192

nekoj

преди 3 години

Тия дето биеха зад колоните са си за затвор. Ама какво е за тези дугите им колеги които се разхождаха наоколо и се правеха че не виждат и не чуват? Нали са 'пазители на реда'???И те са за съдене - за бездействие по време на течашто престъпление!

191

Офф

преди 3 години

Ей *** платени ... в нормалните държави след като те арестуват те вкарват в панделата и ти повдигат обвинения. Само по филмите ги пребиват след като са задържани, явно много са ви промити мозъците и не мислите.

190

Hehe

преди 3 години

Милиционерите не могат да мислят, те са свикнали да живеят и мислят като селяци.Убивай пребивай и после разследвай ....Има си закони господа щом е задържан и с белезници, сяко последало насилие е престъпно и подсъдимо. Аз ако бях на майката сега щях да съдя директно МВР и всички които са били на смяна този ден от това РПУ и то за стотици хиляди обезщетение за морални и телесни щети

189

лекар

преди 3 години

Преди 20-ина години по време на мое дежурство двама млади полицаи доведоха пребит 14 годишен младеж.Той бе с разкъсан бъбрек и бе приет в болница.После разбрах какво се е случило.Полицаите го видяли до разбита будка и той побягнал.Когато го настигнали го пребили.После в болницата се разбра,че не той е разбил будката,а и баща му е полицай!Ако го бяха задържали,обискирали и разпитали щяха да разберат веднага истината.Каквато и професия човек да има умът винаги трябва да го води,а не емоциите.

188

факт

преди 3 години

откровен опит за убийство!!!

187

Анонимен

преди 3 години

Искаме присъди.

186

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 198Това беше добро :)

185

Анонимен

преди 3 години

До Waffen SSРазбирам че си фен на СС, но ако не знаеш, трябва само да го обезвредят, може и задушаваща хватка да приложат, белезниците и в ареста, но четирима да бият някакво студентче, много брутал :)

184

Анонимен

преди 3 години

До 186 Do 177Ти гледал ли си кадри от такива стълкновения в Западна Европа? Бият и още как! След като е тръгнал да напада полицаи какво? Да му дадат шанс да се изправи срещу полицай в "честен" двубой един на един? Пък и да му подберат от същата категория? Свалят го на земята, закопчават го и му избиват всички вредни мисли от кухата глава. Аман от професори и любители на свободията.

183

Анонимен

преди 3 години

Починал е внукът на Елвис Пресли,обаче платените журналисти още не им се е платило да пишат за това.Когато им се нареди да пишат,новината ще е много овехтяла.

182

Протестиращ

преди 3 години

Всички на "протеста " ! Йоло Денев с Бог Тангра под ръка ще го водят ! Другият полубог Радев ще приема рапорта му !

181

Waffen SS

преди 3 години

Имам обосновани предположения ,че така нареченият "бит" не е стоял кротко ,а изведнъж 4-*** полицаи му скачат и го бият.Или е бил платен провокатор,който да бъде заснет как се търкаля ,но на режисираното видео не се вижда нищо,а трябва да се вярва на думите на родителите му.Възможно е да е наркоман,който се вайка за дозата си.Дали в Пирогов са му правили изследване за наркотици.Сега ще стане знаме на протестите ,като онзи престъпник в САЩ."Историята се повтаря първо като трагедия,после като фарс

180

izh

преди 3 години

Червените *** в атака. Ама и атаката им такава - кретенска. Чакаме сега в събота и големия комунобизнес да развърже кесията. Тогава ще се броят протестиращите, а не 20 левовите божковци

179

евротолераст

преди 3 години

наркоманчетата са за бойтъпи са и не са прочели законите за обществения реднямат възпитаниеи НИкога не са възпитавали на дисциплинаи не са ги билисега явно им е за първи пътдругият път няма да правят такаобещават

178

Анонимен

преди 3 години

ДС управлява България чрез Доган и Пеевски. Милионерите и мафиотите бяха назначени от ДС. Началникът на МВР се казва Делян Пеевски. ОСТАВКА!

177

Ф.С.В.

преди 3 години

ТРАГЕДИЯТА ВСЪЩНОСТ Е ! Не това че пак има Поредният Човек пребит жестоко от разни Празноглави *** с пагони !- А че НИКОЯ МЕДИЯ НЕ ИСКА ДА ОТРАЗИ ТОВА!! ТА ТОВА Е ТРАГЕДИЯТА !! НЕ КОМУНИЗЪМ, А ФАШИЗЪМ Е ТОВА!- НИКАКВИ СВОБОДНИ МЕДИИ!- И ВИЕ ЩЕ МИ ГОВОРИТЕ КОМУНИЗМЪТ КОЛКО БИЛ "ЛОШ" -СЛЕД 32 ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ И СДС -ВРЕМЕТО Е НАШЕ --СЕГА МИЛИЦИОНЕРИ БИЯТ И ЧУПЯТ КОКАЛИ А МЕДИИТЕ МЪЛЧАТ -ВСЕ ЕДНО ВСИЧКО Е НАРЕД- САМО СЕ КАЗВА ЧЕ ИМА РАНЕНИ ПОЛИЦАИ ОТ ПРАЗНИ ШИШЕНЦА С ВОДА! КАКЪВ УДЖАС!!

176

софиянец

преди 3 години

Внук на комунист това заслужава- 50 лева от Божков и малко кютек

175

Анонимен

преди 3 години

До 186Бруталия, не знам какви полицаи са тези хора, иначе не им пречи да ги бият от малцинствата.

174

Do 177

преди 3 години

Значи полицията трябва да ги респектира. И как ги респектира? С поставени белезници и полегнал по корем и поне (7) полицая от видеоклипа в медиите го ритат с кубинки и го вдигат и бухат в земята вързан. Големи герои няма що да биеш вързан човек. Това ли е респект? Това ли е БГ полицията. Значи респект му казвали. Не мисля че е редно да се бие човек по този начин от толкова полицаи. Не е спортменско. Но като насъскана глутница се настървени копои. СРАМ И ПОЗОР ЗА BG ПОЛИЦИЯТА. КОРУМПИРАНА ***.

173

Анонимен

преди 3 години

Аз от предаванията по тв вчера разбрах, че и двете момчета са с комоцио. Това какво ви говори? Пребили са ги с ритници. Това не са полицаи - конкретно тези, които са били момчетата. Това са едни касапи, които няма какво друго да бачкат и са аели най-ниските постове в полицията, където да си покажат бабаитлъка.