анонимен

преди 3 години

ХахахаЗа всички е ясно, че тези надрусани, неграмотни и вандалски протестъри са точно от герб, каквито са почти всичкитеим членове по места, но видите ли - Радев бил виновен. Аре, скрийте се, че ми писна

183

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКоя истина казва Радев, да каже кои са били министрите на Шиши в предния служебен кабинет! Да каже за чий *** съветника му носи секретни документи в руското посолство! Слепи сте и със замъглено съзнание от злоба, наркотици и простотия! За четири години с кои световни лидери са срещна и къде го поканиха? Дори лидера на Северна Корея успя да се срещне с повече световни лидери!

182

Анонимен

преди 3 години

Че тоз дом отдавна не е партиен и защо не са известили за туй младите до 30 год. да не гледат на сградата как партийна по време на протеста,че за времето вечерно как час от 22 до 23-24 часа докато трае демонстрацията,която уж е срещу противоположната сграда,а се обърнали срещу другата обозначена,че взели и я заляли с боя и изпучупили стъклата както я били нарекли преди туй по нечио предубеждение,че била ели каква.

181

бай Ставри

преди 3 години

хайде Тома, хайде Биков, и за теб има място

180

Анонимен

преди 3 години

Най-големите разединители у нас са ГЕРБ. Постоянно ни делят на наши и останалите; на "комунисти" (каквито са те самите) и "демократи" (малко непонятно що е то на тази територия). Защо? Защото така крадецът казва "Дръжте крадеца" и сочи с пръст другите. Кой ви *** в гащите сега, а вие спахте, ГЕРБ-ери?

179

Анонимен

преди 3 години

оня ден ги подсети комунистчето от банкя за партийния дом самия той и вчера резултата е на лицешпицкомандите на гербавите мутри в действие

178

Анонимен

преди 3 години

Тома Биков е бил секретарка в централата на ДПС, преди да отиде да "обслужва" ГЕРБ

177

знаем бе

преди 3 години

Тикви прости, когато срещу хората се използва оръжие и беззаконие от власт имащите,при мирни протести, нещата автоматично прерастват във въоръжени революции. нХич не се и опитвайте да изкривявате историята и да обяснявате на хората че революциите се правят от бандити. Щот по ваща логика Капиталът който дойде на власт в света чрез френската буржоазна революция е проведена от престъпници и капиталът в света е дошъл на власт чрез терор.

176

Анонимен

преди 3 години

Бойко е платил на провукаторите! Той има най-голяма полза да омаскари протеста!

175

Анонимен

преди 3 години

До Радефф мутратаБъркаш нещо, Боко е човека на ПееФски, беше де.

174

Анонимен

преди 3 години

Биков - активен член на партията на Меглена Кунева, след това с опит за неуспешна кариера в Да, България, а сега видно острие на герб. Само това е достатъчно, за да се усъмним във всяка негова дума. Освен това се разчита на късата памет, която българите винаги са имали. Да ви припомня ли разделението, което направи Роската Плевнелиев, разделяйки нацията на УМНИ И КРАСИВИ, а другите бяха п рости и г розни? Мислете малко с тези глави.

173

ЧЕРЕП

преди 3 години

БЪЛГАРИ НАЗНАЧАВАМ ВИ ЗА ТЪЛПА...

172

ДО 190

преди 3 години

Защо ви е крив Радев, че казва нещата в очите на хунтата? Сън не ги хваща господарите ти хахаха

171

ЧЕРЕП

преди 3 години

ГРИПЕН НАЗНАЧАВАМ ТЕ ЗА ФИГУРАНТ НА ПРОТЕСТИТЕ И НА ТЪЛПАТА БЪЛГАРИЯ

170

Анонимен

преди 3 години

A а не Путин е виновен, Путин!

169

Българка

преди 3 години

Пребоядисани сметкаджии като Тома Биков тръгнали акъл да дават...Всички са строени, голям страх ги тресе!

168

Как?

преди 3 години

Не знам как избирателите и защитниците на Герб, гледат децата си в очите те са избрали хунта която ограби настоящето и бъдещето на децата им!?

167

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПрезидента няма успехи и не може да има, защото в парламентарна република функциите му са нулеви. Изобщо не съм фен на Радев, но има топки да каже истината за хунтата. Да говориш истината, пък било то и с задкулисни цели, е достойно за уважение. А е достойно, защото живеем в държава, където селски безпросветни мутри се възползваха от прехода и узурпираха властта, а хората, дето доброволно гласуват за тях, са малки, презряни душици, за които истината е отровна.