253

Анонимен

преди 3 години

След 1997 няма нито един смислен протест,завършил успешно с изпълнена цел!!! А ние лицемерно не си признаваме, че настъпваме мотиката за пореден път и всеки път се хвърляме в обятията на пореден лъжлив Месия! Невероятно е,че народа има приказка за лошия избор,като в случая - " Не било по тикви, а по кратуни.."Досега бяхме на тава с тикви! Дано бъдещето не е тава с кратуни!!!

252

Анонимен

преди 3 години

Ще е тъжно да падне правителството ..свалено от мафията и една шепа лузари. Дръж се Тиква няма да ни предаваш

251

Анонимен

преди 3 години

Нeщo cтрaннo и бeзумнo ce cлучвa в държaвaтa, нe визирaм рacтящoтo нeдoвoлcтвo и мнoгoхиляднитe прoтecти cрeщу прaвитeлcтвoтo, a тoвa, чe Бoриcoв e дaл нaрeждaнe в държaвнaтa aдминиcтрaция дa ce рaздaвaт пaри нa кaлпaк.Тoвa пишe в прoфилa cи Фeйcбук-пoтрeбитeлят Ширдaл Бългaрoв.

250

Анонимен

преди 3 години

Другаря Борисов е много близък с оранжевия бабуин, лично го е галил по главата :))) *** те САЩ посолство в София не са на САЩ, на Путин са, хахаха

249

Анонимен

преди 3 години

Леле зеле, нали опорката беше Радев и комунистите плащат, сега САЩ ли плащат? Хахаха

248

Леле

преди 3 години

Понеже американската съдебна система е перфектна. Мале всички сме свидетели как оранжевият бабуин безсчинства и назначава негови поддръжници за съдии. Да си гледат тяхната си кочинка.

247

Анонимен

преди 3 години

Нещо май-май опорките на Борисов за червения враг подклаждащ протестите не вървят, хахаха

246

Анонимен

преди 3 години

Правото на мирно събиране е основна демократична ценност. Демонстрациите и протестите са знак за цветущо и жизнено гражданско общество. Мирните протести са играли ключова роля в 244-годишната демокрация на Съединените щати. Всяка нация заслужава съдебна система, която е надпартийна и подвластна на върховенството на закона. Ние подкрепяме българския народ в стремежа му за повишаване на доверието в демократичната система и насърчаване на върховенството на закона в България. Никой не е над закона.

245

Проста алгебра

преди 3 години

Оставка 8 месеца преди избори??? Със служебно правителство следващите избори са след 3 месеца минимум т.е. става въпрос за 5 месеца, което е ок обаче когато се отчете заплахата от взрив на коронавируса в бг вече може и да не е ок...

244

Анонимен

преди 3 години

Голословкото официално е провал. Бил нощна. Ама спец в манипулирането на снимки. Какво падение.

243

Вижте

преди 3 години

Само кой пише опорките на протеста, официалните! Адвокатът и хората на Божков! Не се оставяйте да ви излъжат!

242

Анонимен

преди 3 години

И някои други май търсиха в гугъл, но както и да е. Не съм виновен, брат, че си нощна и скучаеш.

241

Анонимен

преди 3 години

Вовата следи събитията с влажни очи и празни надежди.вансеремос!!!

240

Anonimna

преди 3 години

Ох пак ли Нинова и сие на власт УЖАС

239

не съм ТБС

преди 3 години

Те тия софтуери нямат търговско наименование. Обикновено се пишат само за определен клиент.

238

Анонимен

преди 3 години

малиноФчетата всичките ли са на втора линия........с изключение на падналите за свободата на..........кУба?

237

Анонимен

преди 3 години

Poдeн е в с. Xepaково, oбщ. Бoжypищe. Tpeто кoляно кoмyниcт преди него са двамата му дядoвци и бaщa мy. Действителeн члeн на БKП/БCП до м. юни 2001 г. Единият мy дядo е yбит на мeгдaнa в с. Xepaкoво от фpoнтoвaк, който е узнал, че е зaдявал съпpyгатa мy. Същият този дядo е откраднал кoн. Но внyкът твърди, че дядo му е yбит от кoмyниститe и за това е служил в HШЗO, това му е помогнало да стане члeн на БKП още на 18 години, да бъде приет в милиционерската шкoлa, да стане кандидат на науките свързани с мapкyчитe и кoфпoмпитe. Убитият от комyниститe е помогнал на внyкa си да стане и дoцент в същот

236

ТБС

преди 3 години

До до ТБСИма чувството , че родителите ти са брат и сестра. Написах ти, че освен Фотошоп има и други професионални програми, а ти лапна, като шаран на гола кукичка. Аз не съм адвокат на никой, най-малко на Борисов. Не случайно написах и за "починалото" в Пирогов момче, което се оказа живо( да е живо и здраво) и което си е тръгнало само. Опитвах се да ти подскаже, че не всичко, което виждаш е така, но не го разбра. Явно познаваш само Фотошоп, но освен него има и други.

235

Анонимен

преди 3 години

Идват ли нови указания от голямата бяла сграда в Червена звезда?

234

Анонимен

преди 3 години

решетникоФ изпраща ли напътствия?